Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 28 Feb 2012, 11:09

Mozda je on otisao iz Javora, ali Javor iz njega nije...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Napredpartizan » 28 Feb 2012, 11:12

AirBall wrote:Mozda je on otisao iz Javora, ali Javor iz njega nije...

Ma bruka..Vec se izbrukao protiv Meksika i Hondurasa... Sta ce nam 2 zadnja vezna protiv Jermenije,pa mogao je Jovanovica ili Sulejmanija uz Lazara da stavi...

Covek igra na 0-0 ,ostvari rezultat samo ako ga ukenja neka kontra...
Napredpartizan

Postby lockdown » 28 Feb 2012, 11:59

Image

Ma ovo je manje vise ocekivano cuvena Bata Djorina skola... Mozda to i nece biti tako lose jer sad konacno imamo neku brzinu...Kad imas spore nepokretne napadace mozes da igras i sa tri spica ali nema nista od toga... Samo mi nije jasno zasto su zajedno Petrovic i Kuzmanovic posto su obojica dosta spori ... A i ne vidim kako to Ninkovic zasluzuje da bude ispred Djuricica ...Posle neka ubaci i Djuricica,Sulejmanija i Tadica da vidimo i kako to izgleda i izmesa ova dva DM-ja sa Kacarom ili Ignjovskim i ja zadovoljan ...
Last edited by lockdown on 28 Feb 2012, 12:53, edited 1 time in total.
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby mali_buda » 28 Feb 2012, 12:27

Vise me i ne interesuju formacije, nego samo igra... Ovi rasporedi igrace se prave samo na kompjuteru i na papiru, mnogo je vaznije kako ce to izgledati na samom terenu...Postavka mozda izgleda defanzivno kad se pogleda, ali mi je i ovo bolje, nego kad smo igrali sa dva napadaca koji su bili desetinama metara udaljeni od ostatka tima i koji nista nisu bili u mogucnosti da naprave...

Ovde ocekujem da Jankovic i Tosic budu klasicni poluspic igraci, koji ce tokom meca verovatno menjati stranu i vise ulaziti u sredinu, kako bi otvarali prostor za Kolarova i Bastu... Za Kuzmanovica ne bih rekao da je defanzivni vezni, vec neka vrsta centralnog veznog, koji se cesto prikljucuje i napadu...

Sto se napada tice, iskreno, posle otkazivanja Lekica, selektor i nema klasicnog centarfora, pa je mozda ova varijanta i najbolja, jer da igra jos neko u tandemu sa Markovicem, verovatno bi "gusili" jedan drugog...

Meni i dalje nije jasno: otkud Scepovic? Zbog cega je on zasluzio poziv?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Neozbiljni pesimista » 28 Feb 2012, 12:36

Mislim da je ovo idealan trenutak da se raskrsti sa formacijom koju je furao Pizdra, sa tih 4-5-1 i da se predje na 4-4-2, tj. 4-4-1-1, gde bi Sulejmani ili Markec igrali kao poluspicevi, iza klasicnog centarfora...
Voleo bih da danas istrci sledecih 11:

Image

U ovoj varijanti Tosic igra malo isturenije, a Tadic mora dosta da vodi racuna u defanzivi i da se dopunjuje sa ofanzivnijim Kolarovim...
Mada, dok god je ovaj bunkerista i ziheras na klupi, o ovakvoj postavci mogu samo da sanjam...
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby 71:70 » 28 Feb 2012, 14:12

Prenosi li ko?

...gde god ti da igras...
71:70

Postby Sony » 28 Feb 2012, 14:14

Prenos je na RTS 1.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby CRNO_BELI » 28 Feb 2012, 14:51

Slažem se sa Budom u svemu. Pogotovo za ovaj prvi dio vezano za to da je bitno kako ćemo izgledati na terenu, a ne kakva nam je formacija. Ipak, mislim da je greška što je Raća u prvih jedanaest i da je umjesto njega trebao biti jedan kreativniji igrač, tipa Đuričić. Kuzmanović, Đuričić i Ninković bi sigurno ostvarili dominaciju na sredini kroz pas, a ujedno imali bismo i više igrača sposobnih da se ubace u završnicu.

Ali, ajde, da vidimo i ovo.. Tipujem da će Markec valjuknuti bar jedan u prvom poluvremenu..;)
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby MorningGlory » 28 Feb 2012, 14:54

Kahriman-Basta-Ivanovic-Rajkovic-KOlarov-Petrovic-Kuzmanovic-Tosic-Jankovic-NInkovic-Markec
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby AirBall » 28 Feb 2012, 14:56

MorningGlory wrote:Kahriman-Basta-Ivanovic-Rajkovic-KOlarov-Petrovic-Kuzmanovic-Tosic-Jankovic-NInkovic-Markec

Eventualno nisam zadovoljan sto je Raca u 11, ali sve u svemu dopada mi se sto su mladi igraci dobili priliku...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Maško » 28 Feb 2012, 14:56

Ima li neko neki normalan link da se ovo gleda, od rts sat je i bog digao ruke...

EDIT : Evo, ovaj radi...

http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... &ci=5&si=1
Last edited by Maško on 28 Feb 2012, 15:01, edited 1 time in total.
Maško

Postby MorningGlory » 28 Feb 2012, 15:00

AirBall wrote:
MorningGlory wrote:Kahriman-Basta-Ivanovic-Rajkovic-KOlarov-Petrovic-Kuzmanovic-Tosic-Jankovic-NInkovic-Markec

Eventualno nisam zadovoljan sto je Raca u 11, ali sve u svemu dopada mi se sto su mladi igraci dobili priliku...

Raca je 2x bolji od Kuzmanovica.

Sto se mene tice :

Stojkovic i Subotic. Tosic je u losoj formi tako da je mogao Tadic da pocne kao i Djuricic umesto Ninkovica mozda...
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby FreddyHouse » 28 Feb 2012, 15:01

Maško wrote:Ima li neko neki normalan link da se ovo gleda, od rts sat je i bog digao ruke...

http://www.sportlemon.tv/v-2/16/134/v-373418.html
FreddyHouse

Postby CRNO_BELI » 28 Feb 2012, 15:01

Pa ovaj RTS stvarno ne planira da se uključi u prenos.. :colera:
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby MorningGlory » 28 Feb 2012, 15:02

Tijanicu :argument:
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja