Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby stihl » 13 Nov 2020, 18:15

Толетово вријеме је била рапсодија српског фудбала за ову садашњу кокезијанију.
Ко то не види, нека се мане фудбала и прихвати хеклања.
stihl

Postby soniko » 13 Nov 2020, 18:19

I mene interesuje, sta to konkretno nije bilo u redu za njegovo vrijeme.
soniko

Postby Otac Makarije » 13 Nov 2020, 18:25

Desetka wrote:Pa ako je njegova smena ubistvo sa predumisljajem srpskog fudbala, lepo vratimo starog dobrog prepostenog Toleta i zavrsimo posao.

Ubistvo sa predumišljajem je silovanje reprezentacije i režirani prekidi utakmica da bi se smenilo rukovodstvo.. To što je to u tom trenutku bio Tole nema nikakve veze.. Mogao je biti i Piksi Stojković koji je izbačen sa Rajka.

Fancinanto mi je kako se cinjenica da nesto ne funkcionise zbog hiljadu i jednog problema poslednjih trideset godina, banalizuje i cela prica se gura u pravcu da je bitno koji ce olos biti lice sistema koji se ne menja otkad se pojavila ozbiljna lova u fudbalu.

Sistem ne funkcioniše dugo, ali se prvi put u istoriji rušio rušenjem reprezentacije na ulici klasičnim terorističkim metodama.

2 takmičenja su propuštena i dve generacije fudbalera upropaštene zbog otvorenih sabotaža čija je namera bila sasvim jasna. To je jedino o čemu se ovde piše.

Pa se pisu zalopojke za Tomislavom Karadzicem, kao da ljudi imaju amneziju ili je njegova vladavina bila pre 50 godina.

I kao da je njegova vladavina trajala 50, a ne 6,7 godina.. Ajde bre, ne pravite se ludi. Kakve žalopojke, kakvi bakrači..

Možda neko nije bio zadovoljan Miljanićem na čelu saveza decenijama ( isti udbaško- delegatski sistem), pa nikome nije padalo na pamet da svinjarijama preuzima vlast.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Pera Mitic » 13 Nov 2020, 18:35

Slažem se sa Pantićem u većini onoga što je rekao... Jednostavno, uštedeću sebi trud i habanje tastature jer je ovo više-manje isto ono što bih ja napisao...

Uz to, još par opaski:

- Sinoćna utakmica me je podsetila na neku neodoljivo? Tim za koji navijam je u poslednjem minutu sjajnim golom nakon kornera uspeo da izjednači i obezbedi produžetke... U produžecima se vratio na bezmudi mod i, na posletku, izgubio na penale... Pogodili ste :okk: U pitanju je ovogodišnje finale kupa između Vojvodine i Partizana...

- Pre izvođenja penala sin je konstatovao kako Mitrović u klubu ne izvodi penale... Ja sam prokomentarisao da će se večeras videti i zašto je to tako... Naravno, na kraju sam optužen da sam baksuz :beyond:

- Sinoć su naši izašli u, za naše uslove, potpuno neprirodnoj boji dresova... Umesto skroz crvenih, izbor je pao na bele... Crveni dresovi potpuno odgovaraju ovoj reprezentaciji i ljudima u FSS, pa ja tu jednostavno ništa ne bih dir'o...

- Neko je lepo primetio da je karma odlučila... Ovo sinoć je pokazalo realnost u kojoj se naš fudbal nalazi... Da smo prošli, neki bi pokupili svu slavu sveta i mediji bi već znali kako da napumpaju taj neviđeni uspeh... Naravno, uskoro bi se postavio i kamen temeljac nacionalnog stadiona... Cvetalo bi cveće i ptičice bi pevale... Možda je bolje ovako...

Nakon ovoga bi trebalo, da je imalo časti, svi čelnici i odgovorni u FSS, kao i ceo stručni štab, da podnesu ostavke...
:music: JNA
Pera Mitic

Postby soniko » 13 Nov 2020, 18:38

To meni nije jasno, za vrijeme Toleta imali smo cetiri kvalifikaciona ciklusa, plasirali se u Juznu Afriku, u Brazil nismo uspjeli, zavrsili treci u grupi sa Belgijom, Hrvatskom, ovom Skotskom, Makedonijom
Dva kvalifikaciona ciklusa za evropsko prvenstvo su minirali navijaci Zvezde uz podrsku vrha drzave.

Rezultate mladjih kategorija mislim da nema potrebe pominjati.

Sta je to on lose uradio, doveo Antica, doduse onda ga otjerao(greska), doveo Sinisu (postojao opsti konsenzus)
soniko

Postby СрбинПодгорица » 13 Nov 2020, 18:47

Кунем вам се, репрезентацију Србије би ми чинили све играчи рођени у РС, ако нема довољно онда странци. Прво шта треба нормалан савез, па странац селектор јесте пробали два пута, али наших тренера више немамо.
Last edited by СрбинПодгорица on 13 Nov 2020, 19:23, edited 1 time in total.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby walterwhite95 » 13 Nov 2020, 18:55

Toletova neoprostiva greška je sukob i potom teranje Antića, mislim da niko od nas ovde nema iluziju da je Tole neki sjajan kadar čak ni pošten ni dobar čovek ali je bio u fudbali skoro ceo život na ovaj ili onaj način i očigledno je da je imao bar neki osećaj koga da postavi kao kadrove pa smo imali dobru priču oko mlađih kategorija pogotovo. U seniorskom fudbalu smo se plasirali na svetsko kao prvi u puno težoj grupi nego sada 2018, posle je bio miniran, a za svetsko 2014 smo prosto bili preslabi, Antićeva ekipa je prošla svoj zenit a izvukli smo hrvatsku i belgiju koje su bile neuporedivo jače reprezentacije od nad što se videlo i po kasnjim rezultatima. Ali opet šteta što Miha nije ostao, ako izuzmemo užas na maksimiru ostalo je uradio korektno, ovu Škotsku recimo smo lako dobili kući sa 2-0, podmladio je ekipu, uveo Tadića,Mitrovića, Đuričića mada mislim da je on hteo da se vrati u Italiju da radi. Ovde niko ne priča da Tole treba da se vrati već se samo pravi poređenje, kao što rekoh naš fudbal je uvek bio uvezan sa kriminalom, ali ovako nikad nije bilo. Mogao je meni da se ne sviđa Miljanić ali i to je manje zlo od ovoga, čak i kod terzića je mlada reprezentacija igrala dobro iako je seniorska bila isto u rasulu, ali posle ovih kamen na kamenu neće ostati ni u fudbalu ni u košarci, jedino će zvezda zbog ogromne države intervencije kao veleprojekat ove vlast beležiti neke kakve takve uspehe.
walterwhite95

Postby Stenli » 13 Nov 2020, 18:59

Zašto čujem prizvuk klubaštva u ljudima koji su protiv Toleta... :nisamja:

Toletovo vreme u poređenju sa ovim sada je oličenje moralnosti i poštenja.
Stenli

Postby Hajzenberg » 13 Nov 2020, 19:27

Ona dva dripca sa SK u svom podcastu vele da postavka selektora bila dobra ali igrači bili loši. Ajde dogovorite se već jednom ko je kriv.

Krivi su svi, lepo kaže Slaviša :biggrin: samo neko više, a neko manje...
Hajzenberg

Postby Desetka » 13 Nov 2020, 20:16

soniko wrote:I mene interesuje, sta to konkretno nije bilo u redu za njegovo vrijeme.

Pa ja kazem da je Tole resenje svih problema, covek je olicenje morala, vizionarskih fudbalskih shvatanja, jedini koji u stanju da demontira spregu vlasti, mafijasa, fudbalskih menadzera, navijaca. Zbog toga su ga i dusmani oterali, jer da je Tole vizionar ostao na celu saveza sad bi u najmanju ruku ko Nemci bili.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby stihl » 13 Nov 2020, 21:03

У Толетово вријеме смо били бољи од Нијемаца,
а са овим што су га отјерали смо гдје?
stihl

Postby Mrkva » 13 Nov 2020, 21:06

Desetka wrote:Pa ja kazem da je Tole resenje svih problema, covek je olicenje morala, vizionarskih fudbalskih shvatanja, jedini koji u stanju da demontira spregu vlasti, mafijasa, fudbalskih menadzera, navijaca. Zbog toga su ga i dusmani oterali, jer da je Tole vizionar ostao na celu saveza sad bi u najmanju ruku ko Nemci bili.

Nije resenje sigurno, resenje je gasenje zvezdaskog saveza. Jel ti tako lakse da shvatis!?
Mrkva

Postby Hajzenberg » 13 Nov 2020, 23:14

stihl wrote:У Толетово вријеме смо били бољи од Нијемаца,
а са овим што су га отјерали смо гдје?

To što smo mi pobedili Nemce je bio izolovani incident, pa na istom prvenstvu smo izgubili od Gane i Australije tako da je ta pobeda nad Pancerima bačena u vodu.

Suma sumarum, 21 vek - nijedno EP i 3 SP na kojima nismo grupu prošli, gore ne može biti.
Hajzenberg

Postby Noodles » 13 Nov 2020, 23:30

Povrh svega, bar jedan igrac primi pare. Nisam pobornik teorija zavere, ali penale koje mi pravimo na tim takmicenjima, znaci da je neko primio pare.
Dudic je napravio dva pa smo zavrsili bez pobede, Kuzmanovic i Vidic isto sumnjivo.
TRI POENA, TRI POENA... NEMOJTE SE LJUTITI ŠTO SAM ZAĆUTAO ZA TRENUTAK...
Noodles

Postby Hajzenberg » 13 Nov 2020, 23:44

Mislim da je krajnje vreme da se neko lati pera i napiše knjigu ''Propast srpskog reprezentativnog fudbala 2000-2020''. Radni naslov može biti i ''Svega ovoga ne bi bilo da je Pera na vreme otišao u policiju'' (za one mlađe - to je kultna fraza iz crtanog filma o Peri Detliću).

Već zamišljam kako knjiga počinje, onim debaklom protiv Holandije od 6:1, a završava se promašenim penalom hladne novembarske noći na praznom stadionu CZ nekad poznatom po nadimku čuvenog brazilskog stadiona. Mnogo likova, mnoštvo tužnih fotografija, neverovatan broj alibi priča, urbane legende o Pantelari i Žigari, spec. guest star bard Živa, portfolio Bogdanova, epska priča o dronu nad JNA, navedene biografije svih 250 fudbalera koji su neuspešno jurili EURO, blog o koroni, nestvarne avanturističke priče o gubljenju bodova na Kavkazu i centralnoj Aziji gde se igralo od Azerbejdžana preko Jermenije do Kazahstana, Pižonovo posrtanje protiv Estonije, posebno poglavlje o SP 2006 i tome kako smo uspeli da osvojimo 32. mesto odnosno da čvrsto držimo fenjer na tom prvenstvu pod palicom sada već pokojnog bata Petka-Šestka, zatim jedan čitav tom o sukobima igrača sa selektorima i još o mnogo čemu se da pisati. Pravi bi to bestseler bio.
Hajzenberg

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja