Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby DON » 29 Feb 2012, 15:53

Markec u napad, Bosko desno, Tadic levo....
Sta znam, gledljivije je ovo nego ono juce, ali Jermeni su nas napali, ovi se kao i mi stekaju... Moramo da pobedimo :D
Fredi jedni kvalitet Race u odnosu na konkurenciju je defanzivna kretnja i pokrivanje velikog prostora... Ozbiljan fudbal je toliko kompleksan, da je uvek i u svakom timu potreban jedan takav tip igraca... Sve u zavisnosti od postavke, sopstvene i protivnicke, moze se naci i njemu ozbiljna uloga... Jedan Gvardiola koristi Busketsa, koji je slican tip igraca kao Raca (17 puta je bolji ali...). Video si i u Partizanu... Medo ima dosta kvaliteta, ali je ocajan u pokrivanju prostora, stoga mu je Stanoje, a evo i Grant sad, u ozbiljnijim mecevima dodavao Lolu, jer ovaj sam ne moze da pokrije skoro nista... Zato je Raca uvek i igrao velike meceve... Secam se kad je Antic pricao o tom tipu igraca...

Uvodi Racu Javore, da kavamo Fredija :biggrin:

Edit -> Pohvale za Bastu, Baneta i Nastasica!

JAVORE MENJAJ NESTO, ALO COVECE.... Tadic je strasan igrac, strasan!
Last edited by DON on 29 Feb 2012, 16:25, edited 1 time in total.
DON

Postby Napredpartizan » 29 Feb 2012, 16:25

Ocajna taktika,daj ubaci drugog napadaca,necemo dati gol do sutra...
Napredpartizan

Postby Sony » 29 Feb 2012, 16:33

Ni Antic, ni Pizon a ni sad ovaj v.d ne daju sansu Kacaru.

Zasto?

Edit: Nastasic :blue: :blue: :blue:
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Diktator » 29 Feb 2012, 16:47

hiljade i hiljade pasova unazad... :sick:
cuj acu stopa..iskorak..
mrsh u 3pm
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby DON » 29 Feb 2012, 16:50

Naigrao se Kolarov :laugh:

Ignjovski, Tadic, Nastasic i Markovic je jedino sto je vredno pomena posle 180 tmurnih minuta na Kipru.
Kako me je sad Ninkov iznervirao, kao Miljko u Partizanu, kada ostane tri metra iza stopera. Obradovic kao kamkikaza, sta se tom momku desilo, stvarno mi nije jasno.

Selektore, selektore... Cekamo te kao sunce...
Last edited by DON on 29 Feb 2012, 16:50, edited 1 time in total.
DON

Postby lockdown » 29 Feb 2012, 16:50

Na mene su najbolji utisak ostavili Nastasic,Ignjovski i Tadic ....
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Napredpartizan » 29 Feb 2012, 16:51

Meni je Obradovic bio sasvim dobar.. Tuga je koliko nam fali kreativan igrac na sredini terena...
Napredpartizan

Postby AirBall » 29 Feb 2012, 16:52

Svaki put kad pomislim da nam fudbal ne moze pasti na nize grane nego sto jeste se iznenadim kad vidim koliko nisam bio u pravu...

Jalovi smo, impotentni, bez vizije, uplaseni...

Ma nemam reci...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sony » 29 Feb 2012, 16:52

Realno, mi od Piksija nemamo pleja.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby DON » 29 Feb 2012, 16:56

Napredpartizan wrote:Meni je Obradovic bio sasvim dobar.. Tuga je koliko nam fali kreativan igrac na sredini terena...

Pa od tri sanse Kiprana on je u dve direktno dodao pas njima, ili je promasio loptu. Sta znaci biti dobar kad si bek?
Edit -> Aman ljudi pa ne moze jedan igrac da promeni sve, nama treba prvo trener, pa sve ostalo dolazi na red...
DON

Postby Napredpartizan » 29 Feb 2012, 16:57

VUČKO_88 wrote:
Napredpartizan wrote:Meni je Obradovic bio sasvim dobar.. Tuga je koliko nam fali kreativan igrac na sredini terena...

Pa od tri sanse Kiprana on je u dve direktno dodao pas njima, ili je promasio loptu. Sta znaci biti dobar kad si bek?

U prvom poluvremenu je imao lepe prodore,lepo se ubacivao i pokrivao stranu,to sto je jednom zajebao stvar, desava se.. I Nastasic koga svi hvalite je kiksnuo par puta..
Napredpartizan

Postby FreddyHouse » 29 Feb 2012, 16:59

VUČKO_88 wrote:Markec u napad, Bosko desno, Tadic levo....
Sta znam, gledljivije je ovo nego ono juce, ali Jermeni su nas napali, ovi se kao i mi stekaju... Moramo da pobedimo :D
Fredi jedni kvalitet Race u odnosu na konkurenciju je defanzivna kretnja i pokrivanje velikog prostora... Ozbiljan fudbal je toliko kompleksan, da je uvek i u svakom timu potreban jedan takav tip igraca... Sve u zavisnosti od postavke, sopstvene i protivnicke, moze se naci i njemu ozbiljna uloga... Jedan Gvardiola koristi Busketsa, koji je slican tip igraca kao Raca (17 puta je bolji ali...). Video si i u Partizanu... Medo ima dosta kvaliteta, ali je ocajan u pokrivanju prostora, stoga mu je Stanoje, a evo i Grant sad, u ozbiljnijim mecevima dodavao Lolu, jer ovaj sam ne moze da pokrije skoro nista... Zato je Raca uvek i igrao velike meceve... Secam se kad je Antic pricao o tom tipu igraca...

Uvodi Racu Javore, da kavamo Fredija :biggrin:

Edit -> Pohvale za Bastu, Baneta i Nastasica!

JAVORE MENJAJ NESTO, ALO COVECE.... Tadic je strasan igrac, strasan!

Isto kao sto ima u glavi da pokrije veliki prostor tako isto nema brzinu da to i uradi. Uvek zaostaje u kontrama i deluje kao da trci u mestu.
Busket je za njega realno Kanidja.
Nemam ja nista protiv da on dobije svoju sansu u reprezentaciji, ali ako vec i slep covek vidi da on ne moze i da nije kalibar za tako nesto, onda lepo da mu se zahvalimo.Pod palicom pravog trenera ne sumnjam da ce mali Ignjovski biti daleko bolji igrac, sto je i pokazao, kao i Fejsa.

Zahvaliti se lepo Stankovicu, Vidicu, Pantelicu, Zigicu, Jovanovicu i ostalim igracima koji su nam naneli velike sramote i okrenuti se mladim snagama pod palicom mog omiljenog Sinise Mihajlovica, pa da i mi jednog dana prezentujemo nas fudbal na velikom takmicenju u punom sjaju.

Nastasic je pokazao da itekako ume i da ce biti stub nase odbrane. Subotic deluje kardinalno kao i do sada svaki put. Krasic da zaboravi na repku dok ne pocne profesionalno da se bavi fudbalom.

Stojkovic (dok ne ispliva neko bolji) - Basta, Ivanovic, Nastasic, Kolarov (Obradovic) - Jankovic, Tosic (Tadic), Ninkovic, Kuzmanovic (Djuricic) -
Markovic, Kleo (realno bez premca najbolji)
FreddyHouse

Postby DON » 29 Feb 2012, 17:03

Napredpartizan wrote:
VUČKO_88 wrote:

U prvom poluvremenu je imao lepe prodore,lepo se ubacivao i pokrivao stranu,to sto je jednom zajebao stvar, desava se.. I Nastasic koga svi hvalite je kiksnuo par puta..

Sta jednom, pa u prvo poluvremenu spaja njihovog napadaca sa stativom, u drugom masi loptu i onaj njihov nestretnik promasuje prazan gol sa tri metra. Sve na stranu, ali takve dve, kardinalne, greske ne mogu da se dese ni jednom defanivnom igracu. Jedno je kiks, a drugo je greska koja direktno dovodi u priliku protivnika.

Fredi u cijim kontrama? Pa on 90 minuta drzi igru ispred defanzivne linije... Veliko posao odradjuje, zato i igra...
DON

Postby Napredpartizan » 29 Feb 2012, 17:07

VUČKO_88 wrote:Sta jednom, pa u prvo poluvremenu spaja njihovog napadaca sa stativom

To nisam video,verovatno sam bio u vc-u :D
Napredpartizan

Postby FreddyHouse » 29 Feb 2012, 17:09

VUČKO_88 wrote:
Fredi u cijim kontrama? Pa on 90 minuta drzi igru ispred defanzivne linije... Veliko posao odradjuje, zato i igra...

Ne bih se slozio da on 90 min provodi na svojoj polovini terena. Pa pogledaj klip koji si mi juce okacio, meni ne deluje da sutira sa svoje polovine.
On ceka svoju sansu za sut ili povratan pas na jedno 30m od protivnickog gola, a pritom je toliko spor da i tih 50-60m koliko mora da trci nazad i zatvori kontru su za njega put oko sveta.
Jbg brate, nisam lud da se nerviram necemu sto ne postoji, lakse bi mi bilo da mogu da kazem za njega da je dobar igrac.
Za pozicionu igru on je zasita sjajan defanzivac i veoma dobro cita igru...
FreddyHouse

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja