Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby СрбинПодгорица » 22 Mar 2021, 19:05

Baxter Stockman wrote:Image

Ово 3 4 2 1 а не 3 4 3. Треба да се игра са и Митром и са Душаном. Позади рупа тотална надам се да неће бити овако.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby stihl » 22 Mar 2021, 19:29

Eddie Brock wrote:Pantelar VD do izbora

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... V3Teh8Dkgs

Ау јбте :wacko:
На овог "стручњака" сам заборавио :biggrin:
ФСС = Монти Пајтон
stihl

Postby Domingoo » 22 Mar 2021, 23:18

Maksimovic Gudelj SMS zajedno u 11 nepotrebno i kontraproduktivno ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Stefanm992 » 22 Mar 2021, 23:33

stefan mitrovic mi je misterija , gudelja ne bih zvao posto me smaraju ti igraci koji igraju pvom do sebe i tjt
voleo bih reprezentaciju na nivou partizana sa pocetka ovog veka pod tumbom i mateusom - samoubilacki ofanzivno , pa da pucamo i razbijamo i da bude show
irci desetkovani ali i u punom sastavu su na 70% naseg sastava , ocekujem pobedu i nadam se da ce biti dobar tempo , da cemo ih rano otvoriti i da ce vlahovic dati gol
Stefanm992

Postby grobar_Zvornik » 22 Mar 2021, 23:41

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Baxter Stockman » 22 Mar 2021, 23:50

Pre neki dan gledamo ćale i ja tv, neke vesti i čitaju sastav fazon ko je sve pozvan. Sačeka on da se to završi i kaže meni - naš selektor da se skine u kopačke u ovim godinama ima više fudbala nego ceo sastav što pozvan. :laugh:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby stihl » 23 Mar 2021, 00:07

grobar_Zvornik wrote:

Има ли ко јачег селектора на лопти :okk:
stihl

Postby ИлићКапитен22 » 23 Mar 2021, 10:43

grobar_Zvornik wrote:

Нема шта, мајстор. Не може ово свако.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Domingoo » 23 Mar 2021, 11:17

Napred i moze da se kombinuje ali je pozadi zesca promaja bukvalno sem Milenkovica nema igraca na kog mozes da se oslonis..
Da li pojacati broj ljudi u odbrani i tako ocvrsnuti odbranu pa samim tim otupeti napad u smislu pas igre i poseda ili staviti cetvoro pozadi sa rupom na desnom pa i levom beku i pojacati sredinu to je sad glavno pitanje..

Mi imamo solidne bekove za 3-5-2 Lazovic i Kostic .. ali onda gubimo igraca u polju napadi su nam usmereni po boku sto uglavnom znaci izolovani Tadic igra na centarsut ali koliko toliko obezbedjena odbrana ..

Za 4 pozadi na desnom beku smo pretanki i napred i nazad Lazovic ne znam kako bi se tu snasao levo Mladenovic je dosta pozadi tanak u toj postavci i gubimo igraca na stoperu gde realno nemamo kvalitet.

E sad ubedljivo najgora situacija je da izadjemo u formaciji sa 4 pozadi i da napred igramo sa 2-3 visoka igraca i Kosticem koji moze da igra samo siroko tu napadacki nista ne menjamo a samo slabimo odbranu ..

Ja bih se ipak opredelio za formaciju 4-2-3-1 sa sto brzim i tehnicki obucenijim igracima na sredini terena jer ako hoce nesto da menja onda trebamo da odustanemo od fudbala sa krilima koji probijaju i bunarenje na Mitrovica..

U tom smislu bih se opredelio na poziciji CMF-DMF za tandem Maksimovic-SMS prvi jer je nekako najagilniji i napadacki najkonkretniji i tehnicki najpismeniji od ostalih igraca koji mogu da igraju na toj poziciji a SMS zato sto je nas najbolji igrac uz Tadica..
Ispred trojac Zivkovic-Tadic-Djuricic 3 tehnicki potkovana igraca koji ne beze na aut liniju i koji mogu da odigraju pas .. Ispred Vlahovic ili Jovic po trenutnoj formi Vlahovic.

Pozadi je jedino siguran Milenkovic ja bih uz njega stavio Pavlovica pa gde puklo da puklo ali realnije bi bilo da tu igraju Mitrovic ili Veljkovic levo Kostic koji snagom brzinom i disciplinom moze da odgovori toj poziciji i da koristi prostor koji ce da ima jer bi Djuricic igrao jako usko ..

Na desnom beku ili Gajic ili Lazovic prvi je vise bek moze bolje da razume idi do pola i ne iskaci dok drugi moze mnogo bolje da doprinese ofanzivi .. Ja bih se ipak odlucio za drugog i igrao bes ikakve kalkulacije ..
Dakle.
Dmitrovic
Lazovic-Milenkovic-Pavlovic-Kostic
Maksimovic-SMS
Zivkovic-Tadic-Djuricic
Vlahovic

Ova ekipa bi mogla da igra na posed kroz pas ofanzivno eventualno korigovati protiv Portugala mada ni tu ne bih mnogo dirao trebamo jeenom za svagda da pustimo te stege opreznog fudbala jer nas nigde nisu dovele u strahu da ne izgubimo mi vec 39 godina gubimo proizvodimo tornjeve stopere i zadnje vezne kao Nigerija napadace u drugoj francuskoj ligi sutni i trci ..
Jebem ti taj fudbal.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Desetka » 23 Mar 2021, 11:23

Moj utisak nakon poslednjih utakmica reprezentacije da je Gudelj trenutno dosta ozbiljniji igrac od Maksimovica, Lukica i ostalih koji mogu da igraju na toj poziciji. Mislim da je njegovo prebacivanje na stopera na utakmici protiv Skotske jedan od glavnih razloga zasto smo izgubili tu utakmicu.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Baxter Stockman » 23 Mar 2021, 11:29

Gudelj je bio iznuđeno rešenje, samim tim što Kolarov nije igrao mi smo ostali bez opcije da iznosimo loptu iz zadnje linije, a tu je Kolarov bio glavni. Pokušali smo da to nadomestimo spuštanjem Gudelja, ali to je napravilo dosta novih problema u veznom redu.

Ako igramo s trojicom mi više nemamo igrača koji je sposoban da iznese loptu mirno. Kolarov ne igra, Bleki, Mitrović i Spajić za to nisu kadri tako da tu može biti dosta problema. Znam da sam dosadan, ali opet ne vidim zašto Milunović iz Zvezde nije pozvan. U liniji sa još dvojicom odlično iznosi loptu i komanduje odbranom, jedina prednost Mitrovića je što igra dosta jaču ligu, ali je isto tako i dosta skloniji kiksevima.

Verujem da Vlahović startuje sutra, a da Mitar igra u subotu.
Cenim da ćemo pokušati da igramo na nulu sa Portugalom.
Baxter Stockman

Postby ИлићКапитен22 » 23 Mar 2021, 11:30

Гудељ је против Норвешке био наш најбољи играч на терену.
ИлићКапитен22

Postby Baxter Stockman » 23 Mar 2021, 11:31

ИлићКапитен22 wrote:Гудељ је против Норвешке био наш најбољи играч на терену.

Ja bih rekao i protiv Škota isto, iako nije igrao na svojoj poziciji.
Baxter Stockman

Postby ИлићКапитен22 » 23 Mar 2021, 11:32

Слажем се. Дечко је много потцењен играч.
ИлићКапитен22

Postby Olimp » 23 Mar 2021, 11:34

Koliko vidim Piksi racuna na Spajica i Mitrovica ispred Veljkovica i Pavlovica.
I to mi se ne svida
Olimp

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja