Utakmicu sam juce odgledao 25 nin prvo poluvreme i ono sto sam video licilo je na sve ono sto sam gledao unazad 20 godina sa nekim izuzecima pogotovo kada su u pitanju vrhunski protivnici i top reprezentacije pa se kroz duele sa njima povecava licna cena na trzistu ..
Ono sto se videlo je da veci deo igraca nema motiv za igranje da su dosli da odigraju onako i odrade tu pre svega mislim na Kostica i Savica koji bi trebalo da budu nosioci ,ali to nista nije cudno niti bilo koga ko prati nas sport unazad 30 godina treba da cudi ili iznenadjuje. .
Prvo mi kao narod smo ziveli 15 godina u drzavi koja se pre toga pravmo formalno raspala slusajuci njenu him u o jedinstvu slovenq koji su nam odreda svi zabili noz u ledja i to posle teskih masakara na koje smo zazmurili i pruzili im ruku ..
Mi smo kqo nacija potpuno dezorjentisani izgubili smo indentitet i ljudima je svejedno da li igraju za Srbiju ili Jugoslavinu a veliki deo njih i nemw predstavu o dubljoj razlici izmedju ta dva pojma..
Fuebal odslikava stanje u drustvu i on je najmanji problem u celoj prici mi smo nacionalno rastureni , Hrvati cim su dobili nezavisnost imali su him u dres koji i sada uz minimalne promene koriste mi 30 godina lutamo kako koja vlast dodje tako vuce na svoju stranu kada covek postane svestan te anomalije onda razume i drustvo a oko sporta se tek ne nervira ..
Cak je i bolje da se sve ovo lazno skroz srusi pa da se iz temelja izgradi nesto na zdravim osnovama i za buduce narastaje kako drustveno tako sportski politicki i u svakom drugom smislu ..