Slažem se sa Pantićem u većini onoga što je rekao... Jednostavno, uštedeću sebi trud i habanje tastature jer je ovo više-manje isto ono što bih ja napisao...
Uz to, još par opaski:
- Sinoćna utakmica me je podsetila na neku neodoljivo? Tim za koji navijam je u poslednjem minutu sjajnim golom nakon kornera uspeo da izjednači i obezbedi produžetke... U produžecima se vratio na bezmudi mod i, na posletku, izgubio na penale... Pogodili ste

U pitanju je ovogodišnje finale kupa između Vojvodine i Partizana...
- Pre izvođenja penala sin je konstatovao kako Mitrović u klubu ne izvodi penale... Ja sam prokomentarisao da će se večeras videti i zašto je to tako... Naravno, na kraju sam optužen da sam baksuz
- Sinoć su naši izašli u, za naše uslove, potpuno neprirodnoj boji dresova... Umesto skroz crvenih, izbor je pao na bele... Crveni dresovi potpuno odgovaraju ovoj reprezentaciji i ljudima u FSS, pa ja tu jednostavno ništa ne bih dir'o...
- Neko je lepo primetio da je karma odlučila... Ovo sinoć je pokazalo realnost u kojoj se naš fudbal nalazi... Da smo prošli, neki bi pokupili svu slavu sveta i mediji bi već znali kako da napumpaju taj neviđeni uspeh... Naravno, uskoro bi se postavio i kamen temeljac nacionalnog stadiona... Cvetalo bi cveće i ptičice bi pevale... Možda je bolje ovako...
Nakon ovoga bi trebalo, da je imalo časti, svi čelnici i odgovorni u FSS, kao i ceo stručni štab, da podnesu ostavke...