Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby pikanterije » 13 Nov 2020, 07:30

Tadic stvarno sramotno odigrao sinoc,sta trazis za tri igraca pozadi u odbarni kad ti Kolarov ne igra,los pristup,Skoti nas ubili sa presingom i takticki.
Samo jaka prcevina
pikanterije

Postby Noodles » 13 Nov 2020, 07:55

Sta i da se ocekuje kad mi u fudbalu nikad nista nismo uradili. Da se napravio neki rezultat posle raspada SFRJ pa i da imaju na koga da se podsvesno ugledaju. 6 0 6 1 nakanta te Australija, nikad nikog od top 10 ekipa dobio nisi, sto je puno puno je. Jos nemas ni s od sportske price u fudbalskom savezu, sve se to naplati, pa ne bude ni sportske srece, da te nesto i usere.
Propast je krenula od meca sa Nemackom na SP u Francuskoj. Da se to pobedilo kao sto je i trebalo, isli bismo na Meksiko, Hrvate. Hrvati su ih razbili od one stvari, mada mislim da bismo mi bili treci na kraju. Kad pogledas i tu su Rambu trazili pare da igra pa i nisu zasluzili vise od nesrecne precke.
Last edited by Noodles on 13 Nov 2020, 08:22, edited 1 time in total.
TRI POENA, TRI POENA... NEMOJTE SE LJUTITI ŠTO SAM ZAĆUTAO ZA TRENUTAK...
Noodles

Postby Malkovic » 13 Nov 2020, 08:12

9 selektora za 10 godina. Jeste li svesni koliki je to haos? Igrači su ponajmanje odgovorni za ovo.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby soniko » 13 Nov 2020, 08:24

Mediji u nasoj zemlji poslije ovakve blamaze koriste izraze "nismo imali srece" , "da je sut Gudelja usao" upravo daju odgovor zasto smo tu gdje jesmo.
Poltronsko izvjestavanje je plastican dokaz mocvare u kojoj se nalazimo jer novinari u strahu za svoje dupe ne smiju jasno da oznace krivce jer se to tamo gore shvata da ako napadnes trenera napadas Kokija a ako napadas Kokija onda napadas psiha.

Ja ozbiljnu analizu igre i kritiku u nasim medijima nisam procitao godinama, ako nekog zanima kako to izgleda neka pogleda na malo na zapadne komsije pa da vidite kako 'rvati opljunu po svojima poslije losije igre, ne rezultata loseg vec igre.
Evo sad su popljuvali Dinamo poslije pobjede nad austrijancima u ligi evrope, kod nas bi se pisale ode o herojskoj pobjedi.
soniko

Postby Baxter Stockman » 13 Nov 2020, 08:34

Poslednji put kad smo bili na EP sam imao 4 godine, ovo kako se nastavlja sve sam sigurniji da ću svoju reprezentaciju ponovo na EP gledati sa 44. :lollol:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby balkanski spijun » 13 Nov 2020, 08:38

Baxter Stockman wrote:Poslednji put kad smo bili na EP sam imao 4 godine, ovo kako se nastavlja sve sam sigurniji da ću svoju reprezentaciju ponovo na EP gledati sa 44. :lollol:

Rodjen si u pogresno vre :biggrin:
balkanski spijun

Postby Lakerit » 13 Nov 2020, 09:01

Noodles wrote:Sta i da se ocekuje kad mi u fudbalu nikad nista nismo uradili. Da se napravio neki rezultat posle raspada SFRJ pa i da imaju na koga da se podsvesno ugledaju. 6 0 6 1 nakanta te Australija, nikad nikog od top 10 ekipa dobio nisi, sto je puno puno je. Jos nemas ni s od sportske price u fudbalskom savezu, sve se to naplati, pa ne bude ni sportske srece, da te nesto i usere.
Propast je krenula od meca sa Nemackom na SP u Francuskoj. Da se to pobedilo kao sto je i trebalo, isli bismo na Meksiko, Hrvate. Hrvati su ih razbili od one stvari, mada mislim da bismo mi bili treci na kraju. Kad pogledas i tu su Rambu trazili pare da igra pa i nisu zasluzili vise od nesrecne precke.

Побеђена је Немачка на СП 2010.
Ми смо у млађим категоријама узели ЕП и СП. Зашто се барем део тога не пренесе на сениоре, не мора освајање али неко 1/4 или 1/2 финале ЕП и СП, па има више разлога а махом се врти око криминала и сељачког менталитета играча.
Lakerit

Postby vladokv » 13 Nov 2020, 09:06

soniko wrote:Mediji u nasoj zemlji poslije ovakve blamaze koriste izraze "nismo imali srece" , "da je sut Gudelja usao" upravo daju odgovor zasto smo tu gdje jesmo.
Poltronsko izvjestavanje je plastican dokaz mocvare u kojoj se nalazimo jer novinari u strahu za svoje dupe ne smiju jasno da oznace krivce jer se to tamo gore shvata da ako napadnes trenera napadas Kokija a ako napadas Kokija onda napadas psiha.

Ja ozbiljnu analizu igre i kritiku u nasim medijima nisam procitao godinama, ako nekog zanima kako to izgleda neka pogleda na malo na zapadne komsije pa da vidite kako 'rvati opljunu po svojima poslije losije igre, ne rezultata loseg vec igre.
Evo sad su popljuvali Dinamo poslije pobjede nad austrijancima u ligi evrope, kod nas bi se pisale ode o herojskoj pobjedi.

neces ni da procitas na prvom mestu zato sto su pre svega operisani od razumevanja fudbalske igre, a onda i zato sto nisu tu da bi je razumeli nego da bi pisali za ono sta im se plati.

isto vazi i za neke navijace
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby grobar_Zvornik » 13 Nov 2020, 09:07

Malkovic wrote:9 selektora za 10 godina. Jeste li svesni koliki je to haos? Igrači su ponajmanje odgovorni za ovo.

Иако је флоскула, сви су одговорни за синоћњи сраман приступ до 81. минуте.
Играш једну "историјску" утакмицу и имаш шансу да одеш након 20 година на Евро и против једне, да не употријебим тежу ријеч, просјечне Шкотске ниси у стању остварити побједу.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Noodles » 13 Nov 2020, 09:09

Pobedu nad Nemackom ne bih uzimao kao reper a sto se tice mladjih kategorija to ne gleda ni uza rodbina. :biggrin:
TRI POENA, TRI POENA... NEMOJTE SE LJUTITI ŠTO SAM ZAĆUTAO ZA TRENUTAK...
Noodles

Postby Sir Oliver » 13 Nov 2020, 09:13

Mladje kategorije se razlikuju od pravog profesionalnog fudbala pre svega po zestini igri i kolicini energije koja se potrosi na terenu. Skoti su individualno vrlo ograniceni, ali su juce pokazali sta znaci biti profesionalni sportista. Izginuli su igrjuci presing, vracajuci se nazad, istrcavajuci kontre i pritom vrlo disciplinovano izvrsavali ono sto im je trener trazio. A i sam trener se pokazao kao profesionalac koji je proucio nasu igru i jasno video nase slabosti.

Njih ce, naravno, na Evropsklom prvenstvu nakantati svako koga sretnu. Ali to je zato sto nece sresti ni jednu reprezentaciju koja igra toliko sporo, mlitavo, bezmudo i bezidejno kao sto smo mi juce igrali vise od 80 minuta. Hajde sto smo se zavukli u krilo Rajkovicu kada bi nas oni pritisli. Ali, i kad je lopta bila kod njihovog golmana nasi igraci su stajali na nasoj polovini i cekali njihove akcije. To se zove bunker i mi smo to juce igrali protiv trecerazredne evropske reprezentacije usred Beograda. Za mene je to dno dna. Gore ne moze. Samo idiot od trenera to moze da napravi sopstvenom timu. Ali, na zalost, mi imamo citavu lepezu idiota od trenera kojima dajemo da se igraju sa reprezentacijom...
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby Lakerit » 13 Nov 2020, 09:15

Noodles wrote:Pobedu nad Nemackom ne bih uzimao kao reper a sto se tice mladjih kategorija to ne gleda ni uza rodbina. :biggrin:

Какав репер?
Није битно да ли неко гледа већ је питање зашто се тамо постижу феноменални резултати а код сениора не може ни део да се преслика.
Lakerit

Postby Baxter Stockman » 13 Nov 2020, 09:20

Šta nam treba da bi ostali u 2. šeširu za kvalifikacije za SP?
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby grobar_Zvornik » 13 Nov 2020, 09:26

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby zeppelin » 13 Nov 2020, 09:42

soniko wrote:Mediji u nasoj zemlji poslije ovakve blamaze koriste izraze "nismo imali srece" , "da je sut Gudelja usao" upravo daju odgovor zasto smo tu gdje jesmo.

Čuj nismo imali sreće, dali gol Škotima u 90. minutu iz kornera za produžetak. :laugh:

Pre toga nas urnisali, evropski Brazilcitm celu tekmu na svom terenu ne mogu da reše ostrvski presing. :laugh:

Nema gorih ljudi od srpskih "novinara". Tačno su gori i od pandura, advokata... čak i od političara.
zeppelin

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja