Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Sezione » 10 Sep 2025, 11:42

A jebem usta i ove igrace sto cute ko picke. Daju neke genericke izjave, samo gledaju da sto pre zbrisu. Pa kazi nesto mamu mu jebem, nece vucic da zabrani Malagi da te dovede

Nek izgube svaku 5:0, boli me kurac sto je pola njih igralo u Partizanu
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby JoJo » 10 Sep 2025, 12:10

familija wrote:@jo jo
Kakav druze sistem...u drzavi gde je sistem rasturen u parmparcad....
Nasa prikrivena realnost (da kazem vise zelja) pre 10-ak dana je bila zlato na EP (sa Bogijem)..bar neka borba za medalju (bez Bogija)..i da mozemo pobediti ili bar igrati nereseno sa Englezima..
A u stvari surova realnost je da smo mi vrlo blizu nepalskog scenarija... :pop:

Slazem se, gde nema drzave nema ni sistema...

Prvo da se sredi FSS, mislim da se dovedu pravi ljudi, koji ce da urede ligu, sudije, menadzerisanje, usput pravi selektor, pravi selektori u mladjim kategorijama. Dodatno, gde se uplete politika tu je kraj svake price, put u neuspeh...

Hocemo rezultat, a nemamo nista od preduslova, i sve je na ledjima igraca koji treba da zamaskiraju nepostojanje bilo kakvog sistema u nasem sportu, posebno fudbalu...

Sto se tice kosarke, tu imamo neku tradiciju, ovo je jedan veliki neuspeh, ali sam ipak optimista. Bice tu jos price, info je da je vecina igraca bila pod jakim virusom, da nisu trenirali i da su jedva igrali...
KK Partizan ce osvojiti sve u sezoni 21/22!
JoJo

Postby Tegi » 10 Sep 2025, 15:01

Srbija: Rajković – Eraković, Milenković, Pavlović – Nedeljković, Ilić, Lukić, Birmančević – Samardžić, Živković – Jović.

Sada je jasno zašto je Viski posle utakmice rekao: ne znam kako smo uspeli da sa Španijom igramo 0:0.

Lik je ladno iskopirao postavu i formaciju iz te utakmice. :laugh:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby NEDJA » 10 Sep 2025, 15:42

Tegi wrote:
Srbija: Rajković – Eraković, Milenković, Pavlović – Nedeljković, Ilić, Lukić, Birmančević – Samardžić, Živković – Jović.

Sada je jasno zašto je Viski posle utakmice rekao: ne znam kako smo uspeli da sa Španijom igramo 0:0.

Lik je ladno iskopirao postavu i formaciju iz te utakmice. :laugh:

:biggrin:
Bravo, Tegi, legendo.

Jedino umesto Samardzica je poceo Maksimovic a umesto Jovica je krenuo Vlahovic. Najveci paradoks je sto je Piksi bio 100 puta bolji kao igrac nego kao selektor a znatno vise para je zaradio kao selektor
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby doubledjoka » 10 Sep 2025, 15:46

doubledjoka

Postby Loka » 11 Sep 2025, 07:56

Раде Богдановић уме да убоде али смара са "немачком дисцплином" док немачка губо од словачке 2-0. Каква немачка, та земаља данас нема везе са оним што несрећни људи по бившој Југославији замишљају да јесте.
Његова прича о Саутгејту је тотални промашај. Енглеска под Саутгејтом је дошла до два финала ЕП и полуфинала СП у кратком периоду, што су највећи успеси енглеске од светске титуле 1962, покрадене, што је један од разлога да им се враћа гадно толико дуго све. Нису имали не среће да не узму бар једно ЕП, од последња два, али то је до енглеских медија и енглеза, који се понашају како се понашају па им се то тако враћа. Има сличности са Србијом, која је све најгоре узела са запада па и те накарадне енглеска таблоиде прекопирала.
Под Тухелом су до Србије, грали бледо, дали Андори 3 гола у две утакмице уз доста мучења. Видећемо да ли ће Тухел достићи Саутгејта по резултатима.

А, сада, мало Драган Стојковић.
Излазиш да се браниш против неубедљиве енглеске кући, утакмица која ти одлучује прво место.
Енглеска није имала доста најјачих играча на располагању.
Чак и да си изгубио нападајући и покуђавајући је другачије од овога што се десило.
Наш покушај игре пресинга на енглезе је изгледала трагикомично али чак и тада нам се указала прилика код оне контре Влаховића. Али како нам стоје играчи у том пресингу и њихово креатње је трагикомедија. Толико простора да они лагано пребаце на другу страну и направе полуконтру, из чега смо примили други погодак.

Играмо јако лоше већ дуго. Требали смо кући да добијемо Данце у ЛН и да будемо у првом шеширу на извлачењу група квалификација за СП, чиме би изблегли Енлезе. Нисмо успели.
Игра на ЕП је катастрофа. Против Летоније умало нисмо примили у 90 минуту јер нисмо могли дати још једна да завршимо раније утакмицу.

Није само до селектора, доста је до играча. Понашање и залагање су проблематични и то већ дуго. Али ко прати све то зна да ту има пуно материјала за Специјално тужилаштво.
Loka

Postby Leca » 11 Sep 2025, 08:19

Loko, samo mala ispravka, Englezi su pokrali titulu svetskog prvaka 1966 god.
Leca

Postby Monogamija » 11 Sep 2025, 08:21

Meni iskreno deliju da kod igrača postoji neki vid tihog bojkota i da su i oni razočarani taktičkim zamislima neznalice.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby licimur » 11 Sep 2025, 08:56

Takticke zamisli ne postoje...Momci apsolutno ne znaju koje su im uloge i takticki zadaci...
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Muflon » 11 Sep 2025, 12:28

Branko Radujko: Piksi ostaje do Albanije! Orlovi ubuduće u Leskovcu

Očekivano, podeliće se karte da blokaderi-teroristi ne remete Mistera i ekipu.
Muflon

Previous

Return to Reprezentativna takmičenja