Ево и моје неко виђење репрезентације.
Што се тиче тактике мислим да је све јасно. Прва тактика је за мечеве са баш јаким репрезентацијама као што је и Португал а друга за све остале противнике јер ако хоћемо да играмо фудбал морамо играти са два нападача осим против баш јаких противника гдје треба ући опрезно у меч.
Нема овдје неких великих недоумица, Рајковић треба да буде број 1 и тачка.
Сви видимо да немамо тог централног штопера који ће да износи лопту, шаље дуге пасове и да преузме одговорност кад затреба. Када то не могу да буду Спајић, Максимовић, Митровић који играју константно по Европи чему онда и помишљање на Милуновића и Свету Марковића. Једини а и тренутно најбољи избор нам је Настасић и ту се прича завршава.
Када је у питању везни ред види се да је Гудељ најискуснији од свих али се види и да Максимовић не стаје од тренутка када изађе на терен тако да мислим да су њих двојица најбољи пар на тој позицији. Чак вјерујем да би Здјелар боље одиграо него Рачић и Лукић јер игра са много више адреналина и срца од њих двојице.
Костић је одличан у Франкфурту али то као да није тај играч када игра за своју земљу. И даље мислим да од бочних играча једино Дарко Лазовић зна да центрира како доликује а слажем се и да је боље форсирати Ристића него Младеновића.
СМС је највећа дилема али му селектор мора наћи улогу тако да сви буду срећни па макар он некада и пресједио на клупи ако је то за добробит тима.
Мислим да Ђуричић нема шта да тражи у овом тиму јер је сличан тип играча као и Тадић и да је боље пружити шансу нпр Андрији Живковићу да игра иза нападача јер је млађи а и доста продорнији поготово када јуримо резултат.
У нападу можемо да комбинујемо и најбоље је да ротирамо ову тројицу најбољих у зависности од њихове форме као и противника.