Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby FreddyHouse » 28 Feb 2012, 20:54

VUČKO_88 wrote:Na kom nivou? Jebao, kurac, ovca, koza, zadruga, tele, majmun, sramiti, gaditi? Strasan ti je nivo..

Radosav Petrovic je osrednji igrac jednog od najlosijih engleskih timova. I kao takav je jedan od najboljih na toj poziciji u Srbiji. Sta ti to govori o srpskom fudbalu?

Pusti te fore o zaljubljenicima u fudbal, posebno u ovoj drzavi punoj kvazi strucnjaka, sto u struci, sto na tribinama, sto po forumima, jer dok je takvih kao ti nikada necemo ici napred, jer cemo nipodostavati svakoga...

Sto ga selektori zovu? Sto je u Partizanu igrao za tri godine oko 70 meceva, dao oko 20 golova, osvajao titule, igrao LS i LE? Sto uvek ispred svih? Daj neko resenje, koga da stave, koga Partizan da dovede?

Da si zaljubljenik u fudbal ne bi gledao Srbiju u fudbal i nasoj zemlji... Jer sem malog Markovica nemas sta da vidis a da je na nekom svetskom nivou... Sve sto valja odmah ode preko... I samo mazohisti, medju kojima sam i ja, mogu da gledaju fudbal u Srbiji, da gledaju repku pod V.D. selektorom, da se bude u 4 da gledaju tekmu u Hondurasu... I znam da je ocajana situacija, ali ga volim i postujem.

Fudbal nam je tuga, ali to nije razlog da se pljuje po onima koji se trude i daju sve od sebe....

Edit -> Ljudi od vajkada traze krivce za probleme u pogresnim likovima... Pa tako kimamo X primera, Isus je najvise pominjan kroz istoriju... Isto tako posle danjasnjeg meca ljudi pocinju da krivca trose u selektoru, Raci, Rajkovicu... Najlakse je reci da je neki X lik kriv za sve... I odmah hajka krece... Histerija, uvrede, nipodastavanje...

Tako ljudski, a tako pogresno... A krivci nastavljaju da nas ukopavaju, resenja nema na vidiku... Fudbal nam je sistemski unisten od strane idiota, isto kao i drzava... Zasto? Ko je rekao pare?

Necu se osvrtati na stvari za koje sam vec rekao misljenje. Samo jedna stvar:
- Ja jesam svakako nazivao igrace, trenere, funkcionere i javne licnosti...

Da li sam nekad za tvoju izjavu ma kakva god bila rekao da je glupa i slicno?

Diskusiju vodim sa clanovima ovog foruma i trudim se da ne odgovaram na provokacije i da ih ne vredjam ma koliko se moje misljenje razlikovalo.
Samo kazem da od tebe to nisam ocekivao...
FreddyHouse

Postby DON » 28 Feb 2012, 21:05

FreddyHouse wrote:Necu se osvrtati na stvari za koje sam vec rekao misljenje. Samo jedna stvar:
- Ja jesam svakako nazivao igrace, trenere, funkcionere i javne licnosti...

Da li sam nekad za tvoju izjavu ma kakva god bila rekao da je glupa i slicno?

Diskusiju vodim sa clanovima ovog foruma i trudim se da ne odgovaram na provokacije i da ih ne vredjam ma koliko se moje misljenje razlikovalo.
Samo kazem da od tebe to nisam ocekivao...

Ni za jedno tvoje misljenje nisam rekao da je glupo, vec da je vredjanje i izjava glupa!

Jebo ga onaj ko ga je snimio u Radnickom...

To ne znaci da si ti glup, ili da te na bilo koji nacin vredjam, provociram. Ako si tako osetio, izvini, to mi nije bila namera.
Alergican sam na vredjanje ljudi koji nikako ne mogu da se brane.

Ovo sto si ti napisao nije diskusija, vec klasicno vredjanje... I to je 90% price na ovom forumu... Kakve veze ima sto je neko los igrac po tebi.... Los, pa los... Sta da se radi.. Ali zato razjebavati, teliti itd... Ja sam na to alergican, i mozda malo naprasnije reagujem, jer mi zestoko smeta svaki vid nipodastavanja necijeg rada uvredama.
DON

Postby FreddyHouse » 28 Feb 2012, 22:49

@Vucko88

Slazem se da treba da obratim paznju kakve epitete dodeljujem sportistima i javnim licnostima. Hvala na sugestiji.

Zaista nisam imao nameru da uvredim Racu Petrovica, malo me je iznervirao Morningov post koji je rekao kako je Raca dobar igrac, a znam koliko sam ga samo puta psovao samo dok sam gledao Partizan i Srbiju, jer mi je stalo jebi ga i to mnogo, pa makar igrali i ne znam s' kim ( i ja sam gledao Honduras :D ).
Tom decku zelim svu srecu ovog sveta, ali ako nastavi sa ovakvim igrama sto dalje od reprezentacije da me ne bi strefila neka srcka. Ja volim Srbiju i koliko god ona losa bila ja cu je gledati (cale kaze da sam mazohista), ali isto tako bi voleo da napredujemo i ostvarimo neke rezultate kad vec ja toliko verujem da mozemo i tanjim svoje zivce vec godinama. Izvini drugar...
FreddyHouse

Postby Napredpartizan » 29 Feb 2012, 00:35

Koliko me nervira ovaj Stojanovic,ponekad se pitam moze li mrtvije.. Samo povisi glas kad damo gol,ponekad ni tada...
Napredpartizan

Postby lockdown » 29 Feb 2012, 01:40

Nego niko da prokomentarise frizure Sulejmanija i Ninkova :D
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby nightwalker988 » 29 Feb 2012, 03:54

@ Napred Partizan

Ma neka, bolje onako da prenosi tiho, nego li da mi vice kao onaj italijan (milan), razbio bih tv kad bi se neki od nasih onako derao i jebao glavu...

Stojan je opterecen statistikom, kao da je iz SAD-a

@ lockdown

Sulejmani je trijumfovao u izboru frizura :D a bekovi Ivanovic i Kolarov u centarsutevima...

Ne vidjeh nijednu kvalitetnu loptu za Lazara...

Jesu li nam opet teske noge bile? :D
Život je k'o BMW pazi kako parkiraš...
nightwalker988

Postby Diktator » 29 Feb 2012, 14:13

Kipar-Srbija: Stojkovic, Obradovic, Nastasic, Ivanovic, Basta, Ignjovski, Djuricic, Kuzmanovic, Sulejmani, Jovanovic, Scepovic

acastop

nema markeca :crybaby:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby kecman » 29 Feb 2012, 14:23

Pa i bolje što nema Markeca.. Bila bi mu to druga utakmica u 2 dana a u subotu je Pazar.. :okk:
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby DON » 29 Feb 2012, 14:33

Tu su tri debitanta, Scepovic, Djuricic i Nastasic? Juce Ignjovski i Markovic...
Fredi nalupao par samara Curcicu, pa je Raca na klupi :biggrin:
Nadam se da Tadic dobiti vise minuta nego juce.
Mene mnogo nervira kada vidim da je levo krilo na desnom, i suprotno. Da se tacnije izrazim, ne volim da to gledam kao primarnu postavku, OK ako na 10-15 minuta promene strane, ali brate mili nisu svi Mesi.
Evo danas ce Suki na desno krilo, juce je to igrao, isto i Bambi... Mene to jako iritira, posebno sto u klubovima ne igraju na toj poziciji (mada nisam gledao vise od 5-6 meceva Ajaxa i CSKA).

Odoh po Kolu i neke grickalice, pa da uzivamo u mazohizmu... Hocete Vi nesto :roll:

AJMO SRBI!
DON

Postby FreddyHouse » 29 Feb 2012, 14:37

VUČKO_88 wrote:Tu su tri debitanta, Scepovic, Djuricic i Nastasic? Juce Ignjovski i Markovic...
Fredi nalupao par samara Curcicu, pa je Raca na klupi :biggrin:
Nadam se da Tadic dobiti vise minuta nego juce.
Mene mnogo nervira kada vidim da je levo krilo na desnom, i suprotno. Da se tacnije izrazim, ne volim da to gledam kao primarnu postavku, OK ako na 10-15 minuta promene strane, ali brate mili nisu svi Mesi.
Evo danas ce Suki na desno krilo, juce je to igrao, isto i Bambi... Mene to jako iritira, posebno sto u klubovima ne igraju na toj poziciji (mada nisam gledao vise od 5-6 meceva Ajaxa i CSKA).

Odoh po Kolu i neke grickalice, pa da uzivamo u mazohizmu... Hocete Vi nesto :roll:

AJMO SRBI!

Moze meni pivo ako nije frka, da se proslavi Raca na klupi... :D

Evo i primera koji pokazuje kako se cesto i slazem sa tobom. Prosto mi je neverovatno da forsiraju suprotna krila sa zadatkom utracavanja u sredinu. Valjda taktiku treba podrediti igracima i njihovim zaduzenjima u klubovima, a ne izmisljati toplu vodu. Naravno odstupanja treba da postoje, ali ne znam kako ne primecuju da neki nasi igraci ne pruzaju ni 10% onog sto pruzaju u svojim klubovima...
Napred Srbija!
Kuzman je totalno neupotrebljiv u ovakvoj formaciji i ako oni misle da ce on da nam spoji sredinu sa napadom grdno se varaju...
FreddyHouse

Postby lockdown » 29 Feb 2012, 14:45

Mene najvise zanima kako ce funkcionisati vezni red Kuzmanovic-Ignjovski-Djuricic jer ono juce Petrovic-Kuzmanovic-Ninkovic nije licilo ni na sta .... Zasto jedan Jovanovic 31 godinu igra u ovoj podmladjenoj reprezentaciji koja se sprema za svetsko prvenstvo 2014 u Brazilu mi nije jasno ....
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby DON » 29 Feb 2012, 15:07

Trebao je Suki da vrati povratnu Filipu... Jbg, lepa akcija....
Obradovic spojio njihovog spica sa golom, sreca u Bastu ili Ivanovica...
Mnogo bolje vezni red igra danas, agresivniju su dosta, pokretljiviji, agilniji, brzi....
DON

Postby FreddyHouse » 29 Feb 2012, 15:25

Fali samo Raca da doda turbo :D

Vreme je vise da se okanemo "jeste spor i trom, ali zna znanje" igraca...
Takvi fudbaleri vise ne prolaze nigde gde se igra ozbiljan fudbal...
FreddyHouse

Postby FreddyHouse » 29 Feb 2012, 15:32

E Suki brate koliko smo samo alkohola onomad popili, a ti mi vracas ovakvim promasijma... :crybaby:
FreddyHouse

Postby Grande Alessandro » 29 Feb 2012, 15:51

Ovoj reprezentaciji su potrebne tri stvari da bi ostvarila neki zapažen rezultat:

1. Trener, što Radovan Č. sigurno nije...bar ne dovoljno dobar.

2. Igrač sredine terena koji dobro igra u oba smera, a pre svega je tu da spoji napadača sa golom ili nekog od bočnih igrača...nešto poput Ćavija ili Fabregasa...a mi takvog igrača nemamo ni na vidiku...ili nekako apgrejdovati Ninkovića :biggrin:

3. Špic...rasni golgeter! :biggrin:

E onda bi uz sve ove mlade igrače koje imamo i u još par iskusnijih koje treba zadržati, mogli da napravimo reprezentaciju za polufinale svetskog ili evropskog prvenstva.
Pošto sumnjam da će za trenera naći adekvatno rešenje, a stavke 2. i 3. su van realnih mogućnosti, krajnji domet ove reprezentacije može da bude baraž meč za plasman na SP i eventualni plasman na isto...i u tom slučaju da se šutiramo u dupe od sreće :hatman:
Grande Alessandro

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja