Онако, могло је и горе могло је и боље. Групе Е и А би некако биле најлакше, можда бих и Ф групу бре бирао него ову.
Да смо пре 10 година за неко такмичење извукли Енглезе из првог шешира било би то одлично али данас је то једна потпуно другачија репрезентација. Имена су имали и тада али их је вукао лузерај и нетрпељивост у екипи, данас тих проблема немају, барем тако кажу. Лузерај је и даље ту (пенали са ЕП и Кејнов пенал са СП) али доста мање него пре. Страшна екипа, накотили су много јаких играча да скоро на свакој позицији имају по два топ фудбалера. Како играти против Волкера и створити шансе на његовој страни са које ми иначе нападамо преко Костића кад је лик један од најбољих одбрамбених бекова икада? Појео је Винисијуса сад у мају а једино је Ембапре успео некако да га претекне. Људи на бековским позицијама имају Волкера, Трипијеа, ТАА, Рис Џејмса, Чилвела, Шоберта... Лудило. Напред су Белингем, Фоден, Рајс, Сака, Грилиш, Кејн...

Све играчи који кидају у својим екипама тренутно и вероватно ће пренети форму на СП. Можда се и Рашфорд дигне. Реално губимо ово лагано али ајде да сачекамо. Ма ударити пун пресинг на одбрану и изоловати Мегвајера да мора да је прими и онда пун пресинг на њега и ту ће да киксне на кеца

Још ако му ТАА буде у средини онда је пресинг легитимна опција. Само, ако изнесу лопту и поред њега онда је то гол у најави. Кад би бар могли да одвучемо меч на пенале јер би ту добили али не може.
Данци су ми енигма, можда и највеће разочарање на СП, баш слаба игра. А очекивао сам да ће и до полуфинала догурати. Сад немам појма шта да мислим. Хјулманд је остао тренер и очигледно му верују. Углавном је ту екипа са Еура 2020 плус је ту сада Хојлунд а и Томас Франк им је још више унапредио неколико добрих играча из Брентфорда.
Што се Словенаца тиче, што би рекао онај из породичног блага, једино што њима ваља је голман

Шалим се али Јан Облак свакако највеће име репрезентације. Треба се чувати и Шешка који је огроман потенцијал, јак, снажан, одличан шут, а и Шпорар је својевремено умео да даје доста голова.
Видећемо, шансе свакако за пролаз имамо јер можеш да прођеш и са трећег места. Што рече Теги, исто практично као и на СП што се тиче распореда. Прву ћемо вероватно да изгубимо против много јаче екипе, другу морамо да добијемо а трећа је 50-50, ваљда.
Има добрих група. Група Б је одлична, три исте екипе као са Еура 2012. Италијани јесу сад мало кљакави али ЕП играју традиционално добро, Хрвати са Модрићем којем је ово вероватно последњи турнир са репком сигурно неће бити лак ривал.
Португал, Турска и Чешка некако најлепша група мада ме ради носталгија на ону лудницу у групи 2008. када су сво троје били ту. Чеси таман имају прилику да се освете мада Монтела је озбиљно упрегао Турке у овим квалификацијама.
Нисам уопште љубитељ овог система са 24 екипе, нити да их има више. Највише бих волео да се врати на 16 екипа али то је вероватно немогуће. Али си бар знао да ако одеш на ЕП да заслужујеш. Овде сад можеш и са три бода лагано да прођеш групу и да освојиш као Португал онда, а и укрштања после су заморна. Када је било 16 екипа било је топ. Ни мање ни више не треба.
Јел се оно стварно чула нека порњава уживо у преносу?? Ја мислио ћале поред гледа на телефону порниће, глупо ми било да му кажем да се чује.