Tegi wrote:Ako se ne varam, ovo je glas Dejana Đurovića, naratora jugoslovenske verzije serije "Opstanak".
Alal vera onom ko se setio da ga pozove za ovaj koncept.
Naravno da se ne varaš

ne znam zbog čega ali sam mislio da taj čovek već neko vreme nije među nama. Kao nekome ko je odrastao uz Opstanak baš mi je prijao ovaj pomalo promukao ali itekako prepoznatljiv glas. Dugo godina u neka ''srećna vremena'' vodio je kultnu emisiju koja se mislim zvala Subotom uveče na RTB-RTS 2 i koja je išla negde oko 22-23 sata i bila posvećena ozbiljnoj/klasičnoj muzici ali imala je baš širok auditorijum, vodio je i razne festivale, uglavnom muzičke, čovek gazi 86-u sad videh, jedan gospodin od glave do pete i baš lep potez ovo sa njegovim glasom u spotu. Svako od nas je bez obzira koje smo godište sigurno nekad u životu zakačio neku epizodu čuvenog Nevena gde je takođe kao naravno znatno mlađi imao zapaženu rolu.
Elem, koje su predikcije u vezi igrača koji neće videti EP, koja devetorica će biti višak, pitanje naravno za sve. Kontam većina ovih ih domaće lige. Nisam baš pratio Đuričića i Lazovića ove sezone, ovaj drugi nam donese onaj bod u Razgradu, možda je trebao Joveljić umesto Baždara ili tako nešto. Ne znam ni da li će neko od ovih fudbalera koji su potencijalni višak dobiti šansu u tim prijateljskim mečevima, teško ipak.