Da bi nekog pozvao, prvo mora nekog da skloni.
Jako bitna 2 prelazna roka, gde neki bitni igrači u rotaciji moraju da pronađu minute- Radonjić, Pavlović, Nastasić, mesecima povređeni Đuričić.
Takođe, od nekoliko nosilaca se očekuje da pređu na viši nivo klupskog fudbala- izvesno Vlahovića i Kostića, verovatno Milenkovića, eventualno Sergeja i Mitrovića. Oni će u svakom scenariju ostati u 11, ali je zbog forme vrlo važno da dobro izaberu. Nadam se da će Fulam ponovo ući u viši i rang i da će makar poslednja dvojica ostati gde su sada.
Pretpostavljam da se Rajkoviću ne menja klub i da želi da se osigura u 11.
Gudelj se vratio u rotaciju Sevilje i to je vrhunska vest. Nemamo igrača tih karakteristika i kvaliteta na njegovoj poziciji, a on ima preko 30 godina i presedeo je celu jesen. Možda ne bi bilo loše da siđe nivo niže, ali dok ima minute ne mora da žuri, uvek će moći da nađe novi klub.
Ne deluje mi da selektor računa ozbiljno ni na koga od gore nabrojanih. Eraković će sigurno pre ili kasnije završiti u reprezentaciji, problem je što nam trenutno dvojica najstabilnijih štopera igraju na mestu koje njemu najviše odgovora- Milenković i Veljković.
Zdjelar i Branežac nisu ispoštovani ni dok se menadžerisalo i vrtelo 40 igrača kroz reprezentaciju, pa neće ni sad. Golman Popović još uvek nema kvalitet, Rodić mora da preskoči previše igrača i previše je izraubovan za takvu poziciju, Jović da se ne zajebavamo.
Pantović samo kada bi prešao na ving-beka, u sredini je pretesno, posebno za igrača takvih karakteristika. Mašović mi deluje kao dobar bet za makar jedan poziv, mislim da bi se vrlo korektno snašao kao centralni u odbrani. Gledaću da ulovim Bohum sutra, pratio sam ih samo na početku sezone kada su se raspadali, delovalo je da 100 posto idu nazad u Cvajtu.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.