Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby pick&roll » 09 Oct 2022, 11:27

Grupa je da izađeš iz nje sa maks. brojem pobeda :beyond:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby enbidzi » 09 Oct 2022, 11:27

Ako jos jednom ponovi da smo najveci favorit dobijamo sluzbeno sve utakmice
enbidzi

Postby Baxter Stockman » 09 Oct 2022, 11:27

Mladen i Pikseta lagano na EP.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Buzz » 09 Oct 2022, 11:28

Autobus grupa, ladjare...
Buzz

Postby bezvezarije » 09 Oct 2022, 11:31

Kad je žreb za kvale SP 2026?. Možda uspijemo tu do prvog pota ako nakupimo bodova u narednom periodu.
bezvezarije

Postby NEDJA » 09 Oct 2022, 11:34

Da sam mogao sam da izaberem, izabrao bih ovu grupu. Bukvalno savrsena grupa. Konacno i nas zreb da pogleda posle Muslinove grupe za SP
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby fontaneros » 09 Oct 2022, 11:35

Pustite pricu, na svakom od ovih gostovanja ce biti zajebano, sem eto Litve
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Dylam Dop » 09 Oct 2022, 11:36

Ako se propusti i ova prilika za nikad kraći put na gostovanja da se stvori kult re'p'stacije, baciti so na sve stadionske travnjake u Srbiji, ko Rimljani na polja Kartagine.
Dylam Dop
Guest

Postby grobar_Zvornik » 09 Oct 2022, 11:38

Ако мислиш на навијаче, култ репрезентације је системски забрањиван низом механизама након Милошевића. Тешко је то повратити.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Mikisha » 09 Oct 2022, 11:38

Jedva cekam da vidim Bokija Obilica u Podgoricu.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby NEDJA » 09 Oct 2022, 11:41

Veoma bitno da budemo prvi u grupi da bi na EP bili sigurno u prva dva sesira. Madjari su dobili Engleze i Nemce, ne smemo ih nikako potceniti. Protiv ostalih moraju obe pobede
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Mikisha » 09 Oct 2022, 11:44

Imamo sirok spisak dobrih igraca sto sa Madjarima i nije bas slucaj, to bi trebalo da nam je prednost.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Hajzenberg » 09 Oct 2022, 11:47

bezvezarije wrote:Kad je žreb za kvale SP 2026?. Možda uspijemo tu do prvog pota ako nakupimo bodova u narednom periodu.

:blue: Pa tek ovaj žreb obavljen, žreb za kval.za SP 2026 je krajem 2024. Mnogo tražiš bratac, Srbija jeste trenutno 12-13 evropska selekcija na FIFA listi, prvih deset je prvi šešir kvalifikacija ali nam ti timovi toliko beže da bi morali da budemo recimo u 1/4 finalu SP, da dobijemo sve mečeve kvala za EP, da na samom EP dođemo do 1/4 ili 1/2 i plus da u LN koja prethodi žrebu kval.za SP ostanemo u A ligi a možda i više od toga. E jesi legenda, 4 različita takmičenja i kvalifikacija ima do žreba za SP i ti pitaš kada je to :lollol:

Elem, smejurija i smehurija je ova grupa i stvarno da se gasimo ako ne odemo na EP. Još jednom se potvrdilo da je žreb koliko produkt mesta u šeširima toliko je i sreće, prve tri grupe kriminal od jačine, pogotovo druga i treća. Mogle su nam kombinacije Norveška/Gruzija, Irska/Grčka, te Ukrajina/Makedonija. I opet će se par ekipa plasirati ni krive ni dužne na prvenstvo, ono sa Poljskom i Češkom, ona grupa, pa to je tragikomedija, Švajcarci po običaju grupa za njih po meri, ovo što su imali Italijane u grupi za Katar bio je ''incident'' ali i to su premostili. Grci, Norvežani i Ukrajinci bar imaju baraž u džepu, Makedonci ne i sva je prilika da neće videti drugo EP zaredom. Bugari i Crnogorci čisto da pokušaju, jesu Mađari vrlo dobri ali ne i bauk.

Zaboravih Švede, ako ne budu bolji od Austrije ništa od EP, nemaju baraž preko LN a Austrijanci imaju siguran baraž, tu je Belgija favorit grupe.
Hajzenberg

Postby Tegi » 09 Oct 2022, 11:52

Da li gledati Mađarima to što su u kvalifikacijama za Svetsko bili iza Albanije ili u Ligi nacija ispred Nemačke i Engleske? Toplica Milan vs Kosančić Ivan. :biggrin:

Ako obezbedimo prolazak par kola pre kraja, biće interesantno da li će jača veza biti Stojković-Savićević ili Vučić-Orban.

Ipak, zbog ove šačice paljevina dole, voleo bih 6 bodova protiv Crne Gore uz jednu četvrorku ili peticu na domaćem terenu.

Tako da navijam za Mladena da se ušunja u top 2. :biggrin:

Ali realno, nema sa čim.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hajzenberg » 09 Oct 2022, 12:00

Čekamo ekspertizu o teškim gostovanjima i potencijalnim incidentima i neredima na našim gostovanjima :lollol:

Na ''fašiste'' iz Levskog, na ''komite'' sa Cetinja, na mađarske ''honvede'' i slične priče :biggrin:

Ovaj put nas ni to neće zaustaviti :okk:

Realno rečeno, skor 6-2-0, nekih dvadesetak bodova bi bio i realan i zadovoljavajući, mada ni 5-3-0 ne bi bilo loše. Ako je stvarno prvo mesto to koje donosi benefite za samo EP onda to treba i pojuriti. Samim tim što smo na FIFA listi debelo bolji od svih ovih timova (jedino Mađari bi tu bili drugi šešir kao i mi), svaki gubitak bodova od ovih timova bi za posledicu imao veliki gubitak bodova za nas a tako je dugo trebalo da dođemo nadomak top 20 svetskih i među dvanaestak najboljih evropskih selekcija.

Da, eto prilike za Loznicu, Zaječar i Leskovac, ionako tamošnji ljubitelji fudbala neće dugo imati priliku da na svojim novim i stvarno lepim stadionima gledaju ne samo prvi nego ni drugi rang takmičenja u Srbiji pa bar da ''repka'' nešto odigra, stvarno idealna prilika.
Last edited by Hajzenberg on 09 Oct 2022, 12:04, edited 1 time in total.
Hajzenberg

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja