Ling-long četa je tu kako bi im se malo podigla cena i zato što im je nekakva satisfakcija da poslednji otpadnu. Račiću i Grujiću je svejedno da li će otpasti kao 27. ili 40.
Od menadžerskih kombinacija su mi najsumnjiviji Mijailović i Baždar, deluju kao klasični talovi. Skandal bi bio da uopšte odu na EP, a posebno ako oni odu, a golman Jovanović ne ode. Šta onda neko treba individualno da uradi u našoj ligi da bi bio pozvan? Piksi bi time pomerio granice blamiranja srpskih selektora.
Spajić mi je okej. Bio je deo rotacije u kvalifkacijama za Katar, odigrao drugo poluvreme u Portugalu, imao je solidnih utakmica u reprezentaciji i generalno poseduje kvalitete koji fale našoj mučenoj zadnjoj liniji.
Iz ruske lige bih trenutno zvao samo prekaljene fudbalere koji su tamo otišli da uzmu poslednju veliku lovu, kao što su Hrvati vodili Lovrena u Katar. Ove što su u 20-im godinama otišli u Rusiju da izlešinare velike ugovore zato što igrači sa Zapada više ne žele tamo bih po difoltu precrtao.
Belić nije ni u 55 igrača.

A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.