Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby nightwalker988 » 28 May 2012, 15:26

irriducibili wrote:Dr. Kocic objasnio... :laugh:

Naravno da se ne odnosi na Bajka, on je lazov koji bi da izvuce licnu korist, obzirom da nema mesto u maticnoj reprezentaciji. Bananu moze dobiti i bez da nam prlja dres...

Ima mjesto, nego nece da brani...a i nije neki golman...
Život je k'o BMW pazi kako parkiraš...
nightwalker988

Postby baketa96 » 28 May 2012, 15:31

Remi wrote:HIMNA

LEGENDO :blue: :blue: :blue: :blue:

Samo ja mislim da je naslov ove pjesme Ovo je zemlja za nas :okk:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Unexpected » 28 May 2012, 15:34

baketa96 wrote:Samo ja mislim da je naslov ove pjesme Ovo je zemlja za nas :okk:

Jedan od najboljih exYu albuma, Ljubav, a pesma se zove Zemlja.
The End.
Unexpected

Postby mastro mostro » 28 May 2012, 15:37

Unexpected wrote:
baketa96 wrote:Samo ja mislim da je naslov ove pjesme Ovo je zemlja za nas :okk:

...interesantna interpretacija.

mastro mostro

Postby baketa96 » 28 May 2012, 15:39

Unexpected wrote:

Moja greska onda prastajte :jebiga:

Da ne bude totalno off.....Ovaj sporazum sto su igraci potpisali je cista glupost! I Ljajic ako nece da peva himnu posto se osjeca kao Bosnjak ili Musliman kako vec...i ako zbog toga nece da pjeva to je njegovo pravo i niko mu ga ne moze oduzeti ili mu narediti da pjeva himnu...Mihajlovic zbog ovoga samo moze da pogorsa atmosferu u reprezentaciji...
baketa96

Postby baketa96 » 28 May 2012, 15:42

mastro mostro wrote:
Unexpected wrote:

...interesantna interpretacija.

Divno... :sad2: dodje mi da zaplacem...kad vidim sta sada slusaju djeca aooo......ovako bi trebali u svaki vrtic/skolu
I bravo za ove vaspitacice :hatman:
baketa96

Postby StefNS » 28 May 2012, 15:44

Siniša je u potpunosti u pravu.

BTW, kada se konkuriše za dobijanje državljanstva u najdemokratskijoj zemlji na svetu, Americi, jedna od obaveza je da se opteva himna posle polaganje testa, u toj himni se takođe pominje bog, kao i američka nacija...

Neko je spomenio Mikija, Miki je uvek pevao himnu kadgod je nastupao za reprezentaciju, a što se tiče Subotića, jasno je Siniša izjavio da mu je Ljajić rekao da mu ne pada na pamet da peva himnu i u budućnosti, Subotić sigurno nije rekao tako nešto. Neko ko nepoštuje ovu zemlju i njenu tradiciju, ne mora ni da je prestavlja, nešto mora da bude i sveto.
StefNS

Postby Unexpected » 28 May 2012, 15:44

baketa96 wrote:Ljajic ako nece da peva himnu posto se osjeca kao Bosnjak ili Musliman kako vec...i ako zbog toga nece da pjeva to je njegovo pravo i niko mu ga ne moze oduzeti ili mu narediti da pjeva himnu...

Ma pevanje je čista glupost, neko se više motiviše ako samo sluša himnu, mnogi igrači su to govorili (ne mislim na naše).
Opet kažem, ovo je himna Republike Srbije, a ne Srba iz Republike Srbije. Razlog ne pevam jer sam Bošnjak je po meni totalna glupost.

Generalno problem je što se na ovim prostorima, a dobrim delo i u Evropi ako je za utehu, država izjednačava sa nacijom. Dokle god je tako, biće i ovih gluposti. *ebote, pa od Amera onda niko ne bi trebalo da priznaje himnu.
The End.
Unexpected

Postby DON » 28 May 2012, 15:45

kocic wrote:mene su ovde ubedjivali da takvi ne postoje :huh:

Mislis ovde tm :biggrin:

Puno je ljudi, treba biti covek. Musliman, pravoslavac, katolik, ateista, budista... koga bre bole q vise u 21. veku... Ali, najjaci su mi oni koji nas stalno ubedjuju da su svi iz Raske oblasti anti-Srbi, pa cak i vecina tj oni koji sebe smatraju srbima muslimanske veroispovesti.

Da ne znam tolike ljude iz NP i okoline, pa ajde...

mastro :thumbup: eno ga Hudini, vidi kako pevusi!

Edit->
Vaspitacica Aleksandra Dimitrijević izbacila je IRR-a zato sto nije pevao pesmu
DON

Postby irriducibili » 28 May 2012, 16:08

nightwalker988 wrote:Ima mjesto, nego nece da brani...a i nije neki golman...

Sam si objasnio. Kako bi takav mucenik istisnuo Bozovica sa gola?
irriducibili

Postby Reaper » 28 May 2012, 16:25

StefNS wrote:Siniša je u potpunosti u pravu.

BTW, kada se konkuriše za dobijanje državljanstva u najdemokratskijoj zemlji na svetu, Americi, jedna od obaveza je da se opteva himna posle polaganje testa, u toj himni se takođe pominje bog, kao i američka nacija...

Neko je spomenio Mikija, Miki je uvek pevao himnu kadgod je nastupao za reprezentaciju, a što se tiče Subotića, jasno je Siniša izjavio da mu je Ljajić rekao da mu ne pada na pamet da peva himnu i u budućnosti, Subotić sigurno nije rekao tako nešto. Neko ko nepoštuje ovu zemlju i njenu tradiciju, ne mora ni da je prestavlja, nešto mora da bude i sveto.

Sinisa je potpuno u pravu ako posmatramo stvari is ugla ugovor-obaveza. Ljajic je prvo potpisao pa onda kao ipak nece. To je bezobrazno po mom misljenju i zbog toga treba da bude kaznjen.

A izjednacavati pevanje himne sa postovanjem zemlje je glupost. Ja prvi ne pevam ovu himnu niti je osecam kao svoju i nema sanse da me neko natera da je pevam. A opet bih dao 130% na terenu za svoju zemlju.

SUS, pravilo je debilno i treba ga ukinuti. Ako od toga nema nista onda nemoj da potpisujes da ces pevati pa posle glumiti ludilo. 100 puta bi bilo postenije da je odmah rekao da mu smeta sta god da mu smeta.
Reaper

Postby neza » 28 May 2012, 16:42

ma sto nije pevao ni po jada, sto ga je ovaj sto je "ponosano preuzeo selekciju jugoslavije" tera iz reprezentacije isto, nego sto je taj i igrao i kojim kvalitetom je on zasluzio da bude pozvan uopste?
neza

Postby Panta » 28 May 2012, 16:49

Pih, da ga je izbacio zbog lose igre ili ludila, digao bih obe ruke...

Pevanje himne je privatna stvar svakog pojedinca, a mesanje u tu sferu selektora je totalni, ali totalni fijasko...
Fedor is back.
Panta

Postby neza » 28 May 2012, 16:54

a i biser ako veruje toliko u njegove kvalitete, koje ja eto laik ipak ne vidim nikako :krsti: , bio ga staviti na klupu pa tamo pevao ne pevao ne vidi se, udje kad ovaj smisli da nam bas treba takav "kapactet igracine" i mirna Backa, ravan Srem... :hathello:
neza

Postby licimur » 28 May 2012, 16:56

Nije pevanje nase himne jedino sto stoji u ugovoru. Ima jedna stavka oko koje su se vodili razgovori i polemike, igraci trazili da je nepostuju itd itd. Trazi se od njih da aplaudiraju svakoj protivnickoj himni a neki nisu hteli to da ispostuju na tekmama protiv Hrvatske. Na kraju su ipak svi potpisali ugovor. Videcemo hoce li to i ispostovati.
ko vas jebo godinama ...
licimur

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja