FreddyHouse wrote:VUČKO_88 wrote:
Fredi u cijim kontrama? Pa on 90 minuta drzi igru ispred defanzivne linije... Veliko posao odradjuje, zato i igra...
Ne bih se slozio da on 90 min provodi na svojoj polovini terena. Pa pogledaj klip koji si mi juce okacio, meni ne deluje da sutira sa svoje polovine.
On ceka svoju sansu za sut ili povratan pas na jedno 30m od protivnickog gola, a pritom je toliko spor da i tih 50-60m koliko mora da trci nazad i zatvori kontru su za njega put oko sveta.
Jbg brate, nisam lud da se nerviram necemu sto ne postoji, lakse bi mi bilo da mogu da kazem za njega da je dobar igrac.
Za pozicionu igru on je zasita sjajan defanzivac i veoma dobro cita igru...
Nisam ja napisao da provodi 90 minuta na svojoj polovini terene, vec da 90 minuta drzi igru ispred defanzivne linije. Pa juce je u prvom poluvremenu korigovao dva kiksa odbrane, prvo Rajkele, potom i Kolarova...
Pa evo, ovim ti potvrdjujes ono sto hocu da ti pojasnim. Upravo je takav tip igraca i potreban kada igras jake meceve sa kvalitetnijim protivnikom, neko ko ce drzati vezni defanizvni deo igre. Isto tako i kad zelis da napadnes nekoga svi oruzijem (dva napadaca, krila, off vezni), moras imati nekoga ko ce u velikoj meri pomoci stoperima i bekovima.
Ovaj klip je specifican, 75. minut, derbi, treba nam gol... Njemu se uglavnom zameta to sto i ne ucestvuje puno u napadu, a to je nesto sto mu i treneri govore... Uzmi loptu, pokirij prostor, odigraj do noge...
On i zbog tih kontri uglavnom i stoji nazad... Ali mi, Partizan i Srbija, vrlo retko igramo nesto ultra ofanzivno pa da nam trce po 10 kontri, uglavnom su to jedna, dve, tri...
On je igrac zadatka, i nista vise... Sve sto mu se zada, on odradi korektno... Sad, problem su ocekivanja navijaca... On, i igraci slicni njemu nisu uzrok, vec posledica trenerskih zamisli...
2 Napredpopisivac
Pogledaj negde sanse, u drugom poluvremenu ima cistu loptu, kiksa, i onaj njihov crni napadac, ili krilo, sutira pored gola, da je pogodio 1-0 za njih...