Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Tumbas » 28 May 2012, 12:08

Zajebana situacija. Postujem pokusaj uvodjenja reda, ali mogu i malog da razumem. Jbga ljudi, ipak je on musliman, a nasa himna je skoo pa verskog karaktera. Jedina stvar koju mogu da zamerim obojici sto to nisu resili razgovorom pre ove glupe situacije. Mali je trebao da mu kaze ako ima problem sa himnom, siguran sam da bi to nekako resili!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Sasa_Beli » 28 May 2012, 12:10

Robert Jordan wrote:mihajlovic gradi autoritet na skroz pogresan nacin...

Pa vidis ja mislim da gradi bas kako bi trebalo. Jer ako na startu popusti najebace. Posebno sto svi isti isticu da je posle dugo vremena atmosfera prava. Nema klanova, mladji igraci gledaju u ove kao u bogove. Bane je pravi kapiten , svi se lepo slazu i pocetak je sasvim dobar. Ako je krenulo od Sporazuma , toga moraju svi igraci da se pridrzavaju.
Sasa_Beli

Postby Jovan » 28 May 2012, 12:11

A sta da se sutra u reprezentaciji pojavi neki ateista i kaze da nece da peva himnu ''Boze pravde''? Himna je takva kakva je, ko hoce da je peva neka peva, ali ne smes nikoga terati na to.
Jovan

Postby Robert Jordan » 28 May 2012, 12:14

Klaudinho wrote:
Robert Jordan wrote:mihajlovic gradi autoritet na skroz pogresan nacin...

Pa vidis ja mislim da gradi bas kako bi trebalo. Jer ako na startu popusti najebace. Posebno sto svi isti isticu da je posle dugo vremena atmosfera prava. Nema klanova, mladji igraci gledaju u ove kao u bogove. Bane je pravi kapiten , svi se lepo slazu i pocetak je sasvim dobar. Ako je krenulo od Sporazuma , toga moraju svi igraci da se pridrzavaju.

sve to stoji, ali ako ga je planirao za reprezentaciju, onda ovo moze da izazove samo kontra efekat kod ljajica.
mada, s obzirom da mu je trenersko znanje takvo kakvo je, verovatno ovako mora da gradi autoritet...

@jovan

tesko da medju fudbalerima ima ateista, sve su to patriote i vernici...
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

Postby Diktator » 28 May 2012, 12:15

ja bih mihi bio zahvalan da napravi tim koji ce igrati fudbal..ne takmice se fudbaleri u horskom raspevavanju.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Zlaja » 28 May 2012, 12:17

Aleksa wrote:ja bih mihi bio zahvalan da napravi tim koji ce igrati fudbal..ne takmice se fudbaleri u horskom raspevavanju.

:+1:
Totalno glupo, totalno nebitno, ionko tijanic pusti prenos kada sudija svirne. U reprezentaciju samo koji znaju fudbal, ostale vestine nebitne...

Kodeksi ponasanja su drugi, ovo nema veze sa vezom...
Last edited by Zlaja on 28 May 2012, 12:20, edited 1 time in total.
Zlaja

Postby VMJunior » 28 May 2012, 12:19

The Don Killuminati wrote:Moze on da igra jos i 20 godina, nije ovo izreceno u tom kontekstu. Vec kod nas je talentovan igrac do 24-25 godina, pa tako ako neko ko je proglasen za ogromnog talenta u svojim ranim dvadesetim ne igra ili ne igra na ocekivanom nivou mi kazemo ima vremena, mlad je, bice on svetska klasa.

Ti veliki svetski talenti, kako je kod nas proglasavan Ljajic, vec sa 19-20 godina igraju ozbiljne uloge u svojim timovima. Da ne idemo dalje od nasih igraca i Fiorentine, vidi gde je JoJo i koliko znaci za Fioru, a vidi gde je Ljajic.

Mogu igraci da pocinju da igraju ozbiljan fudbal i sa 15 godina,on je sa 15 mlad,on sje a 20 mlad,on je sa 23 mlad igrac!
Ne mogu da verujem da se igrac koji je na pocetku 20ih ne smatra za mladog igraca.Pa nego sta je nego mlad?
To sa iskustvom,kvalitetom i ostvarenim ili neostvarenim talentom nema nikakve veze.
VMJunior

Postby Houdini » 28 May 2012, 12:23

Jovan wrote:A sta da se sutra u reprezentaciji pojavi neki ateista i kaze da nece da peva himnu ''Boze pravde''? Himna je takva kakva je, ko hoce da je peva neka peva, ali ne smes nikoga terati na to.

Evo ja kao ateista nemam nikakav problem sa himnom i na nju ne gledam kao na pesmu satkanu od nekih reci vec kao najvisu pesmu jedne zemlje koju cine svi njeni gradjani ma koje veroispovesti oni bili. I uvek imam neki lep osecaj kada je cujem, tako je bilo i sa Hej Sloveni, tako je danas i sa Boze pravde, a tako ce biti i sutra ako ona bude Yellow Submarine ili neka druga.

Sto se tice toga da li je Sinisa trebao da uvede to pravilo pevanja himne. Ja mislim da je to pravi potez, ali me mrzi da elaboriram sad zasto, valjda ce neko napisati ono sto mislim pa da samo klepim :+1: :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby irriducibili » 28 May 2012, 12:25

ИвицаКраљ25 wrote:колико се сећам ни Суботић није певао.Аршини нису исти за све...

Lose se secas, pogledaj snimak, Subotic je pevao...

Poserem se onom malom govnetu na licne razloge, zbog kojih nece da peva himnu drzave za koju igra. Davno sam konstatovao da nama, pored ostalog, nedostaje i kult reprezentacije, osecaj identifikacije sa njom. Kako navijacima, tako i igracima. Ako nesto ne dozivljavas kao svoje, mars u pm, idi pevaj sa hodzom. Puna podrska Mihajlovicu!
irriducibili

Postby ИлићКапитен22 » 28 May 2012, 12:26

irriducibili wrote:
ИвицаКраљ25 wrote:колико се сећам ни Суботић није певао.Аршини нису исти за све...

Lose se secas, pogledaj snimak, Subotic je pevao...

Poserem se onom malom govnetu na licne razloge, zbog kojih nece da peva himnu drzave za koju igra. Davno sam konstatovao da nama, pored ostalog, nedostaje i kult reprezentacije, osecaj identifikacije sa njom. Kako navijacima, tako i igracima. Ako nesto ne dozivljavas kao svoje, mars u pm, idi pevaj sa hodzom. Puna podrska Mihajlovicu!

гледао сам 20 пута и нисам приметио неко певање.Можда је мумлао "Ја сам рођен у цвећу ливада".Химну "Боже правде" Суботић није певао.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Remi » 28 May 2012, 12:29

Aleksa wrote:ja bih mihi bio zahvalan da napravi tim koji ce igrati fudbal..ne takmice se fudbaleri u horskom raspevavanju.

Pa bas to,ako neko gine na terenu za tim i zemlju boli me dal peva himnu ili ne...licno ne razumem ali njegova stvar...
Drugo je pitanje da li Adem u ovom trenutku svojom formom zasluzuje da igra za reprezentaciju ili ne...
Da je neko ko se preziva na ic to uradio a odigrao majstorski i ginuo na terenu pitanje je dal bi ovakve reakcije bile....
Remi

Postby irriducibili » 28 May 2012, 12:32

ИвицаКраљ25 wrote:гледао сам 20 пута и нисам приметио неко певање.Можда је мумлао "Ја сам рођен у цвећу ливада".Химну "Боже правде" Суботић није певао.

Jbg, ako umes postavi snimak, ili da zamolim nekog da to ucini. Jasno se vidi da Subotic mice usne, sricuci himnu...
irriducibili

Postby Step » 28 May 2012, 12:32

potpuno podrzavam mihu u ovakvoj odluci...

verska i moralna predubedjenja igraci bi trebali da ostave za neke druge situacije...

evo dacu vam jedan primer. pocinje kosarkaska utakmica. minut pre pocetka intonira se himna na koju dobra vecina gledalaca ustaje, dok veoma mali broj sedi, vrv usled moralnih i verskih nacela. i tako nesto ne podrzavam ali mogu da razumem, jer se radi o obicnim ljudima koji ne predstavljaju svoju zemlju na nekoj manifestaciji.

ovde je prica potpuno drugacija... ako je tako nesto dogovoreno i etablirano kao vrhovni princip na kojem ce se duh reprezentacije i tima izgradjivati u cilju sto boljih rezultata, ne vidim razloga da se tako nesto ne ispostuje. ako se bilo koji od tih reprezentativaca nadje u nekoj drugoj prilici gde ne predstavlja svoju zemlju, onda neka fura svoju pricu i duhovna/moralna nacela.

plus sto se ovde radi o 1 naduvanoj faci i napumpanom klincu, koji se nije posteno ni upisao a vec je poceo da glumi igraca.

miho, go ahead!
...zivot nije uspon, zivot je pad. i kad mislis da se penjas, u stvari padas. a kad padnes do dna, pocnes da kopas rupu...
Step

Postby Houdini » 28 May 2012, 12:34

VMJunior wrote:Mogu igraci da pocinju da igraju ozbiljan fudbal i sa 15 godina,on je sa 15 mlad,on sje a 20 mlad,on je sa 23 mlad igrac!
Ne mogu da verujem da se igrac koji je na pocetku 20ih ne smatra za mladog igraca.Pa nego sta je nego mlad?
To sa iskustvom,kvalitetom i ostvarenim ili neostvarenim talentom nema nikakve veze.

moze on nekome i sa 28 godina da bude mlad (recimo AC Milanu), ne ulazim u to. Ja ti pricam o tome da kod nas ako igrac ne napravi rezultat koji je ocekivan od njega, kaze se mlad je ima 21 godinu, ima vremena da postane top klasa, a ja tvrdim da ti ne mozes enormno da napredujes nakon 21-22 godine. Tako je i pocela rasprava, a nismo diskutovali koja je granica mladosti jednog igraca.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Diktator » 28 May 2012, 12:34

uostalom,ljajic nosi dres na koji je prisiven grb sa 4 ocila..ali ni to nije dovoljno,pa su ga na stadionu sa grobarske tribine prozivali da je zeleno govno(tada igrao za mladu rep)...kenjam vam se u postenje i principe :teacher:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja