VUČKO_88 wrote:Na kom nivou? Jebao, kurac, ovca, koza, zadruga, tele, majmun, sramiti, gaditi? Strasan ti je nivo..
Radosav Petrovic je osrednji igrac jednog od najlosijih engleskih timova. I kao takav je jedan od najboljih na toj poziciji u Srbiji. Sta ti to govori o srpskom fudbalu?
Pusti te fore o zaljubljenicima u fudbal, posebno u ovoj drzavi punoj kvazi strucnjaka, sto u struci, sto na tribinama, sto po forumima, jer dok je takvih kao ti nikada necemo ici napred, jer cemo nipodostavati svakoga...
Sto ga selektori zovu? Sto je u Partizanu igrao za tri godine oko 70 meceva, dao oko 20 golova, osvajao titule, igrao LS i LE? Sto uvek ispred svih? Daj neko resenje, koga da stave, koga Partizan da dovede?
Da si zaljubljenik u fudbal ne bi gledao Srbiju u fudbal i nasoj zemlji... Jer sem malog Markovica nemas sta da vidis a da je na nekom svetskom nivou... Sve sto valja odmah ode preko... I samo mazohisti, medju kojima sam i ja, mogu da gledaju fudbal u Srbiji, da gledaju repku pod V.D. selektorom, da se bude u 4 da gledaju tekmu u Hondurasu... I znam da je ocajana situacija, ali ga volim i postujem.
Fudbal nam je tuga, ali to nije razlog da se pljuje po onima koji se trude i daju sve od sebe....
Edit -> Ljudi od vajkada traze krivce za probleme u pogresnim likovima... Pa tako kimamo X primera, Isus je najvise pominjan kroz istoriju... Isto tako posle danjasnjeg meca ljudi pocinju da krivca trose u selektoru, Raci, Rajkovicu... Najlakse je reci da je neki X lik kriv za sve... I odmah hajka krece... Histerija, uvrede, nipodastavanje...
Tako ljudski, a tako pogresno... A krivci nastavljaju da nas ukopavaju, resenja nema na vidiku... Fudbal nam je sistemski unisten od strane idiota, isto kao i drzava... Zasto? Ko je rekao pare?
Necu se osvrtati na stvari za koje sam vec rekao misljenje. Samo jedna stvar:
- Ja jesam svakako nazivao igrace, trenere, funkcionere i javne licnosti...
Da li sam nekad za tvoju izjavu ma kakva god bila rekao da je glupa i slicno?
Diskusiju vodim sa clanovima ovog foruma i trudim se da ne odgovaram na provokacije i da ih ne vredjam ma koliko se moje misljenje razlikovalo.
Samo kazem da od tebe to nisam ocekivao...