Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Niksicanin » 27 Mar 2023, 22:58

Novosadista wrote:Jesu to u nasem sektoru bile neke varvarske zastave? Konkretno ona Baston i Barski?

Бастон је центар српства у ЦГ деценијама :)
Niksicanin

Postby Fratelo » 27 Mar 2023, 23:07

Sta je Bastom, naselje ili opstina?
Fratelo

Postby Џејси Керол » 27 Mar 2023, 23:12

Tegi wrote:
Џејси Керол wrote:Lepo je rekao Piksi

Mada ko da ne zna da se narodu nikada ne moze udovoljiti

Ja sam zadovoljan

Piksi nakon Katara me strašno podseća na Savu nakon AZ-a. Kada je pokojnog Đumija zamenio Legijom Ćurčićem. :biggrin:

Slazem se, doduse na mene su ove dve luzerske godine pod Stanotom podstakle da gledam i na rezultat tako da sam zadovoljan sa ovim veceras
Spoiler: pokaži
:jezik:

Montenegro je kao PFK kad mu dodju Braga, Sahtjor, Gent na JNA, kao obigravamo oko njih a znamo da cemo izgubiti na kraju jer su ili tehnicki ili fizicki a mozda i u oba slucaja bolji od nas.

Rutinirali smo ih
proces.
Џејси Керол

Postby Bojdo » 27 Mar 2023, 23:15

Сарајевским медијима су ови утисци најбитнији:

Image

Image
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby grobar_Zvornik » 27 Mar 2023, 23:17

Fratelo wrote:Sta je Bastom, naselje ili opstina?

Ако не гријешим, кварт.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Tegi » 27 Mar 2023, 23:25

Џејси Керол wrote:
Tegi wrote:Piksi nakon Katara me strašno podseća na Savu nakon AZ-a. Kada je pokojnog Đumija zamenio Legijom Ćurčićem. :biggrin:

Slazem se, doduse na mene su ove dve luzerske godine pod Stanotom podstakle da gledam i na rezultat tako da sam zadovoljan sa ovim veceras
Spoiler: pokaži
:jezik:

Montenegro je kao PFK kad mu dodju Braga, Sahtjor, Gent na JNA, kao obigravamo oko njih a znamo da cemo izgubiti na kraju jer su ili tehnicki ili fizicki a mozda i u oba slucaja bolji od nas.

Rutinirali smo ih

Još su ove izmene kao kada su treneri Partizana prinuđeni da uvode Dejana Babića, Petra Đuričkovića i Lakija Pavlovića.

A tu je i Fontana koji preti da će nas protivnički metroseksualci uništiti. :biggrin:

Mnogo mi nedostaju ovakva peckanja.

A evo i Žeksa Pantića koji priča da se Piksi prodao naprednjacima i da sabotira Partizanove igrače koji svojim golovima pune kasu saveza iz koje Zvezda uzima pare da plati porez kako bi Vučić uništio Partizan.

Dan mrmota.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Cvele » 27 Mar 2023, 23:31

Kakva je zver Dušan Vlahović.
Cvele

Postby Bojdo » 27 Mar 2023, 23:35

Ову поставу бих и ја волио видјети:

Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Radonjaa » 28 Mar 2023, 00:29

grobar_Zvornik wrote:

Ако не гријешим, кварт.

Ne griješiš, Baston je kvart i uporište Varvara, biće da je zastava njihova. Što se zastava tiče, svakako najveće iznenađenje je trobojka ,,Konik'' :biggrin: Mada mi se čini da sam je vidio i na litijama.

Što se tiče utakmice - užasan teren, protivnik (koji sa daleko manje straha igra protiv Srbije nego protiv npr nekih Skandinavaca) motivisan šansom generacije, mi bez jednog od najbitnijih igrača, pri čemu skoro niko od nosilaca nije u vrhunskoj formi u klubu. Kome je glavni utisak bilo šta osim pobjede, mislim da promašuje temu. Biće vremena i za komentarisanje igre i zadovoljavanje estetskih apetita.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby СрбинПодгорица » 28 Mar 2023, 01:12

Насеље/кварт у Подгорици. Варвари и Срби су момци. И из тог кварта је кренуо кортео наших навијача.
Већина

Нисам видио раније ту Коник заставу, али има Срба тамо поготово дио око школе Марко Миљанов остатак је ДПС упориште.

Али наслов на ANALitika.me:
Стигли гостујући навијачи и сви из Црне Горе. :biggrin:
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby nbgdjbt » 28 Mar 2023, 07:34

Crna Gora je verovatno najgora reprezentacija koju sam gledao. Samo udaraju, lome, bez jasnog cilja. Dobro prezivesmo, tri boda i bezi kuci.
Serie C
nbgdjbt

Postby jaRule » 28 Mar 2023, 09:22

Mi jesmo njih rutinirali na kvalitet i iskustvo ali smo jos jednom pokazali sve manjkavosti i ovakvog sistema igre ali i manjkavosti karakteristika igraca koje koristimo . Igrati fudbal u formaciji koja zahteva direktan pristup igri a nemati igraci koji koriste prostor , pa to samo mi mozemo da smislimo . Takticki to sve deluje konfuzno , u veznom redu imamo igrace staticare, alibi, koji dodaju prvom do sebe ili unazad , ni jedan igrac nije sposoban da promeni tempo, ubrza igra 1 na 1 ... Grujic,Ilic,Lukic. SMS je klasa od igraca ali njega treba okruziti igracima koji odvlace cuvare, igrace koji sire i prostor i dubinu, tada ce njegov pas,lucidnost doci do izrazaja . A mi pored stavimo jos i Tadica koji isto, trazi loptu u noge, i bas izricito u noge, pa Mitrovica koji trazi loptu u telo(target) . Jos kada na beku-krilu imas Djuricica koji isto ne koristi dubinu , pa milina . Kada nemas bekove krila koju mogu 1 na 1 da pruze previse kao juce Mladenovic i Djuricic onda nam je i vertikala zatvorena , dubinu kroz sredinu svakako nemamo sa ovim igracima u navali i veznom , i jedino sto ostaje je pas unazad, a odatle i posed lopte koji nije efektan.
Pazite ovo, jedini igrac koji je licem napadao prostor juce je bio Strahinja Pavlovic i u drugom Andrija Zivkovic. Pa zar to ne govori dosta .
Juce su Crnogorci imali nemali broj izleta na nasu polovinu kroz polukontre i kontre gde je bio egal u igracima , a sve iz nase takticke nemoci da odigramo ono sto ovakva formacija zahteva . A sve to dodje na naplatu kada dodju ozbiljniji protivnici ....
LIcno bih voleo da vidim kako bi delovali u istoj formaciji ali sa sledecim igracima :
GK:VMS * DCL:Pavlovic- DC:Milenkovic- DCR:Erakovic * ML:Kostic - MC:Samardzic - DMC:Gudelj - MC: SMS - MR:Lazovic * AMC:A.Zivkovic - SC: Vlahovic .
jaRule

Postby Lajger » 28 Mar 2023, 09:35

Žex je sve u pravu .
Partizanova deca rade a Zvezda se gradi.
Da je sreće pa da partizanova deca sabotiraju reprezentaciju(kao nekad zvezdina deca )pa da kasa FSS-a bude prazna .
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Monogamija » 28 Mar 2023, 09:42

Ne može da se ne uoči da su nas dobro pročitali i da su dobro odolevali našim jalovim napadima i besvesnim dodavanjima. Pravili su dobar blok, uske linije, a opet su nam rastezali naše štopere, koliko puta se dešavalo da Pavlović i Milenković ostanu na 60 metara od našeg gola negde uz aut liniju što je bio veliki rizik za kontre, posebno ako se uzme u obzir brzina Krstovića, Vešovića i znanje Jovetića. Golove smo dali iz bukvalno 2 od 3 povoljne situacije što je u ovakvim utakmicama najbitnije. Vlahović pokazuje da je klasa, kod Mitra počinje da mi smeta nervoza i rasprava sa svima živima na terenu. Tadića polako gazi vreme, nema višu onu brzinu u driblingu, čak i neki lucidan pas je sve ređi. Da ne nabrajam redom svakog, u suštini, 2 utakmice, 4 data gola bez primljenog, 6 bodova "in pocket" za miran nastavak kvalifikacija.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby fontaneros » 28 Mar 2023, 10:15

Po tome koliko je izgoreo vidis da ju je Duca pljasnuo

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja