by veljkos161 » 25 Mar 2022, 14:10
Sergej vec ima punih 27 godina i jos uvek nije makao dalje od Lacija.
Mitar ove puni 28,Kostic cak 30,u odbrani sem Blekija i Pavlovica svi matori.
Naravno,to ne mora nista da znaci,mozda budu svi oni igrali odlicno i sa 34/5 kao sto Tadic evo jos uvek traje ali se to nikad ne zna.
Mnogi jednostavno oko tridesete naglo pocnu da padaju u nivou igre.
U tom kontekstu Kosticu je za bilo kakav iskorak verovatno kasno,Sergej moze da hvata poslednji voz ovog leta u suprotnom ostade celu karijeru u Laciju a nema kluba u koji ga nisu selili po 15 puta od ovih najjacih.
Nije ovo bas toliko mlad tim kao sto se tu i tamo govori ili je samo moj utisak takav,da se stalno provlaci retorika "Igrace jos desetak godina svi sem Tadica".
Treba konstantno "obnavljati" snage.
Nije bas ni tako lako samo stancati igrace ali nikad se ne zna ko moze da iskoci.
Na proslom Mundijalu Vlahovic nije bio ni u sirem izboru za roster a vec na ovom koji sledi ce biti prva zvezda reprezentacije.
Fica Stevanovic stagnira u Holandiji ja sam od njega ocekivao da postane igrac za lige petice legitiman.
Jos nije kasno logicno ali za sad tanko ide sve to.
Ali ovo sto se ima trenutno se mora iskoristiti za dobar nastup na Mundijalu i plasman na jebeni Euro i kvalitetan nastup na istom,a do druge polovine 2024. ko zna sta ce se sve izdesavati.
Kad kazem dobar nastup za Mundijal mislim prolazak grupe,a za Euro na kome uvek neko iz drugog plana iskoci makar neko 1/4,sto da ne.
Bice i novih lica nadam se.
Nisi nadležan