Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Hajzenberg » 01 Apr 2022, 18:31

U ovom trenutku bih potpisao prolazak grupe po cenu da nas Portugalci (lako) reše u prvom meču nokaut faze. Nije isto ostati u grupi i izaći iz nje plus što bi ostavili za nas odurnu i ogavnu švicarsku žgadiju iza sebe.
Hajzenberg

Postby Gerzovo » 01 Apr 2022, 18:37

Brazil, Kamerun pa šiptari, taj je raspored meni se čini.
Gerzovo

Postby Џејси Керол » 01 Apr 2022, 18:40

Sto se mene tice :D
proces.
Џејси Керол

Postby veljkos161 » 01 Apr 2022, 18:40

Milutinov Tata wrote:Kad bi kao Svajcarci u Rusiji, iznenadili Brazil na startu i uzeli bar bod, to bi nam dalo krila, a i sprecilo bilo kakve kalkulacije drugih posle.

Pa da,onda bi Brazil zasigurno natrpao ostale.
Kamerun,nista specijalno ali ja se secam Gane tako da...
Koliko god bili "nista specijalno" ipak ih treba dobiti.
Svajcarska standard,nemaju neke superstarove ali su bukvalno svakom tvrd orah.
Disciplinovani,uigrani...
Proslog puta znamo,uzeli bod Brazilu na startu,sada zavrsili ispred Italije u kvalifikacijama,na Euru izbacili Francuze,Spanci ih izbacise na jedvite jade.
Plus nekoliko igraca sa posebnim vidom motivacije.
Sve su samo ne lak rival.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Hajzenberg » 01 Apr 2022, 18:52

Kada se ovako malo porazmisli hladne glave dolazi se do ''otrcanog'' zaključka da moraš da budeš bolji od dve ozbiljne reprezentacije ako želiš među 16 najboljih, Švajcarska i Kamerun su pravi reper pa neka se naši pokažu. Da, Kamerun je drugi rival, meni se učini da su treći. Utakmice su svaka 4 dana, rosteri će brojati po 25-26 fudbalera a ne po 23 kao do sada i jedino da se molimo da niko ne bude povređen, da svi budu u iole pristojnoj formi i da ovih par igrača nađu klubove jer nema tu igre kada oni sede na klupi svojih timova, nema ni forme ni igre ni ničega.

Ja uopšte ne bih znao kako da postavim igru za taj prvi meč, naravno bez predaje, bod bi bio kao kuća, zavisi šta bude i u meču između Švice i Kameruna.

Ostaje stvarno žal za one prve dve grupe, ja ne znam da li će i kada nas pomilovati ovaj žreb.
Last edited by Hajzenberg on 01 Apr 2022, 18:57, edited 1 time in total.
Hajzenberg

Postby Tegi » 01 Apr 2022, 18:53

Afričkim reprezentacijama uvek prvo treba pogledati vezni red, pa selektora. A to kod Kameruna baš raduje.

Uvek će te najbolje afričke selekcije imati po nekog ubicu napred, to očigledno nije dovoljno za neki zapaženiji rezultat.

Brine Onana na golu, njega sam prvobitno skroz smetnuo sa uma.

Veljkose, ona Gana i ovaj Kamerun, kao nebo i zemlja.

Anan-Prins Boateng-Kvadvo u sredini (još roviti Muntari), u odbrani sve igrači iz liga petica, plus naš čovek selektor. Kamerun za sada deluje kao klasična afrička divljina. U napadu nema mesta za sve, par mesara u sredini i na halfovima i to je to, naturščik selektor kraj aut-linije. Onana je potencijalna mina, kao Navas 2018. ili Švarcer 2010. Ali obe te selekcije su bile znatno zategnutije od današnjeg Kameruna. Biće tu 3 boda, bez većih problema.

Švajcarska jeste u laganom padu. Slabo odigrana grupa na Euru, fenomenalna nokaut-faza, kvalifikacije prošli na čistu sreću, potpuno nezasluženo. Bez dovoljno novih imena, sa nosiocima na nizbrdici u odnosu na 2018.

Brazil najgori mogući protivnik. Švajcarska najslabija posle Amerike iz drugog. Kamerun okej, dosta bolja opcija od Kanade, dosta lošija od KSA.
Last edited by Tegi on 01 Apr 2022, 19:02, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Baxter Stockman » 01 Apr 2022, 18:55

Švica je igrački gledano najslabija evropska iz drugog, posle Amera verovatno najpoželjnija iz tog šešira…

Kamerun šta znam, mislim da su slabiji od Gane, imaćemo prednost u vezi pa kako nam Bog da.

:sparta:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby yobara » 01 Apr 2022, 18:57

Onana prevara, gde racunas te izdanke Ajaksove skole :biggrin:

Ali jaci su od Gane i Arabije koje su bile druge opcije

Ono sto treba imati u vidu da su oni 2014 izgledali uzas, mnogo nediscipline i crvenih kartona...na to bih pre racunao, nego na neke prevelike njihove kvalitete
yobara

Postby Malkovic » 01 Apr 2022, 19:01

Како знам за себе, увек има бар једна афричка селекција која треба да "заблиста" на овим такмичењима али то све заврши некако отужно.

Наши су добили групу по мери. Нема шетње до елиминационог дела, морају показати да јесу селекција која је прешла преко Португалаца да би била овде.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby veljkos161 » 01 Apr 2022, 19:02

Tegi wrote:Veljkose, ona Gana i ovaj Kamerun, kao nebo i zemlja.

U principu se slazem,ali navijah za Saudijsku Arabiju pre nego za neke Afrikance.
Mada me oni ne brinu nesto specijalno,mislim da cemo ih dobiti.
Ali,oprez sto bi rekao brat iz Podgorice :biggrin:
Razbrani se Onana,uvuces se u nervozu i eto nevolje.
Plus,odbrana nam je kriticna pa mozes lako i da primis gol.
Dakle,moglo je i tu lakse kad je vec ovamo Brazil plus Svajcarska.
Dobicemo dosta odgovora o ocekivanjima posle meceva u Ligi Nacija, takmicarski fudbal sa par kvalitetnih protivnika,trenutno je bas nezahvalno prognozirati na sta cemo mi liciti u novembru.
Pomutila je Danska malo bistre i optimisticne slike jbg :biggrin:
Malkovic wrote:Како знам за себе, увек има бар једна афричка селекција која треба да "заблиста" на овим такмичењима али то све заврши некако отужно.

Da,sada bi to po svoj logici morao biti Senegal.
Em imaju najkvalitetniji igracki kadar em imaju skroz prolaznu grupu.
Last edited by veljkos161 on 01 Apr 2022, 19:04, edited 1 time in total.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Hajzenberg » 01 Apr 2022, 19:03

Da mi prvo odradimo LN koja će biti posebno u junu zahtevna, mnogo bitno takmičenje i rezultatski zbog EP kval. i zbog priprema za SP.

Kamerun je svakako slabiji od Gane iz 2010. ali jači od ove Gane iz 2022 pa mislim da je bolje da su nam Crne zvezde sad upale. Respekt što su na putu ka Kataru izbacili Slonovaču i Alžir, možda bude i gol razlika odlučivala pa bi bilo dobro da u meč sa Švajcarskom uđemo sa situacijom i da nam bod igra, tek videćemo.
Hajzenberg

Postby Baxter Stockman » 01 Apr 2022, 19:04

I ono što nikako ne treba zaboraviti da naša i selekcija Švice u totalno drugačijem raspoloženju dočekuje ovaj meč za razliku od onog u Rusiji.

Njima forma ide nizbrdo, iako su završili ispred Italije, ekipa im je bez novih zvezda, svi noseći prešli 30. Kod nas sve suprotno, Mitar i Duci igraju najbolje sezone, SMS konačno stasao, Tadić je sada mnogo bolji igrač nego pre 4 sezone…

Plus što nam motiva nikako neće faliti.

Edit: vidim da i Tegi napisao slično.

Ne treba zaboraviti da oni nemaju više Petkovića na klupi…
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby yobara » 01 Apr 2022, 19:07

Nisu skoro izbacili Francuze i ispali na penale od Spanaca :biggrin:

Oni su bas zenit, poslednja sansa da nesto urade (naravno prolazak grupe), igraci maltene svi isti 7-8 godina, to im je i najveca snaga

A i imace vise motiva, ko u Rusiji, lagano
yobara

Postby Hajzenberg » 01 Apr 2022, 19:15

Nego, kako beše na prošlim prvenstvima, jesu li se termini mečeva po grupama znali unapred ili se određivali tek po žrebanju zbog vremenskih zona i slično. Ne mogu da se setim nečega od pre 4 godine ali mogu nečega od pre recimo 34 :biggrin:
Hajzenberg

Postby Cvele » 01 Apr 2022, 19:18

Baxter Stockman wrote:Ne treba zaboraviti da oni nemaju više Petkovića na klupi…

Nisam znao ovo.

Fino.
Cvele

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja