Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Tifa » 26 Mar 2021, 17:49

Stenli wrote:Nisam bio u prilici da gledam protiv Iraca, al ne mogu da verujem da su Pavlović i Bleki bili toliko loši koliko priča kolega Novaković (privatno smatra da su bili gori nego što je rekao u Piramidi radosti), pa da je potrebna i pomisao kako ovoj reprezentaciji fali Milunović.
Nama će biti ključno protiv Portugala kako će igrati Mladenović i Lazović i to kako će igrati defanzivni/centralni vezni. Nije mi dobro kad pomislim da nam je na toj poziciji najforsiraniji igrač Gudelj.

Realno jesu bili loši, sva sreća da je Mitrović napravio onu glupost pa uzeo epitet najgoreg.
Srbin iz Knina.
Tifa

Postby stihl » 26 Mar 2021, 17:57

Митровић је имао још грешака и константно је уносио нервозу комплетној одбрани.
Заборавило се кад се спетљао око лопте(као посљедњи играч испред Дмитровића) а нападач Ирске пуком срећом му није одузео лопту.
stihl

Postby Baxter Stockman » 26 Mar 2021, 19:20

Dmitrović - Milenković, S. Mitrović, Pavlović - Gajić, Maksimović, Gudelj, Mladenović - Tadić - A. Mitrović i Vlahović.

Ovo mondo očekuje :biggrin:

Ako ovo Piksi izvede, onda je luđi nego što sam mislio :biggrin:

Bez Lazovića i Kostića...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Inzaghi » 26 Mar 2021, 19:38

Stenli wrote:Nisam bio u prilici da gledam protiv Iraca, al ne mogu da verujem da su Pavlović i Bleki bili toliko loši koliko priča kolega Novaković (privatno smatra da su bili gori nego što je rekao u Piramidi radosti), pa da je potrebna i pomisao kako ovoj reprezentaciji fali Milunović.
Nama će biti ključno protiv Portugala kako će igrati Mladenović i Lazović i to kako će igrati defanzivni/centralni vezni. Nije mi dobro kad pomislim da nam je na toj poziciji najforsiraniji igrač Gudelj.

Moze tvoje iskreno misljenje o Vladi? Ovako generalno o svemu.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby veljkos161 » 26 Mar 2021, 19:39

Cuva Sergeja i Kostica za Portugal :biggrin:
Ako ih stvarno ne stavi ni sutra znaci da slabo na njih i racuna.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby stihl » 26 Mar 2021, 19:44

СМС и Костић би имали мјесто у Топ 5 репрезентација у Европи, а у Србији изгледа немају :biggrin:
stihl

Postby Tifa » 26 Mar 2021, 19:46

veljkos161 wrote:Cuva Sergeja i Kostica za Portugal :biggrin:
Ako ih stvarno ne stavi ni sutra znaci da slabo na njih i racuna.

Mislim da Sergej neće igrati ni sutra, bar ne od početka. A kako je Tadić odigrao na toj poziciji protiv Iraca teško da će i ako uđe igrati napred.
Srbin iz Knina.
Tifa

Postby Tegi » 26 Mar 2021, 19:46

Koliko su igraca mediji pogodili pred Irsku...
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Baxter Stockman » 26 Mar 2021, 19:50

Tegi, kako ceniš, je li došlo vreme za jedan skalp?
Baxter Stockman

Postby Tegi » 26 Mar 2021, 20:03

Baxter Stockman wrote:Tegi, kako ceniš, je li došlo vreme za jedan skalp?

Da nam je odbrana naspanovanija, verovao bih u mec poput onog sa Austrijom na Marakani- da odluci realizacija zicera kojih ce biti na obe strane. Ovako, mislim da ce nas rano otvoriti, pretuci na sredini i cekati neki slobodnjak ili kiks da nas dokrajce. Previse neproverenih igraca pozadi mora da odigra nalozeno i bez gafova da bi napadaci uopste dobili priliku da se nadigravaju.

Ako bismo poveli u prvih, recimo, pola sata, to bi bila utakmica na nivou Francuska-Argentina iz 2018.

Problem je sto Portugalci znaju da sutra mogu da zavrse kvalifikacije i sigurno se nece zajebavati.

Onih 2-4 od pre 2 godine su realnost.

Igracki, Zivkovic bi sutra bio interesantno resenje. Brzina, meka noga, dribling, realizacija, motivisanost, jos ne bi camio uz aut liniju... mogao bi da im utekne par puta, pogotovo ako bi igrao Fonte.
Mozda sam lud, ali prizeljkujem im Kansela desno. I da pocnu sa sto manje veznjaka tipa Renato Sances, Danilo, Vilijam...
Ali tesko ce nas castiti Santos, jedan od najboljih selektora u istoriji fudbala.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Baxter Stockman » 26 Mar 2021, 20:14

Meni miriše na goleadu, i sličan rezultat kao pre 2 godine.

Siguran sam da ćemo im dati gol ili 2, ali koliko ćemo da primimo, varira od 0 do 5, a bliže mi je drugoj cifri. :biggrin:

Šutiraće mnogo sa distance, između ostalog tako smo i primili gol u Lisabonu, a ni u jednog od ove dvojice golmana nemam poverenja kada su šutevi iz daljine. Možda malo više u Rajkovića.

U glavi sam imao neku postavu gde bi se zabunkerisali, a napred Kostić, Tadić i Radonjić šta urade, ali sumnjam da će Piksi tako igrati.
Baxter Stockman

Postby Stenli » 26 Mar 2021, 20:43

Inzaghi wrote:

Moze tvoje iskreno misljenje o Vladi? Ovako generalno o svemu.

Za druženje i ćaskanje je skroz gotivan.
Mislim da je njegov najveći problem taj što ne može da se distancira od Zvezde, Danske, a pogotovo ne od Mančestera kada je potrebno nešto ozbiljno analizirati. On je čovek koji gomilu stvari i informacija drži u glavi i vrlo dobro zna kako funkcionišu lige širom Evrope, šta je potrebno za unapređivanje naše lige i kako da nam timovi budu konkurentni u Evropi. Svestran, elokventan i informisan čovek koji, eto ne može da prevali preko usta, pa čak ni u privatnom razgovoro kako i zašto je Zvezda napredovala. Imao je on ispada kad smo mi igrali za Mančesterom i još je ranije na B92 imao neke ispade. Dok ga nisam upoznao imao sam dosta lošije mišljenje o njemu.
Ovo je ipak tema o reprezentaciji.
Stenli

Postby Tifa » 26 Mar 2021, 21:01

Ja se njega sećam samo kao očajnog prognozera.
Srbin iz Knina.
Tifa

Postby Fratelo » 26 Mar 2021, 21:46

Nesto imam osecaj da ce da menja formaciju i da cemo igrati nesto tipa 4-3-1-2 sutra.

Lazovic- Bleki- Pavlovic- Kostic
Lukic- Gudelj- Maksimovic
Tadic
Dule i Mitar
Fratelo

Postby Gerzovo » 26 Mar 2021, 22:19

У фрателвом саставу боље да игра СМС, а Лукић клупа, мада тешко да ће мјењати ово са 3 штопера.
Сутра очекујем Максимовића прије Митровића, другог Максимовића и Гудљеа умјесто Рачића и Лукића, десно Лазовића лијево Костића. Можда шансу добије неко прије Ђуричића, само се надам да то неће СМС бити јер би горе били преспори са њим и Тадићем.
Углавном, добар је и бод сутра, бар мени.
Gerzovo

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja