Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Dembele » 27 Mar 2021, 14:23

Kad je protiv Australije namerno okretao ledja da se neprodje grupa da Tole se minira..Za njegov zvedaski nivo shvatanja su prolasci grupe mizerni i vredi ih zrtvovati za veliko cigansko vaskrsnuce
Dembele

Postby ИлићКапитен22 » 27 Mar 2021, 14:27

А да не причамо о намерном пеналу против Немачке па нас вадио усташа Мустафа Стојковић. Мада тад то није био, јбг...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Tifa » 27 Mar 2021, 14:30

Stenli wrote:Kakva šizofrena cepanja. :biggrin:
Jbt kako se došlo od Vidare do naše titule na temi o reprezentaciji...
Mi titulu nećemo videti jer su nam u klubu poslušnici koji su napravili od Partizana Radnički, ali to nije za ovu temu.
Marko je izuzetak koji potvrđuje pravilo, a još je par klasa iznad bilo koga ko je sedeo u poslednjih X godina na klupi nekog našeg tima.
Odavno pričam da je nama isti kurac da li je SNS na vlasti ili "opozicija".
Ko što rekoh, idemo dalje i okrenimo se Portugalu.

Tako što potenciraš da se ništa promeniti neće, što možda i bude istina ali ne možeš da ocrniš ljude koje i ne poznaješ samo zato što su zvezdaši, jer njima uopšte ne treba Vidić za te stvari. Mogu da postave Terzića, Lalatovića, Vučićevog brata... Šta kao pobunio bi se neko u Srbiji? Aha kako da ne.

Poslušnici jesu, ali ima i od njih gorih siguran sam. Pa eto neka i Stanoje poslušnik uzme duplu krunu pa neka ga nazivaju kako hoće.

Isto tako i Piksi neka nas odvede na Svetsko pa neka bude i Vučićeva frajla zabole me.
Srbin iz Knina.
Tifa

Postby stihl » 27 Mar 2021, 14:33

Видић и Станковић заједно нису дали репрезентацији колико један дебели Митровић.
А мени Митар вечерас не би почео утакмицу, него би ушао у шездесетом и ријешио меч :biggrin:
Last edited by stihl on 27 Mar 2021, 14:34, edited 1 time in total.
stihl

Postby Tifa » 27 Mar 2021, 14:34

Nego Vlahović? :D
Srbin iz Knina.
Tifa

Postby stihl » 27 Mar 2021, 14:35

Да, бржи је.
stihl

Postby Kiki Musampa » 27 Mar 2021, 14:59

Juce sam pricao sa drugom o tome kako smo mi procerdali olako jednu odlicnu generaciju momaka.

Jedini pravi selektor od 2008 do 2016 je bio Radomir Antic i Tole nikako nije smeo da ga otera. Covek vratio kult reprezentacije, nasao svakom igracu pravu ulogu, napravio sistem.

U igri bez ikakvog sistema godinama su svi igraci delovali jako lose. Pa tako i Vidic, Stankovic, Kolarov, Ivanovic.

Kad se setim mi smo protiv Austrije imali pun stadion.

Sve posle Antica je prebacivanje iz supljeg u prazno.
Kiki Musampa

Postby Tegi » 27 Mar 2021, 15:09

Urusila se ta generacija iz 2010. jako brzo i na klupskom nivou, a pokojni Antic niti je bio narocito fleksibilan niti je u tom trenutku imao neko veliko igracko osvezenje na raspolaganju. Eventualno Matica iz Benfike i Tadica iz Groningena. Krasic, Jovanovic, Pantelic, Zigic, Milijas, Kuzmanovic, Ninkovic, Lukovic, Lazovic... svi su krenuli nizbrdo.

Verovatno bismo se kroz baraz plasirali u Ukrajinu i Poljsku i to bi bilo to.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Stenli » 27 Mar 2021, 15:17

Tifa wrote:
Stenli wrote:Kakva šizofrena cepanja. :biggrin:
Jbt kako se došlo od Vidare do naše titule na temi o reprezentaciji...
Mi titulu nećemo videti jer su nam u klubu poslušnici koji su napravili od Partizana Radnički, ali to nije za ovu temu.
Marko je izuzetak koji potvrđuje pravilo, a još je par klasa iznad bilo koga ko je sedeo u poslednjih X godina na klupi nekog našeg tima.
Odavno pričam da je nama isti kurac da li je SNS na vlasti ili "opozicija".
Ko što rekoh, idemo dalje i okrenimo se Portugalu.

Tako što potenciraš da se ništa promeniti neće, što možda i bude istina ali ne možeš da ocrniš ljude koje i ne poznaješ samo zato što su zvezdaši, jer njima uopšte ne treba Vidić za te stvari. Mogu da postave Terzića, Lalatovića, Vučićevog brata... Šta kao pobunio bi se neko u Srbiji? Aha kako da ne.

Poslušnici jesu, ali ima i od njih gorih siguran sam. Pa eto neka i Stanoje poslušnik uzme duplu krunu pa neka ga nazivaju kako hoće.

Isto tako i Piksi neka nas odvede na Svetsko pa neka bude i Vučićeva frajla zabole me.

Koga sam ocrnio samo zato što je Zvezdaš? Ja mitra volim ko brata, pa ga prvi kritikujem jer ide isključivo za param u Premijer ligi, a mogao je da pređe u Bajer i igra LE i LŠ svake godine.
Može Psiho da uzme Lalata ili koga god želi, ali bolje je da se sve to radi uz lice kao što je Vidić, to ti se zove tehnika propagande transferom.
Sve mi je jasneo kad pročitam da će nesretni Stanoje uzeti duplu krunu, sve do nekog sledećeg Šamroka, pa nazad u drugu kinesku.
Stenli

Postby Kiki Musampa » 27 Mar 2021, 15:19

U pravu si, ali mi smo mesec dana posle Antica bili ponizeni od Estonije i to kuci. Ne zna se da li je tada bila gora igra ili negativna atmosvera na stadionu.

Vec posle SP na kome smo ispali posle fantastičnog prvog poluvremena protiv Australije i nesviranog penala pravi se drama oko ugovora.

Ono sto je covek gradio dve godine srusilo se za tri dana i nikad se vise nije izgradilo.
Kiki Musampa

Postby Domingoo » 27 Mar 2021, 16:12

Samo zamisljam sta bi se desilo nasem selektoru da izgubi 7-1 od recimo Slovacke na SP kao sto je Nemacka izgubila od Brazila ..
Taj verovatno ne bi 20 godina usao u Srbiji a Nemac ostade selektor..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Tegi » 27 Mar 2021, 16:15

Bratina.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby stihl » 27 Mar 2021, 16:28

Domingoo wrote:Samo zamisljam sta bi se desilo nasem selektoru da izgubi 7-1 od recimo Slovacke na SP kao sto je Nemacka izgubila od Brazila ..
Taj verovatno ne bi 20 godina usao u Srbiji a Nemac ostade selektor..

Вакцинисао се или ... :biggrin:
stihl

Postby Niksicanin » 27 Mar 2021, 16:36

Срамотно друго полувријеме против Аус на челу са Видићем. Не знам је ли Толе био мета или су власници кладионица послали депешу
Niksicanin

Postby 71:70 » 27 Mar 2021, 17:11

Vidicu je najbolja utakmica u reprezentaciji bila ona prva, u italiji.
Imao je dobrih nastupa i kasnije, ali u odnosu na renome i igre u PL, sve je to bilo ispod nekog ocekivanog nivoa.
On jeste najveci krivac za to, ali ne i jedini. Selektor, savez, uopste odnos javnosti prema reprezentaciji...sve je uticalo.

Sto se saveza tice, uvek pre za ozbiljnog poslovnog coveka, nego li za bivseg fudbalera, mada, u nasoj drzavi, to 8 nije previse bitno. Bice poslusnik, sigurno...
71:70

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja