Baxter Stockman wrote:Tegi, kako ceniš, je li došlo vreme za jedan skalp?
Da nam je odbrana naspanovanija, verovao bih u mec poput onog sa Austrijom na Marakani- da odluci realizacija zicera kojih ce biti na obe strane. Ovako, mislim da ce nas rano otvoriti, pretuci na sredini i cekati neki slobodnjak ili kiks da nas dokrajce. Previse neproverenih igraca pozadi mora da odigra nalozeno i bez gafova da bi napadaci uopste dobili priliku da se nadigravaju.
Ako bismo poveli u prvih, recimo, pola sata, to bi bila utakmica na nivou Francuska-Argentina iz 2018.
Problem je sto Portugalci znaju da sutra mogu da zavrse kvalifikacije i sigurno se nece zajebavati.
Onih 2-4 od pre 2 godine su realnost.
Igracki, Zivkovic bi sutra bio interesantno resenje. Brzina, meka noga, dribling, realizacija, motivisanost, jos ne bi camio uz aut liniju... mogao bi da im utekne par puta, pogotovo ako bi igrao Fonte.
Mozda sam lud, ali prizeljkujem im Kansela desno. I da pocnu sa sto manje veznjaka tipa Renato Sances, Danilo, Vilijam...
Ali tesko ce nas castiti Santos, jedan od najboljih selektora u istoriji fudbala.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.