Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby vladokv » 25 Mar 2021, 14:04

pravi vertikalni pas razjebava svaku odbranu, posebno ako je pasivna zonska.

4:33 vertikalni pas po dubini Lukica koji automatski izbacuje 4 defanzivca iz igre ( ostaju iza lopte ), a posle pasa Djuricica ti mas 2 na 2 Tadic & Vlahovic ( ne dupetom nego licem ka golu ) stim sto se on opredelio za pas ka Djuricicu verovatno da ga ispostuje ili je procenio da je on bolja opcija

to je fudbal, barem ako mene pitate

igras sa 3 CB i onda ti se jedan iz veze spusta u poslednju liniju da odigra pas, automatski 4 igraca iza lopte. Van svake pameti barem meni. Hoces da organizujes napad, vazi.

istini za volju kod prvog gola sve krece od loseg izbacivanja glavom Blekija, a zavrsava se beskorisnoscu Mladenovica

generalno kao jedan od "problema" formacije 3 5 2 ili 5 3 2 jeste upravo spustanje tih krajnjih bocnih igraca u liniju sa centralnim bekovima uz tu pasivnu zonu koju mi igramo.

Problematika je u tome sto ova dvojica centralnih veznih ispred njih po horizontali moraju da pokrivaju ogroman prostor i zato se neretko mogu videti previse blizu bocnoj liniji ( pogotovo ako ispred njih imas lenjivce u vidu Djuricica, a pogotovo Tadica ).

EDIT :

sto se tice pozicioniranja i usmeravanja Mitrovica kod prvog gola u situaciji 1 na 1, veruj mi da neces naci trenera na svetu koji cu u takvoj situaciji ( ili bilo kojoj drugoj ) da posavetuje svog defanzivca da usmerava igraca ka sredini terena. To je jednostavno mnogo pogresno.
Last edited by vladokv on 25 Mar 2021, 14:23, edited 3 times in total.
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby veljkos161 » 25 Mar 2021, 14:15

Old school wrote:Mitar, šta da kažem...da je Hrvat ili Francuz vredeo bi 100M i igrao u nekom top klubu.

200 miliona, no ga mrze sto je Srbin.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby ИлићКапитен22 » 25 Mar 2021, 14:17

Као што Јокића мрзе што је Србин па га не форсирају по Америци.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Шлиренцауер » 25 Mar 2021, 14:18

Image

Ево и моје неко виђење репрезентације.

Што се тиче тактике мислим да је све јасно. Прва тактика је за мечеве са баш јаким репрезентацијама као што је и Португал а друга за све остале противнике јер ако хоћемо да играмо фудбал морамо играти са два нападача осим против баш јаких противника гдје треба ући опрезно у меч.

Нема овдје неких великих недоумица, Рајковић треба да буде број 1 и тачка.

Сви видимо да немамо тог централног штопера који ће да износи лопту, шаље дуге пасове и да преузме одговорност кад затреба. Када то не могу да буду Спајић, Максимовић, Митровић који играју константно по Европи чему онда и помишљање на Милуновића и Свету Марковића. Једини а и тренутно најбољи избор нам је Настасић и ту се прича завршава.

Када је у питању везни ред види се да је Гудељ најискуснији од свих али се види и да Максимовић не стаје од тренутка када изађе на терен тако да мислим да су њих двојица најбољи пар на тој позицији. Чак вјерујем да би Здјелар боље одиграо него Рачић и Лукић јер игра са много више адреналина и срца од њих двојице.

Костић је одличан у Франкфурту али то као да није тај играч када игра за своју земљу. И даље мислим да од бочних играча једино Дарко Лазовић зна да центрира како доликује а слажем се и да је боље форсирати Ристића него Младеновића.

СМС је највећа дилема али му селектор мора наћи улогу тако да сви буду срећни па макар он некада и пресједио на клупи ако је то за добробит тима.

Мислим да Ђуричић нема шта да тражи у овом тиму јер је сличан тип играча као и Тадић и да је боље пружити шансу нпр Андрији Живковићу да игра иза нападача јер је млађи а и доста продорнији поготово када јуримо резултат.

У нападу можемо да комбинујемо и најбоље је да ротирамо ову тројицу најбољих у зависности од њихове форме као и противника.
"Tout pour l'amour, tout pour le Partizan!"
Шлиренцауер

Postby Domingoo » 25 Mar 2021, 14:19

Pasos u fudbalu igra mnogo bitnu stvar pogotovo ako je EU pasos to znaju svi koji su u fudbalu ..
Mitar je promasio klub totaln njemu treba napadacka ekipa koja kros siguran pas dolazi do protivnickog gola da se njegov nedostatak brzinecne bi osetio i da iskoristi svoju superiornost u skoku i osecaj za gol ..
Za njega je Juventus idealan tim i siguran sam da bi se tamo nadavao golova i da je on profil igraca kakav im nedostaje ..
Domingoo

Postby Sir Oliver » 25 Mar 2021, 14:26

Ne znam. Meni bi bolji fudbal bio da je odmah poslao loptu Vlahovicu po zemlji a on pojurio u sredinu gde se otvarao prostor za eventualnu povratnu, nego sto je poslao los pas - meku loptu u guzvu gde Djuricic nije imao sansi da je stigne - a on ostao da stoji u mestu. Upropastena potencijalno dobra akcija.

Edit: sad videh tvoj EDIT. Ne samo da hoces, vec je to Milenkovic juce sve vreme radio. Blokirao im je mogucost levog koraka i centarsuta i terao igraca da se okrene i vrati loptu ka beku. Barem 20 puta se to juce dogodilo na utakmici, jer su oni dosta igrali preko desne strane i to je jedino pismeno sto moze da se uradi u situaciji protiv tima koji igra na centarsut i skok. ne igras protiv Robena ili Riberija pa da se plasis da ce te proci na unutrasnju stranu i direktno sutirati na gol. Igras protiv Iraca koji su jedini put nogom sutnuli na gol kada im je Mitrovic poklonio loptu kod dugog gola. Sve druge akcije su bile za suteve glavom. Koliko glup moras da budes da ne ukapiras da ce covek da iskoraci levo i centrira u onoj situaciji kod prvog gola?
Last edited by Sir Oliver on 25 Mar 2021, 14:34, edited 1 time in total.
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby medjutim » 25 Mar 2021, 14:27

Nije Mitar promašio tim, nego je tim promenio trenera i koncepciju..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Tifa » 25 Mar 2021, 14:29

Šta sprečava Mitra da ode u jak klub? To što ga ne traži neki jak klub?
Srbin iz Knina.
Tifa

Postby veljkos161 » 25 Mar 2021, 14:41

Tifa wrote:Šta sprečava Mitra da ode u jak klub? To što ga ne traži neki jak klub?

Pa izgleda to sto je Srbin.
veljkos161

Postby Old school » 25 Mar 2021, 14:48

veljkos161 wrote:
Tifa wrote:Šta sprečava Mitra da ode u jak klub? To što ga ne traži neki jak klub?

Pa izgleda to sto je Srbin.

Pokušavaš da budeš vickast pa spinuješ nešto što nije rečeno?
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby veljkos161 » 25 Mar 2021, 15:19

Ja spinujem a izjavio si da bi da je Francuz a ne Srbin vredeo 100 miliona i igrao u top klubu :laugh:
Ne budi smesan vec stoji iza svojih ispada koliko god besmisleni bili.
veljkos161

Postby DON » 25 Mar 2021, 16:49

Milenkovic doktor fudbala, stena Pavlaka takodje, steta samo sto su iza imali onog i sa strane ona dva. Sveta i njih dvoje - ideala. Kakav Olimpijakos i dve godine.
DON

Postby Old school » 25 Mar 2021, 18:07

veljkos161 wrote:Ja spinujem a izjavio si da bi da je Francuz a ne Srbin vredeo 100 miliona i igrao u top klubu :laugh:
Ne budi smesan vec stoji iza svojih ispada koliko god besmisleni bili.

Naravno da spinuješ jer nigde nisam rekao da je bitno to što je Srbin, ili si se možda uvredio što sam ga poredio sa Hrvatima... :roll:
Old school

Postby veljkos161 » 25 Mar 2021, 18:40

Posto se iz ovoga da zakljuciti da ti ni objektivnost ni inteligencija nisu jace strane, ne vidim smisao u tome da ti odgovaram na ove zajedljive i besmislene opaske propracene " :roll: " smajlijem.
Dobio bi zlatnu loptu Mitar da je Rvat eto ako bi te to zadovoljilo slazemo se.
veljkos161

Postby Old school » 25 Mar 2021, 21:02

Zaobiđi me u buduće hiperinteligentni. I mene i moje komentare.
Nadam se da će administracija češće sankcionisati komentare u kojima se vređaju drugi članovi i sprečavati raznorazne posprdne i cinične opaske ili da počnemo svi tako?
Old school

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja