Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Hajzenberg » 13 Nov 2020, 10:44

Lakerit wrote:Иначе је СП важније и на њега се теже пласирати али сада морамо јер је СП близу, на неких 19 месеци од данас. Довести Пауновића и отићи на СП.

И по сваку цену победити наредне две утакмице у ЛН.

SP je za 2 godine a ne za 19 meseci jer se igra u novembru i decembru 2022. Ali ne treba računati kad se igra nego kad počinju kvalifikacije a one počinju već u martu 2021.

Na Paunovića zaboravi, čovek ima dobar posao i neće sa ovim muljem da se petlja.
Hajzenberg

Postby Lakerit » 13 Nov 2020, 10:46

Да, у праву си. Не мења много.
Тада ће већина наших играча ући у најбоље године и морамо отићи на то СП.
Lakerit

Postby Eddie Brock » 13 Nov 2020, 10:50

Lakerit wrote:
Добијају здраве ноге и уговор који морају да одраде за менаџера.
Јавност је прецењена и решава се плаћањем новинара и ботова. Психологија масе каже да је маса увек приглупа.

Heebs ti taj pickasti pristup njih, zato i ne igraju EU ili Sp, ili LS u borbi za trofeje

Javnost i glupa 'masa' je pojela mnogo vece igrace od nasih superstarova (pogledaj Jovica u spaniji), i u tu glupu masu ce se vratiti kad tad kao strucni komentator na rts-u, vecina njih i tako postati deo 'glupe mase'

To je seljacko raazmisljanje, zato su tu gde jesu..
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Lakerit » 13 Nov 2020, 11:10

Морате схватити играче и због нашег савеза.
Је л се сећате уткамице квалификација за СП 2014 против хрватске у Београду када је Шимунић изломио Сулејманија? И шта је савез након тога урадио за Сулејманија због тешке повреде коју је добио на тој утакмици?
Lakerit

Postby Olimp » 13 Nov 2020, 11:11

Baš ste super optimisti koji se nadate plasmanu na SP. Ovim od jučer je ova generacija svoje završila, Tumba ostaje selektor, dakle sistema neće biti. Plus je ssd preteško otići na SP jer ako nismo prvi u grupi a to nema šanse, drugoplasiranih plus 2 iz lige nacija je 12 i od tih 12 ne ide 6 kao ranije nego samo 3 na SP.
Možda 2024 za Euro se plasiramo preko C grupe lige nacija i nadam se da ćemo ispasti u nju, ovako mi nemamo šanse s ozbiljnim reprezentacijama i mislim da je tu stvar kvaliteta, a ne motivacije i slično.
Mi jesmo na transfermarktu 11. reprezentacija svijeta ali ta naša na pumpama cijena se temelji na SMS-u koji vrijedi 60-70 milja,Joviću koji je rezervista ali u Realu itd. Mi odbrane nemamo, osim Milenkovića a od nje sve polazi, kao što nemamo ni kreativca jos od Piksija. A to su temelji jedne reprezentacije. Ovakva igra je posljedica toga. Jednostavno smo loši i nekvalitetni i najbolje da to tako prihvatimo.
Olimp

Postby Old school » 13 Nov 2020, 11:12

Iskusno sam izbegao da sinoć pogubim sve živce tako da nisam gledao ono mučenje.
Da me interesuje kladionica mogao sam komotno da stavim stan na singl da ispadamo.
Čak je i izjednačenje u 90' veliko iznenađenje za mene.
Iskreno nije mi preterano ni žao jer ćemo izbeći nacionalističku histeriju domaćih i HR medija učestvovanjem u istoj grupi na EP. Odavno su mi se smučile te balkanske "tenzija" utakmice sa Hrvatskom, BiH, Albanijom, CG, i S.Makedonijom.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby stihl » 13 Nov 2020, 11:41

stihl

Postby Withnail » 13 Nov 2020, 11:44

Prosto neverovatno da mi ne mozemo na ep ni sad kad su ga prosirili pa ne igraju samo Lihenstajni.

Zal najveca jer bi grupu igrali u Britaniji, pa jos sa Englezima i Hrvatima. I tu bilo razocarenje ali bi se lozili i jedva cekali.
Withnail

Postby Baxter Stockman » 13 Nov 2020, 11:46

Može li da mi se objasni šta bi dobili još 1 smenom selektora?
Novi početak?
Veću šansu za uspehom?
Bolju atmosferu?

Naravno, ovo pričam pod uslovom da kandidati nisu Ćelavi, Jokan, Miha. Ovi Ćurići, Đorovići i Lalati ne mogu ništa da poboljšaju.
Ili Vladan Milojević, makar ispunjava broj petardi u karijeri kao i Tumba. :lollol:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 13 Nov 2020, 11:47

Kolika je propast našeg fudbala pokazuje sledeći primer. Sinoć sam napisao da je u ovom novom sistemu sa 24 ekipe na EP promociju na to takmičenje obezbedilo 29 različitih reprezentacija, tj. sada imamo 5 novih ekipa na ovom EURO 2020 (Holandija, Danska, Finska, Škotska i S.Makedonija) koje su zamenile one koje su igrale 2016 g. - Island, Albaniju, Rumuniju i obe Irske ali nije tu kraj. Treba ovom spisku dodati još 4 selekcije koje su u ovom veku igrale EURO a to su Grčka, Letonija, Slovenija i Bugarska, Grčka čak bila i prvak i tako dolazimo do spiska od čak 33 različite selekcije koje su igrale EP u ovom veku a na tom spisku nema Srbije !!! Skandalčina neviđenih i epskih razmera !!! To je samo još ''uspelo'' ekipama Norveške, BIH, CG, Belorusije a ostalo su bivše i nebitne sovjetske republike i još 7-8 onih liliputanaca.

Kakvo crno SP, svih 10 ekipa su ubedljivo bolje od nas iz prvog šešira, pola timova a skoro i svi iz trećeg šešira nisu slabiji od nas a i da budemo drugi baraž nećemo proći. Ta priča da Hrvati nikad nisu osvojili grupu za SP kvalifikacija pa hajde dajte nam njih u grupu ne pije vodu, od nas bi sigurno bili bolji.

Sve je ovde trulo, počev od predsednika države koji je postavio onog nepismenog vola tajkuna za predsednika saveza a ovaj postavio ono đubre od selektora i tako redom. Naravno, krivica fudbalera je velika i nemerljiva i oni su saučesnici u udruženom zločinačkom poduhvatu i ko ih jebe, nema tu nerviranja, malo se cimah oko penala sinoć i ništa više od toga, marš bagro !!!
Last edited by Hajzenberg on 13 Nov 2020, 12:11, edited 1 time in total.
Hajzenberg

Postby Ćoba » 13 Nov 2020, 11:54

Sve dok su Krstajići, Tumbakovići i slični tipovi selektori a predsjednik saveza kokeza ne treba kriviti fudbalere.

Ono sinoć je se videlo iz aviona da je do selektora, potpuno promašena postavka igre.
Ćoba

Postby stihl » 13 Nov 2020, 12:03

Baxter Stockman wrote:Može li da mi se objasni šta bi dobili još 1 smenom selektora?
Novi početak?
Veću šansu za uspehom?
Bolju atmosferu?

Naravno, ovo pričam pod uslovom da kandidati nisu Ćelavi, Jokan, Miha. Ovi Ćurići, Đorovići i Lalati ne mogu ništa da poboljšaju.
Ili Vladan Milojević, makar ispunjava broj petardi u karijeri kao i Tumba. :lollol:

Зар ти оно на клупи сматраш некаквим селектором?
Репрезентација је имала "блиставих" издања али од синошњег "фудбала" су очи крвариле.
Нека га склоне па макар и Симу Крунића довели.
stihl

Postby Baxter Stockman » 13 Nov 2020, 12:07

Prosto pitanje.

Da li ti misliš da će osoba koja je bolji trener i ima neki integritet pristati da sedne na klupu?
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby stihl » 13 Nov 2020, 12:16

Baxter Stockman wrote:Prosto pitanje.

Da li ti misliš da će osoba koja je bolji trener i ima neki integritet pristati da sedne na klupu?

Не знам какве би гаранције биле потребне једном Пауновићу, Јокановићу или Пиксију да сарађују са ликовима поут Кокија и Шурбе, али останак на клупи Оног је :wacko:
stihl

Postby DON » 13 Nov 2020, 12:32

Znao sam da Mitar masi, to je nas brat, prokleti crno-beli sin, dovede te sam na ivicu euforije i onda ajmo rolerkoster najludjih emocija. Mi smo navikli, iako nikad necemo sebi priznati da ne zelimo da budemo prokletnici, al gospod mili Bog nam je dao taj krst i sad idemo zezanje :triprsta:
DON

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja