Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Velja » 29 Mar 2022, 18:49

Najveći problem ove reprezentacije je golman, a stičem utisak i da Piksi nije načisto ko je rešenje za Katar.

Probao je sa Vanjom protiv Mađara i još nije doneo odluku. Iluzorno je pričati o ambicijama na prvenstvu bez regulisane pozicije golmana.

Drugi najveći problem je što Strahinja Pavlović nije standardan u Bazelu...
Lažem čim zinem,
Za braću Vučić i SNS-ov Partizan ginem!!!
Velja

Postby Eddie Brock » 29 Mar 2022, 18:54

I treci sto smo prilicno spora reprezentacija
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby fontaneros » 29 Mar 2022, 18:57

Nikad nisam voleo Sergeja kao igraca, zaglavljen izmedju vise pozicija, spor...

Ne mogu mali Lukic i los gudelj to da pokriju
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby veljkos161 » 29 Mar 2022, 19:06

Ja bih Vlahovića samog u špic.
Mi nacelno igramo ofanzivno i to je okej,ali treba traziti nacin da se odbrana malo osigura.
Kako,ne bih znao,nesto u veznom redu mora da se tumba.
Mitar i Dusan jedan drugog malo guse i tu ne izvlacimo maksimum.
A ako bas moramo da biramo ko ima prednost ima Dusan jbg.
Mi smo i u Lisabonu neuporedivo bolje odigrali prvo poluvreme od drugog u kom smo igrali sa dva napadaca.
Ovo sve govorim nezavisno od danasnje utakmice.
Odbrana skripi hronicno,zato i treba malcice defanzivnija i sigurnija postavka.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby NEDJA » 29 Mar 2022, 19:09

Jeste, golman je ogroman problem. Rajkovic je ocajan, uliva nesigurnost, skracen, nije nijedan gol direktno njegova krivica ali je katastrofalno bio postavljen kod svakog. Definitivno bih stavio Vanju za prvog golmana, barem ima mnogo bolje fizikalije. Gudelja bih stavio na stopera a Grujica u paru sa Lukicem. Ono sto brine je da je Kostic velika kiksara i da ne pomaze dovoljno odbrani. Osnovno fudbalsko pravilo je da se lopta posle kornera izbacuje na stranu a on izbaci u sredinu tacno na protivnickog igraca koji je u punom zaletu a drugi gol potpuno neozbiljna greska identicna kao protiv Azera. Ovo je poslednja utakmica bez rezultatskog znacaja, pre SP igracemo samo Ligu Nacija i bolje sto je se sad desila
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby mmarko28 » 29 Mar 2022, 19:17

Velja wrote:Najveći problem ove reprezentacije je golman, a stičem utisak i da Piksi nije načisto ko je rešenje za Katar.

Probao je sa Vanjom protiv Mađara i još nije doneo odluku. Iluzorno je pričati o ambicijama na prvenstvu bez regulisane pozicije golmana.

Drugi najveći problem je što Strahinja Pavlović nije standardan u Bazelu...

Naš najveći problem je što smo spori. 80% tima nam je izmedju 185 i 195cm visine, i većina su tromi. Mi imamo problem da branimo kontre i protiv Iraca. Zašto bi bilo ko očekivao da to izgleda bolje protiv Danaca. Generalno, igra u tranziciji, defanzivnoj i ofanzivnoj je velika mana ove ekipe. Kad osvojimo loptu ne prenosimo je dovoljno brzo i uigrano na protivničku polovinu. Kad je gubimo na protivničkoj polovini, ne vraćamo se dovoljno brzo i ne vršimo presing čim izgubimo loptu.

Da je Piksi barem bacio akcenat na uigravanje prekida, da iskoristi tu visinu kako treba. Na žalost, mi od Antića nemamo selektora koji je stavio akcenat na prekide. Kod Antića smo barem 30% golova davali iz prekida. U reprezentaciji nema baš mnogo vremena za uigravanje akcija, ali prekide je barem mogao da uigra kako treba.

Pored toga, nama je najslabiji deo tima odbrana, a Piksi je konstantno ostavlja u nezavidnoj poziciji jer igra previše ofanzivno i otvoreno. Drugo poluvreme je počeo sa Tadićem, Sergejem, Radonjićem, Kostićem, Mitrovićem i Jovićem. Niko od njih nema ozbiljan doprinos u defanzivi. Ekipa može da toleriše 1-2 igrača koji se šetaju po terenu u odbrani, ali ovo je previše. I rezultat toga se odmah video u narednih 10 minuta. Posle svi pljuju odbranu, a problem je što su naši defanzivci po bokovima konstantno ostajali u situacijama 1 na 1. Nije realno da dobijaju te duele protiv mnogo bržih igrača. Po meni, tu je selektor kriv jer traži od njih nešto što oni ne mogu da ispune.
mmarko28

Postby Eddie Brock » 29 Mar 2022, 19:22

Nama je odbrana daleko bolja kad je desno Darko a levo Ristic, ni napad ne trpi
Problem je sto zamene za njih bas i nema, pogotovu Darkova zamena
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby soniko » 29 Mar 2022, 19:29

Bukvalno smo odigrali utakmicu u kojoj su sve mane izasle na vidjelo.
Nije bilo pozicije na terenu za koju bi mogao reci da je dobila prolaznu ocjenu.

Defanziva, bas losa, zadnji nesigurni i pogubljeni, Pavlovic najvise doduse Danci su tu napadali a Kostic nije pomagao.

Bokovi, losi, bez ucinka u napadu, ali i odbrani, Zivkovic je izgledao kao junior pored protivnickih igraca.
Sve mane igranja Sergeja i Tadica zajedno su isplivale na vidjelo, Piksi ce morati naci rjesenje za brze reprezentacije.
Gudelj jeste imao gresaka ali mi djeluje da je jedini uz mozda Lukica koliko toliko fizicki isparirao Dancima.

Na kraju se nije ni Piksi proslavio, odlucio je utakmicu vadjenjem Lukica i uvodjenjem Jovica.
Ne moze svaki put to da prodje, narocito protiv ovako fizicki dominantnije ekipe.
Shvatam opredjeljenje da se napada, ali ne ide to bas ovako.
Do sad je uradjen dobar posao, sada je vrijeme da napravi sistem po kojem ce mu reprezentacija znati sacuvati loptu kada je pritisnu presingom.

Bas su svi zakazali
soniko

Postby fontaneros » 29 Mar 2022, 19:34

Jedna stvar samo

Mi jesmo igrali bez Duccija, al su ovi bili bez petorice fazon

Ne dao Bog da se susretnemo s njima na SP

Najbolja ekipa iz pota 2
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Hajzenberg » 29 Mar 2022, 19:38

Ajde da kažemo bila je prijateljska, mada poraz ovako ubedljiv svakao ne prija, sad da vidimo u junu i septembru kako ćemo protiv druge dve skandinavske u onoj ubedljivo najjačoj grupi B divizije LN.

Ako ništa drugo posle Kopenhagena a do žreba da malo spustimo loptu na zemlju i da zaboravimo na ono ''dajte Brazil(Argentinu) i Nemačku pa da se igramo'' :okk: sebe ni potceniti ni preceniti pa da vidimo dokle možemo.

Norvežani dobili Jermeniju 9:0, opasni će biti okršaji sa njima i Švedima u LN.
Hajzenberg

Postby Dembele » 29 Mar 2022, 21:03

Svi bjekini projekti se raspadnu kad naiđu na solidnog jako motivisinag protivnika kao BateB. I Fejnord i kad im neprodju dva tri jurisa, pada im moral presing da bi zablindirali prilazak odbrani i sakrili jalovost i nemoc napada i opterecenja odbrane,oslanjajući se na jednog usamljenog pojedinca zbijenog uz vezni red,koji ne zna da se izdvoji iz gužve i prebaci loptu na bok i da se otvara i bolje prati igru nadalje bez da se strovaluje i da mu je gol stalno u glavi!
Dembele

Postby Baxter Stockman » 29 Mar 2022, 21:25

Jović, Pavlović, Veljković i Lukić tražili izmene.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Demokratski rob » 29 Mar 2022, 22:14

Golman će biti nerešiv problem, neće odjednom podići svoj kvalitet. Niko od njih, svi su na osrednjem nivou, niko se ne izdvaja. Pavlović uzasan, leva strana odbrane sramna i bušna. Preko te strane su nam se lagano šetali. Jović glumi zvezdu, a beskoristan do iznemoglosti. Ne treba ga voditi na SP kao ni jednog igrača koji ne igra u svom klubu.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Hajzenberg » 29 Mar 2022, 22:17

Poraz koji ništa ne znači, puj, pike, više ne važi. Ne može to tako, jeste da se malo bodova gubi porazima u prijateljskim mečevima i to protiv selekcija koje su bolje plasirane na fifa listi ali ako ovako olako pristupaju onda ne treba ni da igraju ove mečeve ili da igraju protiv dibidus loših timova. Šta da je bilo 5:0 recimo, nikom ništa.

Za LN se slažem, tu se mora igrati jako i do koske, dobrih duela neće manjkati, 6 pravih i to zvaničnih provera pred Katar, drugih provera nema, za prijateljske mečeva više nema termina, jedino u samom Kataru neposredno pred početak prvenstva.
Hajzenberg

Postby Baxter Stockman » 30 Mar 2022, 07:39

Sad je već izvesno da nam za najbolji žreb treba Katar iz prvog šešira, a za potencijalno najgori Argentina/Brazil jer bi to dozvolilo iz drugog evropsku selekciju (Danska, Holandija, Nemačka, Hrvatska, Švica).

Evropska iz prvog povlači neku neevropsku iz drugog (Urugvaj, Meksiko, SAD) što je mnogo bolje od one kombinacije sa Argentinom/Brazilom.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja