VUČKO_88 wrote:Markec u napad, Bosko desno, Tadic levo....
Sta znam, gledljivije je ovo nego ono juce, ali Jermeni su nas napali, ovi se kao i mi stekaju... Moramo da pobedimo
Fredi jedni kvalitet Race u odnosu na konkurenciju je defanzivna kretnja i pokrivanje velikog prostora... Ozbiljan fudbal je toliko kompleksan, da je uvek i u svakom timu potreban jedan takav tip igraca... Sve u zavisnosti od postavke, sopstvene i protivnicke, moze se naci i njemu ozbiljna uloga... Jedan Gvardiola koristi Busketsa, koji je slican tip igraca kao Raca (17 puta je bolji ali...). Video si i u Partizanu... Medo ima dosta kvaliteta, ali je ocajan u pokrivanju prostora, stoga mu je Stanoje, a evo i Grant sad, u ozbiljnijim mecevima dodavao Lolu, jer ovaj sam ne moze da pokrije skoro nista... Zato je Raca uvek i igrao velike meceve... Secam se kad je Antic pricao o tom tipu igraca...
Uvodi Racu Javore, da kavamo Fredija

Edit -> Pohvale za Bastu, Baneta i Nastasica!
JAVORE MENJAJ NESTO, ALO COVECE.... Tadic je strasan igrac, strasan!
Isto kao sto ima u glavi da pokrije veliki prostor tako isto nema brzinu da to i uradi. Uvek zaostaje u kontrama i deluje kao da trci u mestu.
Busket je za njega realno Kanidja.
Nemam ja nista protiv da on dobije svoju sansu u reprezentaciji, ali ako vec i slep covek vidi da on ne moze i da nije kalibar za tako nesto, onda lepo da mu se zahvalimo.Pod palicom pravog trenera ne sumnjam da ce mali Ignjovski biti daleko bolji igrac, sto je i pokazao, kao i Fejsa.
Zahvaliti se lepo Stankovicu, Vidicu, Pantelicu, Zigicu, Jovanovicu i ostalim igracima koji su nam naneli velike sramote i okrenuti se mladim snagama pod palicom mog omiljenog Sinise Mihajlovica, pa da i mi jednog dana prezentujemo nas fudbal na velikom takmicenju u punom sjaju.
Nastasic je pokazao da itekako ume i da ce biti stub nase odbrane. Subotic deluje kardinalno kao i do sada svaki put. Krasic da zaboravi na repku dok ne pocne profesionalno da se bavi fudbalom.
Stojkovic (dok ne ispliva neko bolji) - Basta, Ivanovic, Nastasic, Kolarov (Obradovic) - Jankovic, Tosic (Tadic), Ninkovic, Kuzmanovic (Djuricic) -
Markovic, Kleo (realno bez premca najbolji)