Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Lakerit » 15 Nov 2020, 23:05

Главно да нисмо изгубили.
Угари могу да добију Османлије у Пешти. Боре се сада за прво место. Али ми требамо да добијемо Русе а то са оваквом игром неће бити лако.
Lakerit

Postby Lakerit » 15 Nov 2020, 23:06

СрбинПодгорица wrote:Писао прије мјесец да су нам мале шансе за ЕП и за опстанак, испоставило се да сам у праву. Ови играчи имају квалитета да играју на ЕП СП, али ови играчи немају већиња њих немају патриотизам, немају жељу да играју за репрезентацију. На СП такође мислим да немамо шансу за пласман, али ето да имамо макар наду. Треба нам потпуно нови приступ, потпуно нова репрезентација и потпуно нови селектор по могућносту да нема везу са српским фудбалом.

То се делом видело и данас. Тачно се види да део њих не жели да иде у дуеле 100%.
Lakerit

Postby Hajzenberg » 15 Nov 2020, 23:07

Lakerit wrote:Главно да нисмо изгубили.
Угари могу да добију Османлије у Пешти. Боре се сада за прво место. Али ми требамо да добијемо Русе а то са оваквом игром неће бити лако.

Pa Mađarima dovoljan i remi ako čuju da mi vodimo protiv Rusa a i Turci osvajaju grupu ako dobiju a Rusi izgube u BG. Ispali smo i mogu u to da se opkladim u ''kuću i imanje''.
Hajzenberg

Postby Џејси Керол » 15 Nov 2020, 23:09

Za sta ste vise,
Da se vratimo i C ili da se borimo za B?

Ulovljeno x2, drugo me ne zanima previse.
Lukic odlican danas bio, Jovic okej u prvom, drugo nista.

Ja bih voleo da ostanemo u ovoj ligi.
proces.
Џејси Керол

Postby Hajzenberg » 15 Nov 2020, 23:10

СрбинПодгорица wrote:Писао прије мјесец да су нам мале шансе за ЕП и за опстанак, испоставило се да сам у праву. Ови играчи имају квалитета да играју на ЕП СП, али ови играчи већиња њих немају патриотизам, немају жељу да играју за репрезентацију. На СП такође мислим да немамо шансу за пласман, али ето да имамо макар наду. Треба нам потпуно нови приступ, потпуно нова репрезентација и потпуно нови селектор по могућносту да нема везу са српским фудбалом.

Tvoj poslovični pesimizam koji poneki put ima i pokriće je ovaj put ispao tačan. Posle iksa u Istanbulu i ja sam znao da je opstanak u B ligi nemoguća misija ali sam ipak verovao i bio optimista da Škote dobijamo 100%. I nismo ispali zbog ne znam kakvog kvaliteta Škota nego zbog nas samih isto kao što smo sami prokockali pobedu u Turskoj.
Hajzenberg

Postby Hajzenberg » 15 Nov 2020, 23:13

Џејси Керол wrote:Za sta ste vise,
Da se vratimo i C ili da se borimo za B?

Ulovljeno x2, drugo me ne zanima previse.
Lukic odlican danas bio, Jovic okej u prvom, drugo nista.

Ja bih voleo da ostanemo u ovoj ligi.

Pisao sam danas na ovoj temi zašto bi bilo bolje da ostanemo u B ali nije smak sveta ni ako odemo u C. Ali sramota je to što će u C ligi igrati od ozbiljnijih timova samo Slovačka i S.Irska, donekle Bugarska i Grčka ako ne pobedi Sloveniju sad za koji dan, samo po sebi društvo je sramota, prošli put je bila jača C liga jer igralo u prve dve lige 24 tima, sad u prve dve lige igraju 32 ekipe i vidi onda šta ostane za C diviziju. Jedino što bi imali kao manje teži put ka EURO ali imali smo i sada manje teži put pa nismo prošli. Sve je relativna stvar.
Hajzenberg

Postby Otac Makarije » 15 Nov 2020, 23:13

Tumba Tulumba skuvao Crnoj Gori, ispao iz B lige sa Srbijom, ispao od Škotske na domaćem terenu za EP.. Sve za godinu i kusur.. :blue: :blue:

Inače, zanimljivo je porediti putanje Mađarske i nas od 2010 do danas.. Oni su od reprezentacije iz 4. ranga evropskoh fudbala, uz organizovan rad, jačanje infrastrukture, rad nastruci, za 10 godina došli do jednog solidnog , organizovanog ( iako ne previše kvalitetnog ) tima koji vezuje dva učešća na EP..

Mi smo od Radomira Antića bauljali, imali puč u savezu, doveli mafiju i nestručne ljude u njega, izmenjali gomilu selektora ( uglavnom nedoraslih poslušnika) , uspeli da ne materijalizujemo nijednu od dve trofejne mlade selekcije, da amaterizujemo prva dva ligaška ranga takmičenja . I propustimo 3 evropska prvenstva.

Svaka čast.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Hajzenberg » 15 Nov 2020, 23:17

Jedina smo reprezentacija od prvih 20 evropskih selekcija na FIFA listi koja ne igra EURO i to samo po sebi dovoljno govori. Ostalih 19 igra + Škotska, Češka i Mađarska koji su treći šešir + Finska i Makedonija koje su četvrti šešir. Ma sramota.

Tumba džukela sam ostavku dati neće ali valjda posle Rusa lete i on i onaj koji ga je doveo. Najgore moguće rešenje smo doveli na klupu, običnog gmaza. Ostaje još taj Pikseta kao poslednji večiti kandidat i neka nam i on zabije taj poslednji kolac u kovčeg.
Hajzenberg

Postby Baxter Stockman » 15 Nov 2020, 23:17

U 2020. godini nemamo pobedu
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 15 Nov 2020, 23:18

Baxter Stockman wrote:U 2020. godini nemamo pobedu

Imamo u Norveškoj, računaju se produžeci :biggrin:

Pobeda u produžecima u nokaut fazi se računa u zvaničnoj statistici a i dobili smo bodove na FIFA listi kao da smo dobili u regularnih 90 minuta.
Hajzenberg

Postby Baxter Stockman » 15 Nov 2020, 23:20

E jebi ga sad :biggrin:

90 min je 90 min, msm nek ga računaju oni kako hoće posle :biggrin:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 15 Nov 2020, 23:27

Baxter Stockman wrote:E jebi ga sad :biggrin:

90 min je 90 min, msm nek ga računaju oni kako hoće posle :biggrin:

Bez zezanja, računao bi se kao remi da je bilo penala, tako je od pamtiveka nego si ti mlad pa se ne sećaš ili ne znaš :lollol:

Pobeda u 120 minuta je ravna pobedi u 90 minuta ali razumem tvoju poentu, nismo bili kadri da dobijemo u regularnom delu...ali smo extra odigrali taj meč i to je jedino pozitivno u ovih 7 mečeva. A prosuli vođstvo i u Oslu i u Budimpešti i u Istanbulu, najgore odigrali protiv Mađara i Škota u BG i te dve nas i koštale. Jbg, ne može to tako, bez muda, stalno neke alibi priče, važnije nam jedno od drugog i na kraju ostali bez ičega, balkanska i srpska posla, klasika.
Hajzenberg

Postby White Mamba » 15 Nov 2020, 23:41

Koje reference ima Pixi za selektora? Ne zaebavam, ozb pitam
Msm, meni je jedino prirodno bilo da A tim preuzme Paun, jos onomad, ali od toga naravno nema nista..
Last edited by White Mamba on 15 Nov 2020, 23:43, edited 1 time in total.
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Hajzenberg » 15 Nov 2020, 23:43

White Mamba wrote:Koje reference ima Pixi za selektora? Ne zaebavam, ozb pitam

Te reference što ga mediji već krunišu i spinuju oko njega, druge mislim da nema.
Hajzenberg

Postby СрбинПодгорица » 15 Nov 2020, 23:43

Људи док се не промијени однос прво играча, па док не буде нормалан савез, нормалан селектор ми нема шта да тражимо. Сада гледам имена кандидата за селектора све катастрофа. Срамота је бити у Ц дивизији а уз то опет биће једнс или двије квалитетне екипе које могу лагано да нас избаце. А и имамо и ове совјетске екипе гдје никада добро не пролазимо.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja