Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby ИлићКапитен22 » 28 May 2012, 12:35

irriducibili wrote:
ИвицаКраљ25 wrote:гледао сам 20 пута и нисам приметио неко певање.Можда је мумлао "Ја сам рођен у цвећу ливада".Химну "Боже правде" Суботић није певао.

Jbg, ako umes postavi snimak, ili da zamolim nekog da to ucini. Jasno se vidi da Subotic mice usne, sricuci himnu...

ја стварно нисам приметио.Види се да мрда усне наравно, али не верујем да су биле речи химне :laugh: .За мене су само Бане и Коларов певали химну како треба.Остали су само отварали уста, Адемова невоља је да није ни то.Не видим да је било где на свету химна обавезна да се пева.Тотално губи драж и постаје излизано да се то неком тражи да пева.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Jovan » 28 May 2012, 12:35

A jel to Ljajic na bilo kakav nacin pokazao da ne postuje himnu? Ja nisam video nijedan njegov gest dok se himna intonirala.

I poserem se na to vestacko stvaranje atmosfere.
Jovan

Postby ИлићКапитен22 » 28 May 2012, 12:36

Aleksa wrote:uostalom,ljajic nosi dres na koji je prisiven grb sa 4 ocila..ali ni to nije dovoljno,pa su ga na stadionu sa grobarske tribine prozivali da je zeleno govno(tada igrao za mladu rep)...kenjam vam se u postenje i principe :teacher:

:+1:

све лажни моралисти.
ИлићКапитен22

Postby ИлићКапитен22 » 28 May 2012, 12:40

и наравно да додам.Михајловић је последњи који треба да моралише и тражи нека правила понашања и принципе.
ИлићКапитен22

Postby Sony » 28 May 2012, 12:43

Ne znam sta da mislim. Ipak opravdavam Mihajlovicev postupak.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby irriducibili » 28 May 2012, 12:43

Jovan wrote:A jel to Ljajic na bilo kakav nacin pokazao da ne postuje himnu?

Nije li pominjanje licnih stavova kao razlog zasto nece da peva, upravo dokaz nepostovanja? Jako bih voleo da izadje u javnost sa tim licnim stavovima, ovako mogu samo da pretpostavim kakvi su, mada to nije nimalo tesko...
irriducibili

Postby Jovan » 28 May 2012, 12:50

Znaci po tebi samo pravoslavci treba da igraju za Srbiju? U ovoj zemlji ima i katolika i muslimana, sasvim je moguce da se pojavi neko takav ko ce konkurisati za reprezentaciju, samo ne znam zasto bi pevali himnu u kojoj mogu da se pronadju samo pravoslavci. Ljajic nije skinuo gace pred kamerama dok se intonirala himna, postoji milion primera gde igraci drugih reprezentacija ne pevaju himne svojih zemalja pa ih niko zbog toga nije razapeo. A Mihajlovic je poslednji koji bi trebao da moralise o bilo cemu.
Jovan

Postby Unexpected » 28 May 2012, 12:53

Kakav spin Mihajlovića, bavimo se himnom, jebo igru... :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby Diktator » 28 May 2012, 12:55

a najjace sto medju ovima koji hvale mihajlovica ima onih koji su zagovarali ideju da evandori i kleo igraju za Srb :copa1: :laugh:
mogu da mislim kako bi se kleo uzbudio na reci o srpskim zemljama i srpskom rodu..sav bi se najezio :biggrin: :copa1:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby irriducibili » 28 May 2012, 12:57

Jovan wrote:Znaci po tebi samo pravoslavci treba da igraju za Srbiju? U ovoj zemlji ima i katolika i muslimana, sasvim je moguce da se pojavi neko takav ko ce konkurisati za reprezentaciju, samo ne znam zasto bi pevali himnu u kojoj mogu da se pronadju samo pravoslavci. Ljajic nije skinuo gace pred kamerama dok se intonirala himna, postoji milion primera gde igraci drugih reprezentacija ne pevaju himne svojih zemalja pa ih niko zbog toga nije razapeo. A Mihajlovic je poslednji koji bi trebao da moralise o bilo cemu.

Na brzinu, Vanja Udovicic, Brizitka Molnar, Alem Toskic igraju i treba da igraju za Srbiju, obzirom da ovu zemlju osecaju kao svoju. Zasto je malo pazarsko govno potpisalo sporazum u kome jasno stoji obaveza da se himna peva? I odakle ti to da se u nasoj himni mogu pronaci samo pravoslavci? Cak je i falsifikovan tekst, ne bi li se izbacio nepozeljni kralj iz njega. Ako su pravila uspostavljena, moraju se postovati. Kome se ne svidjaju, siroko mu polje...
irriducibili

Postby Neozbiljni pesimista » 28 May 2012, 12:58

Jebes ti repku gde igrac mora da peva himnu zbog nekog pisljivog ugovora, a ne zato sto oseca da treba da je peva...
Voleo bih da Ljajic objasni svoje "licne razloge"...
Mali se mnogo qrci u zadnje vreme i izgleda da ga ono samaranje nije opametilo...
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby VMJunior » 28 May 2012, 13:01

Mihajlovicevo pravo,njegove odluke,njegova odgovornost.
Pretpostavljam da je na pocetku bilo razgovora gde je jasno receno sta se trazi,pa i to u vezi himne.
Ako to ne postujes,pa izivini,nije ti mesto tu.

Sto se tice Mihajlovica kao igraca tice,taj nikom zivom ne sme da bude primer kada je ponasanje u pitanju.Najobicniji smrad je bio.
Ali je bio izuzetan radnik,veliki radnik i vrlo posvecen fudbalu,to se zna.Siguran sam da je takav kao selektor.

Mislim da ga igraci veoma postuju i za pocetak je to vrlo bitno.

Ja mu zelim svu srecu a ona ce mu biti bas,bas potrebna.
A mi smo kvalitet uvek imali.
VMJunior

Postby irriducibili » 28 May 2012, 13:02

Aleksa wrote:mogu da mislim kako bi se kleo uzbudio na reci o srpskim zemljama i srpskom rodu..sav bi se najezio :biggrin: :copa1:

A ko je pominjao uzbudjenje?

Siguran sam da bi obojica ispunili uslove iz sporazuma koji bi potpisali, te da bi naucili tih par stihova da otpevaju...
irriducibili

Postby Неша » 28 May 2012, 13:04

Razlicito shvatamo ovo..

Meni je himna kao i zastava pored teritorije i istorije najveca svetinja koju ova zemlja ima.
Mozes biti musliman, katolik ili sta vec ali drzavljanstvo je SRPSKO. To sto u himni ima reci u kojima se spominje Bog je normalno za narod koji je pravoslavan. Jednostavno su dosli u nasu zemlju razlicite vere i oni treba da postuju nasu prvobitnu veru.
I ajte molim vas... Mnogo ljudi ne veruju u Boga a koliko puta kazu "Pomozi Boze" ili ga opsuju. Tako da te price da nece da spomene Boga su glupost.
Meni je najzalije sto se jedan deo teritorije(Raska) ne smatra srpskom i sto ova nasa zemlja tone sve dublje i dublje...

Mihajlovic je pravio greske....... ali i sam kaze da oce ove momke da nauci da te greske ne prave.

I jos jedna bitna stavka u vezi Ljajica... Sve je on ovo znao
Pevanje nacionalne himne Srbije uoči utakmica je jedna od tačaka Sporazuma, a Ljajić je njegovim potpisom prihvatio da će se svih odredaba i pridržavati, što u subotu nije učinio
Last edited by Неша on 28 May 2012, 13:09, edited 1 time in total.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Jovan » 28 May 2012, 13:07

irriducibili wrote:
Jovan wrote:Znaci po tebi samo pravoslavci treba da igraju za Srbiju? U ovoj zemlji ima i katolika i muslimana, sasvim je moguce da se pojavi neko takav ko ce konkurisati za reprezentaciju, samo ne znam zasto bi pevali himnu u kojoj mogu da se pronadju samo pravoslavci. Ljajic nije skinuo gace pred kamerama dok se intonirala himna, postoji milion primera gde igraci drugih reprezentacija ne pevaju himne svojih zemalja pa ih niko zbog toga nije razapeo. A Mihajlovic je poslednji koji bi trebao da moralise o bilo cemu.

Na brzinu, Vanja Udovicic, Brizitka Molnar, Alem Toskic igraju i treba da igraju za Srbiju, obzirom da ovu zemlju osecaju kao svoju. Zasto je malo pazarsko govno potpisalo sporazum u kome jasno stoji obaveza da se himna peva? I odakle ti to da se u nasoj himni mogu pronaci samo pravoslavci? Cak je i falsifikovan tekst, ne bi li se izbacio nepozeljni kralj iz njega. Ako su pravila uspostavljena, moraju se postovati. Kome se ne svidjaju, siroko mu polje...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EicI#t=23s

Toskic ovde ne peva himnu, jel to znaci da ne oseca Srbiju kao svoju zemlju? Gde je to Ljajic izjavio da Srbija nije njegova zemlja?
Jovan

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja