Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Baxter Stockman » 14 Jan 2022, 09:43

Danci odličan izbor, ni Mađari nisu loši takođe…

Samo sranje što su obe u gostima.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Џејси Керол » 14 Jan 2022, 10:42

U pa dobri protivnici :okk:

Sta mislite oce li biti neko novo ime na spisku?
proces.
Џејси Керол

Postby fontaneros » 14 Jan 2022, 10:46

Sasa Zdjelar, Nemanja Jovic, Aca Popovic
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Baxter Stockman » 14 Jan 2022, 10:55

Zdjelar
Eraković
Pantović
Mašović

I možda Rodić ako reši da pokuša neku formaciju sa 4 pozadi, mada ne verujem

Brašanac takođe
Baxter Stockman

Postby Tegi » 14 Jan 2022, 11:39

Da bi nekog pozvao, prvo mora nekog da skloni.

Jako bitna 2 prelazna roka, gde neki bitni igrači u rotaciji moraju da pronađu minute- Radonjić, Pavlović, Nastasić, mesecima povređeni Đuričić.

Takođe, od nekoliko nosilaca se očekuje da pređu na viši nivo klupskog fudbala- izvesno Vlahovića i Kostića, verovatno Milenkovića, eventualno Sergeja i Mitrovića. Oni će u svakom scenariju ostati u 11, ali je zbog forme vrlo važno da dobro izaberu. Nadam se da će Fulam ponovo ući u viši i rang i da će makar poslednja dvojica ostati gde su sada.

Pretpostavljam da se Rajkoviću ne menja klub i da želi da se osigura u 11.

Gudelj se vratio u rotaciju Sevilje i to je vrhunska vest. Nemamo igrača tih karakteristika i kvaliteta na njegovoj poziciji, a on ima preko 30 godina i presedeo je celu jesen. Možda ne bi bilo loše da siđe nivo niže, ali dok ima minute ne mora da žuri, uvek će moći da nađe novi klub.

Ne deluje mi da selektor računa ozbiljno ni na koga od gore nabrojanih. Eraković će sigurno pre ili kasnije završiti u reprezentaciji, problem je što nam trenutno dvojica najstabilnijih štopera igraju na mestu koje njemu najviše odgovora- Milenković i Veljković.

Zdjelar i Branežac nisu ispoštovani ni dok se menadžerisalo i vrtelo 40 igrača kroz reprezentaciju, pa neće ni sad. Golman Popović još uvek nema kvalitet, Rodić mora da preskoči previše igrača i previše je izraubovan za takvu poziciju, Jović da se ne zajebavamo. :biggrin:

Pantović samo kada bi prešao na ving-beka, u sredini je pretesno, posebno za igrača takvih karakteristika. Mašović mi deluje kao dobar bet za makar jedan poziv, mislim da bi se vrlo korektno snašao kao centralni u odbrani. Gledaću da ulovim Bohum sutra, pratio sam ih samo na početku sezone kada su se raspadali, delovalo je da 100 posto idu nazad u Cvajtu.
Last edited by Tegi on 14 Jan 2022, 11:57, edited 2 times in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Baxter Stockman » 14 Jan 2022, 11:45

Kako ti se čini izbor pripremnih?
Meni je čudno da nismo jurili nekog iz Južne Amerike, s tim što nisam siguran da su oni uopšte slobodni tad.
Mada je ovo svakako bolje od onih turneja po Hongkongu.

Pročitah da se Cska iz Moskve interesuje za Gudelja, iako korak unazad, sigurno bi značilo i njemu i nama da bude standardan…
Baxter Stockman

Postby Tegi » 14 Jan 2022, 12:06

Južnoamerikanci završavaju svoje kvalifikacije, kao i sve ostale unije sem UEFA-e, ako izuzmemo baraž.

I dok sam sam razmišljao sa kim bismo mogli da igramo u martu, Mađarska je delovala kao najrealnija opcija. Pravi protivnik za početak priprema.

Ali sam očekivao neku prosečnu reprezentaciju da ih ispozdravljamo u Beogradu kao Bugare pred Montevideo, recimo Rumuniju ili Izrael.
Danska na Parkenu je pokazatelj da će se juriti rezultat i u LN i da su generalno ambicije visoko postavljene za predstojeće godine.ž

Još samo da selektor prestane sa hvaljenjem Vučića.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Puta Tapar » 14 Jan 2022, 14:00

Odličan izbor rivala. Napokon se odustalo od turneja po malim i velikim Antilima.
Puta Tapar

Postby Hajzenberg » 17 Jan 2022, 21:48

Pošto nisam bio na času kada ste diskutovali o ovim utakmicama da koju i ja prozborim sada.

Dobar izbor rivala, možda bolje da smo imali i jedan meč kući a možda i bolje da nije tako iz raznih razloga. Imajući u vidu da se još ne zna da li će martovska FIFA lista biti validna i za aprilski žreb odabir rivala je dobar jer ako se izgubi u Kopenhagenu neće biti problem jer se gubi minoran broj bodova za listu jer je Danska makar na papiru (izraziti) favorit u tom meču a poraz u Pešti već bi bio možda donekle problematičan. Ja mislim da će FIFA uzeti mart u obzir jer igraju se baraži diljem Evrope i Afrike, završetak sveameričkih kvalifikacija i tako redom.

8 kvalitetnih provera do Katara a rezultat u LN valjda će biti primaran zbog mnogo puta ponovljene priče o značaju LN zbog potonjeg žreba za kvalifikacije za EURO. Sada se i definitivno zna da je meč petog kola Lige Nacija u Beogradu protiv Švedske 24.9. taj meč koji će biti oproštajni pred domaćom publikom pred odlazak u Katar.
Hajzenberg

Postby Tileoleo » 19 Jan 2022, 19:12

Ало Флорентино, шта се чека?

Tileoleo

Postby grobar_Zvornik » 22 Jan 2022, 12:40

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Inzaghi » 29 Jan 2022, 09:52

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Puta Tapar » 29 Jan 2022, 10:36

Mogu da se kladim da će biti kruznog oblika sa nekim stilizovanim orlom ili krilom. To je trend među svima koji menaju u poslednje vreme
Puta Tapar

Postby Baxter Stockman » 04 Feb 2022, 13:15

Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 04 Feb 2022, 13:39

Naravno da će se gledati martovske utakmice i bodovi sa martovske liste za žreb, to kažem zbog ''vrsnog'' poznavaoca prilika koji je trenutno u banu i koji je tvrdio da je to besmislica, pa je tvrdio da UEFA neće spojiti Portugal i Italiju u baražu za SP, tj. da neće dozvoliti to pa da neće biti baraža za SP '26 i mnogo toga još a sve to uz proglašavanje budalama i neznalicama (u najmanju ruku) kako mene tako još ponekih forumaša koji su tako mišljenje izneli.

Japan nas prestigao, Maroko uz bok, ako prođu baraž u martu onda nas i oni prestižu, u principu ništa neočekivano, zbog korone su afričke i azijske kvalifikacije prolongirane i ove neke reprezentacije bi nas stigle ili prestigle i da su u novembru kod njih završene kvalifikacije kao u Evropi. Ne bi trebalo da padnemo ispod 24-og mesta od zemalja učesnica i tako ispadnemo iz trećeg šešira, u Mađarskoj poraz ni pod tačkom razno u prijateljskom meču ne bi smeo da se desi. Mada, vidim sad da je ovaj Jovan Popović tvitnuo između ostalog da ni naša dva poraza u martu nisu problem ako recimo pobednik interkontinentalnog baraža između petog iz JA i predstavnika Azije bude automatski smešten u 4 pot. Sve u svemu, trebalo bi baš dosta toga da se poklopi pa da Srbija ne bude tamo gde je sada pred žreb.

Samo pod spletom okolnosti da favoriti i najbolje plasirane ekipe obezbede plasman, kao i da timovi poput Japana, Maroka i Južne Koreje osvoje više bodova od Srbije krajem marta bi prouzrokovalo pad Srbije na vrh 4. pota (uz odluku FIFE o alokaciji pobednika IC plejofa).
Hajzenberg

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja