Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Србенда » 28 May 2012, 21:05

не разликују се много тако да знам обе,не брини се ти за мене ;)
Србенда

Postby Zlaja » 28 May 2012, 21:07

Kako bre ne mnogo, ovu novu ne peva samo Ljaja, a onu staru pola ne bi pevalo, cak ni Tole...
Zlaja

Postby neza » 28 May 2012, 21:15

Unexpected wrote:
Србенда wrote:наравно и свако ко се сматра Србином треба да зна!

Koju verziju?
Evo, ja znam 4 strofe, znači samo pola srbin.

ja znam celu original, ovu drugu nisam jos savladao :beyond: , a pola sam madzar pola ustasa :teacher: , znaci ako mogu ja moze i ljaja... :triprsta:
neza

Postby kocic » 28 May 2012, 21:27

jadna je ova srbija sa ovakvim srbima...
vratite kezu!!!
kocic

Postby Stefanino » 28 May 2012, 21:30

Kakvu carlamu smo napravili u i oko reprezentacije treba nam dodeliti orden!

Prvo----Ortodoksna je glupost primoravati nekog da peva himnu!-Glup savez(Tole),Glupi Sinisa

Drugo----Ortodoksna je glupost da Adem potpise ako je uopste potpisao to a onda resio da prekrsi potpisano!Glupi Ljajic

Trece----Ortodoksna je glupost izbaciti Ljajica na taj nacin....ako imas neki razlog, pozovi se na fudbalski i mir u kuci i kraj price....ali Sinisa jos nije izbistrio svoju glavu,mnogo glup potez.Glupi Sinisa

Cetvrto----Ortodoksna je glupost saopstenje FSS........Glupi savez(Tole)

Peto------U kodeksu stoji da se na kraju himne protivnika,protivnicka himna pozdravi.......valjda je stojanje u stavu mirno znak postovanja protivnicke himne.......medjutim, ajde aplauz, nista tu nije strasno ali je strasno da su se igraci bunili zbog toga jer pojedinci ne zele da aplaudiraju himnama nekih reprezentacija(citaj Hrvatske)....Glupi pojedini igraci

E sad moze se raspravljati o patriotizmu i siljenju patke,zavodjenja neke diktature Mihajlovica i ako je bio najnedisciplinovaniji reprezentativac(primera je milion,ja najvise pamti protiv Slovenije na EP)......

Moze da se raspravlja i o tome kako pojedini igraci(Sulejmani,Toskic,Kahriman... itd....pevaju himnu i ako ih niko ne tera).Mene samo zanima dal je Ljajic potpisivao nesto i zasto je to uradio i dal je neko posle potpisivanja uticao na njega da mu nepada napamet da peva himnu Srbije,......sve opcije su moguce......cak mozda postoji i opcija da je u mladjim kategorijama pevao himnu....

Sto se tice postovanja Ljajica Srbiji moze se videti po tome da decko igra i igrao je za sve reprezentativne selekcije i da mu je cast zbog toga i to je cinjenica!

Mnogo je ovo zamrsena situacija i ovo nam nikako nije trebalo......mnogo se prasine diglo, mnogo se gresaka napravilo a kako ce da se poprave ko zna.......verujem cak da ce ovo ici do najvecih institucija u drzavi i da ce se politicari debelo umesati u ovo pitanje.........
Stefanino

Postby Moebius » 28 May 2012, 21:30

kocic wrote:jadna je ova srbija sa ovakvim srbima...

Slažem se, Bin Laden Gadafi.
Moebius

Postby ИлићКапитен22 » 28 May 2012, 21:31

Stefanino wrote:Kakvu carlamu smo napravili u i oko reprezentacije treba nam dodeliti orden!

Prvo----Ortodoksna je glupost primoravati nekog da peva himnu!-Glup savez(Tole),Glupi Sinisa

Drugo----Ortodoksna je glupost da Adem potpise ako je uopste potpisao to a onda resio da prekrsi potpisano!Glupi Ljajic

Trece----Ortodoksna je glupost izbaciti Ljajica na taj nacin....ako imas neki razlog, pozovi se na fudbalski i mir u kuci i kraj price....ali Sinisa jos nije izbistrio svoju glavu,mnogo glup potez.Glupi Sinisa

Cetvrto----Ortodoksna je glupost saopstenje FSS........Glupi savez(Tole)

Peto------U kodeksu stoji da se na kraju himne protivnika,protivnicka himna pozdravi.......valjda je stojanje u stavu mirno znak postovanja protivnicke himne.......medjutim, ajde aplauz, nista tu nije strasno ali je strasno da su se igraci bunili zbog toga jer pojedinci ne zele da aplaudiraju himnama nekih reprezentacija(citaj Hrvatske)....Glupi pojedini igraci

E sad moze se raspravljati o patriotizmu i siljenju patke,zavodjenja neke diktature Mihajlovica i ako je bio najnedisciplinovaniji reprezentativac(primera je milion,ja najvise pamti protiv Slovenije na EP)......

Moze da se raspravlja i o tome kako pojedini igraci(Sulejmani,Toskic,Kahriman... itd....pevaju himnu i ako ih niko ne tera).Mene samo zanima dal je Ljajic potpisivao nesto i zasto je to uradio i dal je neko posle potpisivanja uticao na njega da mu nepada napamet da peva himnu Srbije,......sve opcije su moguce......cak mozda postoji i opcija da je u mladjim kategorijama pevao himnu....

Sto se tice postovanja Ljajica Srbiji moze se videti po tome da decko igra i igrao je za sve reprezentativne selekcije i da mu je cast zbog toga i to je cinjenica!

Mnogo je ovo zamrsena situacija i ovo nam nikako nije trebalo......mnogo se prasine diglo, mnogo se gresaka napravilo a kako ce da se poprave ko zna.......verujem cak da ce ovo ici do najvecih institucija u drzavi i da ce se politicari debelo umesati u ovo pitanje.........

Михајловић је последњи који може да продаје неке моралне вредности.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby harper lee » 28 May 2012, 21:34

Felipao wrote:
licimur wrote:Nije pevanje nase himne jedino sto stoji u ugovoru. Ima jedna stavka oko koje su se vodili razgovori i polemike, igraci trazili da je nepostuju itd itd. Trazi se od njih da aplaudiraju svakoj protivnickoj himni a neki nisu hteli to da ispostuju na tekmama protiv Hrvatske. Na kraju su ipak svi potpisali ugovor. Videcemo hoce li to i ispostovati.

In Harper's face :lollol:

Sto? Isto govno drugo pakovanje, tako ja to vidim. Zna se kako se postuje i svoja i tudja himna, pevanje i aplaudiranje nije uobicajeni protokol lepo vaspitanih ljudi vec individualni odnos prema himni.

No, vazno je da smo po ovom pitanju dobli pojacanje jos jednog Srbende. Malo smo imali degenerika, samo nam je jos jedan falio.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Unexpected » 28 May 2012, 21:36

Španci najpametniji, la-la-la i udri, nema kome da smeta tekst. :laugh:
The End.
Unexpected

Postby irriducibili » 28 May 2012, 21:45

harper lee wrote:Malo smo imali degenerika, samo nam je jos jedan falio.

Imali smo razumevanja za tvoju usamljenost...
irriducibili

Postby Србенда » 28 May 2012, 22:02

какав анти-српски форум
Србенда

Postby harper lee » 28 May 2012, 22:09

irriducibili wrote:
harper lee wrote:Malo smo imali degenerika, samo nam je jos jedan falio.

Imali smo razumevanja za tvoju usamljenost...

Hvala na razumevanju ali niste morali. Necu biti mnogo manje usamljen ako budem okruzen sa pedeset jednim umesto sa pedeset degenerika.

Uzgred, ako imate imalo milosti prema ovom nesrecnom forumu morali biste smesta da banujete ovu budalu. Nije da ovde manjka sovinista (evo, ti si najbolji primer) ali ovaj je sve zajebao, ukljucujuci i tebe. Cujes li ti njega - anti-srpski forum. :laugh:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 28 May 2012, 22:12

harper lee wrote:Cujes li ti njega - anti-srpski forum. :laugh:

Ma on to sudi po tebi...
irriducibili

Postby Unexpected » 28 May 2012, 22:12

Kako da bude srpski forum kada je server u Indoneziji, odatle .in.
The End.
Unexpected

Postby Србенда » 28 May 2012, 22:13

ако сам шовиниста и дегенерик и ако ме треба бановати зато што волим своју земљу,поштујем химну исте и не волим и не поштујем они који то не раде... :jebiga:
Србенда

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja