rolerkoster wrote:Sto se dresova tice,od sledece godine(ne znam kako ide sa reprezentacijama,da li je kao sa klubovima na kraju sezone ili od sledece kalendarske 2025.)nam je tehnicki sponzor umesto Pume(sudije u SLS vec nose),Capelli Sport.Sponzor Hondurasu i slicnim reprezentacijama,AEK je nosio 2 sezone njihovu opremu i vratio se na Nike.TSC nosi kod nas njihove dresove,a uz tu vest je pisalo da se vraca trobojni dres.Znam da se mnogi nece sloziti i napljuvace me,ali je ne bi imao nista protiv da se vrate kao u kosarci plavi dresovi,od kada smo Srbija(2006.)meni se licno samo dopadao dres iz ere pokojnog Antica(Kv.2008/09 i SP JAR 2010.).
Sto se igre protiv Spanije i Danske tice,ne mogu da komentarisem,jer nisam gledao i najzad sam odrzao obecanje dato samom sebi,da nasu reprezantaciju necu vise gledati i nervirati se.Rekao sam to bio posle Svajcarske 2018.u Rusiji(20 godina maozhizma i nadanja,SP 1998.FRA-SP 2018.RUS),ali sam pogledao sve tri na EP ove godine.Dobro je da su nas Danci spustili opet na zemlju na vreme,posle X-a sa Spancima.Ostaje za mesec dana da nas Sipci u Svajcarskom dresu opet olade,ovaj put u Leskovcu.
Reci mi druže da se šališ, da je ovo neki vic? Zar nije Honduras Joma?
Ko je ovo dozvolio, koji debil je napravio dogovor da nam tehnički sponzor u fubalu bude neka leva garažna firma osnovana pre 13g.?!
Ako se išlo na to da nam neki "manje" izvikani brend ponudi više i bolje radi promocije mogli su da odaberu barem 10inu solidnih proizvođača sportske opreme (Macron, Kappa, Joma, Kelme, Umbro sa kojim smo imali saradnju, pa i Castore koji je ekplodirao posmednjih godinu-dve i neko ga opasno gura).
Apropo komentara Tapara, pa sinoć su i Francuzi i Belgijanci igrali u dvobojnim dresovima.