by Dexi » 01 Apr 2022, 19:30
Uh,tesko je reci da je Svajcarska u padu,a oni ljudi postizu najbolje rezultate u svojoj istoriji.1/8 SP,pa onda 1/4 EP i ispadanje na penae i na kraju prolazak grupe ispred Italijana.
Ne ,nikako oni nisu u padu,vec reprezentacija u usponu.Isto tako nije tacno da nemaju nadolazece zvezde.Mislim cak ,da mozda imaju po proseku godina i mladju reprezentaciju od nase.Od nadolazecih zvezda imaju Lotombu iz Nice,Okafor koji igra za Salcburg,Zakarija iz Juventusa.Uz relativno mlade Akandjija iz Dortmunda,Embola iz Gladbaha,Komerta iz Valensije,Sow iz Frankfurta. imaju dobru perspektivu.
Naravno na ovom SP ce im pomoci iskusni igraci poput Dzake,Sacirija,Frojlera,Sera,Rodrigeza,Stefena,golman iz Gladbaha.
Ipak veliki sam optimista,imamo dobar tim,dobrog selektora igru sto je najvaznije.Motiv nasih igraca i zelja za revansom ce po meni presuditi.
Kamerun ne bi smeo da predstavlja neki problem,objektivno su slabiji i od Senegala i od Maroka .Mislim imaju oni par spiceva(Ekambi,Abubakar,Cupo),fiziku dobru,ali dzaba kad im je vezni red dosta slabiji i nekreativan.
Brazil apsolutni favorit grupe i dobro je sto prvi mec igramo sa njima.
Ova nasa generacija koja je bila sampion na SP i EP u mladjim kategorijama je stasala i ubedjen sam da ovsj put prolazimo grupu.Isto tako imamo dobar kostur i sansu po meni da odemo do 1/4.Ono sto je jos vaznije ova ekipa je mnogo talentovanija i mnogo bolja od one nase ekipe u Rusiji
Kao sto rekoh momci su stasali,i puno su bolji nego pre 4 godine i iskusniji
Generalno od ove ekipe,ovih momaka ocekujem da ns nekom od naredna dva prvenstva dal SP ili EP postigne zapazen rezultat.
Samo da ne bude nekih bocnih udara i nekih smena .I naravno da Piksi sam odlucuje ko ide i da idu nsjbolji,da izbegnemo scensrio o odlasku zbog prodaje itd.