Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Sezione » 16 Apr 2022, 00:50

Svako od nas ponekad sedne i trezan za kompjuter al Musa Dembele je trezan samo kad se probudi i proseta od kreveta do kompjutera
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby veljkos161 » 16 Apr 2022, 03:19

Dembele wrote:Zivkovic resio Brazil i Steuu,Mitrovica se ispromasivao na poslednjem derbiju sa Markecom,Jovic klasa prvi kontakt lopte ko Mijatović ima talenat da resi kad je najtvrdje.Tosic bio Mesi za Tadica u našoj ligi,Real bio u autu ko i Portugal.

Kako je doslo do toga da ovaj lik vec uveliko nije trajno banovan :question:
Sta je ovo u pm :laugh:
Brate,ovo nije 2015.godina.
Nemoguce da ovo nije trol.
Jes,Real i Portugal u autu,ali je zato prijateljska sa Katarom pokazala kako bi trebalo da igramo.
Steaua 2015>Portugal 2021.
Ma ne mogu ni da seciram sve ne da mi se koliko je besmisleno.Ili si bezobrazni troler ili ne posedujes iq veci od 65.
Nerealno je sta pises,nerealno.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Bogun » 16 Apr 2022, 09:41

Šeki nam je malo nervozan. :D
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Dembele » 16 Apr 2022, 20:34

Vlahovic moze lako da postane najveci iz istocne Evrope ikad!Tadic i Mitar se odnose ka njemu kao suparnici,oduzimaju mu penale nece da rade za njega..Jovic i Zivkovic imaju hitrinu i brzu transformaciju u napadu da igraju na malom prostoru i u kontrama...Ne bi se vise forsirao oko njih,naredni period ce pokazati kad Piksi bude reagovo po tom pitanju ko timski individualno forsira i ko je skromno uvredjen i ljubomorise' ,ko neki njihovi naslednici sto su kasno bili odstranjeni pri zalasku..
Dembele

Postby baketa96 » 23 Apr 2022, 18:31

Karte za Svedska-Srbija rezervisane :okk:

Probacu da napravim neku finu reportazu sa fotkama

Je li moguce da su majice na FSS ovako skupe :question:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Baxter Stockman » 02 May 2022, 14:29

Počeo sam da ga stavljam u tim kao jedinog napadača, a onda se Mitrović vratio u svu svoju veličinu i sada mi igraju zajedno. Sledećeg meseca počinje Liga nacija i sada imam ideju da na teren šaljem Vlahovića i Mitrovića zajedno od prvog minuta

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/piksi-hvalio-vlahovica-italijanima-dusan-je-masina-u-ligi-nacija-ce-on-i-mitrovic-igrati-zajedno-od-prvog-minuta/418994

Videh neki članak, mada ne mogu sad da ga pronađem, da su Piksijevi asistenti u potrazi za Spajićevom zamenom i da je knjiga spala na dva slova - Mašovića kog smo Tegi i ja skoro ovde komentarisali i Erakovića.

Zanimljivo je da se Maraš više ne spominje, a čini mi se da je bio na jednom spisku, pritom sad igra sasvim redovno u Valjekanu.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby fontaneros » 02 May 2022, 14:45

Samo nek se on zajebava, necemo mi iz grupe izaci sa erhanom i cupom
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Tegi » 02 May 2022, 15:18

Svakako neće videti terena ako nas povrede ne saseku.

Interesantno je kako je Stefan Mitrović od zamenika kapitena s početka kvalifikacija i heroja protuv Portugala došao do statusa 6. štopera. Pritom je išao na onu nebitnu azijsku turneju i uz Milenkovića jedini je štoper koji standardno igra jaku ligu. Veljković igra Cvajtu i svaka sezona mu je isprecena povredama, Nastasić i Pavlović su na relaciji klupa-tribine, a Spajić je jesenji deo presedeo u Rusiji, da bi tek počeo da se ustaljuje u Kašimpaši do teške povrede. Mitrović je bio kapiten Genta i Strazbura, a sada je nezamenjiv u poslovično super-tvrdom Hetafeu.

Naravučenije, Piksi nedostatak kvaliteta u defanzivnoj liniji pokušava da nadomesti kvantitetom, a priličnu tromost i robusnost čitave ekipe što većim brojem štopera koji mogu da igraju jako visoko. Otuda Veljković igra više nego dok je Verder bio u Bundesligi (njegov pas u Luksemburgu jedan od ključnih momenata kvalifikacija) i otuda pozivi za Nastasića i Pavlovića koji kod prethodnih selektora sigurno ne bi bili pozivani sa gotovo nultom minutažom u klubovima. Čak i Aleksa Terzić biva redovno pozivan zato što je jedini koji može igrati i spoljnjeg i štopera.

Junski termin je poslednja šansa za prelazak Gudelja na štopera. Ako se to ne dogodi, onda očekujem Milenkovića, Veljkovića i Pavlovića kao startere u Kataru.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Baxter Stockman » 02 May 2022, 15:33

Nama je Pavlaka-Veljković-Bleki u ovom trenutku verovatno startna linija, jedino Nastasić ako bude čitav i ima minute u nogama do novembra, što ne deluje kao realno.

Mnogo ne valja to što Pavlović već godinu i kusur van reprezentacije uopšte nema minute. Veljković menja klub na leto, a mogao bi i Bleki konačno da napravi taj iskorak.

Nije baš da imamo previše mogućnosti da biramo…
Da se od Uroševića nekada pravio levi štoper u liniji sa trojicom i tu bi imali opciju, ovako imamo Eraka, Erhana, Mitrovića i Nastasića. Imamo i Gudelja, ali ne verujem da će ga Piksi spuštati pozadi sem u nekim apokaliptičnim scenarijima…

Edit: ispisa i Tegi ono što i ja iskucah :biggrin:
Baxter Stockman

Postby Tegi » 02 May 2022, 15:41

Mislim da je Veljković rekao da će promeniti klub ako se Verder ne vrati u prvu ligu. Tako da je on u win-win situaciji, pošto to verovatno ne bi bio klub na višem nivou od onog na kom igra već 6 godina. Ali svakako je bolja opcija da Verder uđe u Bundesligu.

Nemam predstavu gde bi sada mogao Pavlović, možda neki slabiji klub iz francuske ili Jupiler i borba za Evropu. Nastasića će Ramadani spustiti na nivo ispod Fiorentine, tako da očekujem Olimpijakos. :biggrin: Ali on je hodajuća bolnica, ostaće pod znakom pitanja sve dok ne završi zagrevanje, pošto i tamo može da se povredi. Ili u tunelu kao Rajko Mitić 1950.

Mnogo bitan jun i mnogo bitan prelazni rok za naše šanse na SP. Ove 4 utakmice su test da li će se zadržati postojeći entuzijazam ili će ponovo razni Dilami izaći na svetlost dana. Realno, sem Portugala imali smo baš slabu grupu u kvalifikacijama i potrebni su nam pozitivni ishodi u mečevima sa reprezentacijama iz drugog evropskog ešalona poput Švedske i Norveške. A i da pobedimo Sloveniju prvi put u istoriji. :biggrin: Neverovatna njihova provlačenja u kvalifikacijama za SP 02 i EP 12.

A prelazni rok će odrediti ko će dobiti prednost u zadnjoj liniji i na desnom boku, kao i sudbinu pojedinih rotacionih igrača poput trojice rezervnih levih bekova, Đuričića i Jovića. Takođe, Milenković i SMS verovatno prelaze u bolje klubove i važno je da se tamo odmah pokažu zbog minuta, forme i dodatne reputacije čitave selekcije.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Baxter Stockman » 02 May 2022, 15:58

Tegi wrote:Nemam predstavu gde bi sada mogao Pavlović, možda neki slabiji klub iz francuske ili Jupiler i borba za Evropu. Nastasića će Ramadani spustiti na nivo ispod Fiorentine, tako da očekujem Olimpijakos. :biggrin: Ali on je hodajuća bolnica, ostaće pod znakom pitanja sve dok ne završi zagrevanje, pošto i tamo može da se povredi. Ili u tunelu kao Rajko Mitić 1950.

Nazovi me ludim, ali ja mislim da će Pavlović od leta biti pozajmljeni igrač Partizana, ukoliko Stanojević ne bude šef stručnog štaba. Njemu će biti prekopotrebni minuti jer neće smeti da dozvoli sebi da veže dve godine bez fudbala, pritom nema puno klubova koji mogu da igraju Evropu u kojima će njegova minutaža biti neupitna, dok s druge strane Partizan ne može da nađe boljeg štopera od njega. Win-win situacija za obe strane. On ili Svetozar Marković, koji bi se sigurno spominjao kao opcija za spisak da je došao sad na zimu ili prošlog leta u Partizan. Imao bi isti status kao i Eraković...

Generalno, situacija sa zadnjom linijom meni deluje dosta bolje nego recimo pre 2, 2 i kusur godine. Tada Strahinja uopšte nije bio ni blizu reprezentacije, jahali su se matorci, Kolarov dirigovao, Veljković nekada nije bio ni pozivan...
Sad deluje da nema nešto previše ozbiljnog kvaliteta, ali da se sakrpi rotacija i formira pristojna linija ima još kako.
Pavlović i Eraković će svoj potencijal dostići u vreme sledećeg SP-a, Bleki i Veljković će tad nadam se biti u najboljim godinama...
Baxter Stockman

Postby Tegi » 02 May 2022, 16:04

Bolonja igra sa 3 pozadi. Mogao bi Grande da učini. Već je izvukao Tomijasua iz šešira.
Tegi

Postby Veljkona22 » 02 May 2022, 21:50

Piksi bio na meču Hetafe Betis, gledao Mitrovića i Maksimovića. Mora S.Mitrović u 11.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Gerzovo » 03 May 2022, 08:11

Bar igra reodvno.
Gerzovo

Postby fontaneros » 03 May 2022, 11:04

Da utegne Stanoje Svetozara i eto beka za mundijal
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja