Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Malkovic » 23 May 2025, 09:27

Да има и назнака меритократије у Србији, једино би и могао да живи од издавања бунгалова. Овако ће му ићи приде, уз државну плату.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Fudbaloman » 23 May 2025, 19:19

Kakva je ovo srbocetnicka propaganda?! :question: Zar nije najbolji Gvardiol zvani "100 milijuna", opet ta mitomanija njihova :biggrin:

P.S. Bravo Bleki! Steta sto nije ranije otisao iz Fiorentine.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ela/512812

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... igi/513120
Fudbaloman

Postby Banka15 » 24 May 2025, 12:07

Kakve tacno veze ima Gvardiol sa time sto je Bleki odigrao vrhunsku sezonu?
Banka15

Postby Fudbaloman » 24 May 2025, 15:56

Ima veze s tim, sto ga niko nikad od eminentnih bivsih igraca u Engleskoj, analiticara i medija generalno nije do sad svrstavao u tim sezone niti ga proglasavao "pojacanjem sezone" onda kada je dosao iz Lajpciga. A znamo sta su ovi u susedstvu ispredali o njemu, kakve bajke i slicno. Stoper od 12 miliona ispade bolji od stopera od 100, pritom se Siti i Forest ne mogu meriti jer Bleki prosecno po mecu sigurno ima vise posla i intervencija od Gvardiola u Sitiju. Eto te veze ima ako bas sam ne povezujes.
Fudbaloman

Postby Banka15 » 24 May 2025, 17:44

To sto je Bleki izabran u tim sezone, a Gvardiol nije, ne znaci i da je Bleki zapravo bolji igrac :biggrin: . Mnogo stvari ulazi u te izbore za tim sezone, ne samo ucinak na terenu kao takav. Verovatno jeste bolji Bleki za ekipu kao sto je Forest, koja stoji nisko i ceka kontre, ali za vrhunske ekipe (koje mogu da plate tih 100 miliona) je Gvardiol mnogo bolja opcija. Svakako, obojica su odlicni igraci, i ne vidim nikakav razlog da se unizava jedan od njih da bi se uzdigao drugi.

A sto se mitomanije tice, ti mitomani na prethodna dva svetska prvenstva imaju finale i polufinale, imaju finale lige nacija, gomilu igraca u najjacim svetskim ekipama, a mi ne mozemo da prodjemo grupu, i to ako se uopste kvalifikujemo na takmicenje, a igraci nam igraju u sve losijim ekipama. Pre ce biti da smo mi mitomani i u zabludi o nasim kvalitetima, a ne oni.
Banka15

Postby Fudbaloman » 24 May 2025, 19:13

Ne znaci, ali znaci da je Gvardiol miljama daleko od "najboljeg stopera sveta" kako su mitomanisali. Pogotovo sto je prakticno svaki treci mec direktno ili indirektno kriv za primljeni gol. Vidim da si ljubitelj Hrvata, s obzirom da si skocio kao oparen da ih "branis" od mene, prosto da ti pozavide, ni neki hjihov se ne bi toliko potresao. Voleo bih da mi kazes kad smo mi to bili mitomani, generalno u vecini? Nikad. Mi vrlo dobro znamo svoje mesto u svetu fudbalu, i to kao zemlja koja ima klub prvaka Evrope i sveta. Sta oni imaju osvojeno? Druga i treca mesta? Jedna Grcka je osvajala evropsku titulu, jedna Danska, Cesi imaju titulu prvaka Evrope, Rumuni takodje klub koji je osvajao kontinent itd., pa nijedna od tih zemalja ne smatra sebe "nogometnom silom" kako to sebe smatraju tvoji miljenici na osnovu drugog i treceg mesta. Neka prvo osvoje nesto pa onda neka mitomanisu, a mi nemamo sta da mitomanisemo, znamo gde smo i ko smo. I jos jednom za igraca koji je placen 100 miliona, Gvardiol se mnogo gore pokazao srazmerno Blekiju koji je placen samo 12, to je bila poenta.
Fudbaloman

Postby Sezione » 24 May 2025, 19:39

Jednu drugo i dva treca na sedam ucesca i 4 miliona stanovnika, sitnica...
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Banka15 » 24 May 2025, 20:30

Fudbaloman wrote:Ne znaci, ali znaci da je Gvardiol miljama daleko od "najboljeg stopera sveta" kako su mitomanisali. Pogotovo sto je prakticno svaki treci mec direktno ili indirektno kriv za primljeni gol. Vidim da si ljubitelj Hrvata, s obzirom da si skocio kao oparen da ih "branis" od mene, prosto da ti pozavide, ni neki hjihov se ne bi toliko potresao. Voleo bih da mi kazes kad smo mi to bili mitomani, generalno u vecini? Nikad. Mi vrlo dobro znamo svoje mesto u svetu fudbalu, i to kao zemlja koja ima klub prvaka Evrope i sveta. Sta oni imaju osvojeno? Druga i treca mesta? Jedna Grcka je osvajala evropsku titulu, jedna Danska, Cesi imaju titulu prvaka Evrope, Rumuni takodje klub koji je osvajao kontinent itd., pa nijedna od tih zemalja ne smatra sebe "nogometnom silom" kako to sebe smatraju tvoji miljenici na osnovu drugog i treceg mesta. Neka prvo osvoje nesto pa onda neka mitomanisu, a mi nemamo sta da mitomanisemo, znamo gde smo i ko smo. I jos jednom za igraca koji je placen 100 miliona, Gvardiol se mnogo gore pokazao srazmerno Blekiju koji je placen samo 12, to je bila poenta.

:lol2:

Druze, zabole me za Hrvate savrseno, drago mi je kad im reprezentacija izgubi ali van toga me ne interesuju preterano, pogotovo u kontekstu sporta, ali ti si ocigledno opterecen njima, cim ti je bitnije da potkacis i isprozivas njihovog igraca od toga da pohvalis naseg na fenomalnoj sezoni.

Sto se tice toga da li su fudbalska sila ili ne, u poslednjih 10ak godina jesu jer beleze odlicne rezultate u kontinuitetu i jer su izbacili nekolicinu igraca najvece moguce klase, istorijski naravno nisu to. Nije mi drago zbog toga, ali nemoj da se pravimo ludi na ocigledne stvari.

Svakako, poenta je da mi ne treba da se opterecujemo njima i da se poredimo sa njima u svakoj mogucoj prilici, vec da se fokusiramo na sebe, a ne to kakav je Gvardiol igrac i da li su Hrvati fudbalska sila ili ne.
Banka15

Postby ИлићКапитен22 » 25 May 2025, 08:13

Sezione wrote:Jednu drugo i dva treca na sedam ucesca i 4 miliona stanovnika, sitnica...

Јесу фудбалска сила.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Гроф Тинторето » 25 May 2025, 08:38

Zignu me kad sam procitao fudbalska sila na ovoj temi.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby fontaneros » 30 May 2025, 11:10

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Deran991 » 30 May 2025, 11:22

Da ne igramo sa Albanijom nikoga ne bi bolela šura.
Deran991

Postby Inzaghi » 30 May 2025, 16:14

Idemo orlovi.

Trpajte srbe.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Gerzovo » 30 May 2025, 18:02

De bjež, nemojte se ni šaliti sa tim.
Jebo ćaci selektora, navijamo za momke na terenu.
Gerzovo

Postby Corba do groba! » 31 May 2025, 02:54

Ne salimo se. :roll:
>I-I-I>
Corba do groba!

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja