Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby СрбинПодгорица » 10 Oct 2020, 14:48

soniko wrote:Sutra se Madjari moraju dobiti.
Ja ne bih puno rotirao, mozda bih odmorio Lazovica, Tadica, Mitra eventualno Kolarova i jos mozda jednog defanzivnog veznog, ostalo sve isto, a onda protiv Turaka, mozda jedna ili dvije promjene u odnosu na Oslo, ne vise.

Ovom timu treba kontinuitet, trebaju utakmice, dosta je vise isprobavanja, testiranja i slicnih sr.nja

Морају иначе испали у Ц дивизију што би била срамота.

Иначе шта се добија од овогодишње ЛН, осим што два побједника иду у бараж за СП?
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Hajzenberg » 10 Oct 2020, 15:18

СрбинПодгорица wrote:
soniko wrote:Sutra se Madjari moraju dobiti.
Ja ne bih puno rotirao, mozda bih odmorio Lazovica, Tadica, Mitra eventualno Kolarova i jos mozda jednog defanzivnog veznog, ostalo sve isto, a onda protiv Turaka, mozda jedna ili dvije promjene u odnosu na Oslo, ne vise.

Ovom timu treba kontinuitet, trebaju utakmice, dosta je vise isprobavanja, testiranja i slicnih sr.nja

Морају иначе испали у Ц дивизију што би била срамота.

Иначе шта се добија од овогодишње ЛН, осим што два побједника иду у бараж за СП?

Ne dobija se ništa konkretno, klasično ispadanje iz jedne u drugu diviziju i te dve ekipe idu u baraž za SP a mi nećemo biti sigurno među te dve, jedino ako ne osvojimo grupu pa dođemo u konkurenciju za to ali morali bi dobiti sve 4 do kraja a Rusi da pored poraza od nas još jednu ne pobede, ne treba ni računati tako nešto.

Ali, valjalo bi da ostanemo u B ligi za 2022 g. jer bi tad ako ništa drugo bili blizu da recimo obezbedimo baraž za EURO 2024 ne računajući klasične kvalifikacije.

I još jedna bitna stvar, a tek danas mediji pišu o tome a ja sam još pre mesec dana to potencirao - trebaju nam dobri rezultati u preostala 4 kola da bismo ostali u drugom šeširu za žreb kvalifikacija za SP koji je krajem novembra, odmah po završetku LN, trenutno smo 17-ti od 55 evropskih zemalja na listi FIFA, moramo biti među 20 da bi ostali u tom drugom šeširu i tako izbegli u kvalifikacijama recimo Ukrajinu, Poljsku, Švedsku, Austriju, Vels, Rusiju, Tursku, Dansku ili Švajcarsku a postoji mogućnost da u drugom šeširu budu Nemačka ili Holandija a iz prvog šešira nam svakako ne gine jaka selekcija. Te kvalifikacije startuju u martu i čak će se 3 kola odigrati za 6 dana u martu mesecu, znači otišli ili ne otišli na EURO nas u martu čeka start mundijalskih kvalifikacija za Katar.
Hajzenberg

Postby СрбинПодгорица » 10 Oct 2020, 15:51

Битно је да не испаднемо јер заиста није на мјесто у Ц дивизију, и заиста би била срамота. Надам се да ћемо ове Мађаре макар добити, који су опет добили Турке. А нама неће бити лако у Турској.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby fontaneros » 10 Oct 2020, 23:03

Image
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Na gut, teilen wir! » 11 Oct 2020, 13:12

Posle izdanja u Norveskoj, imam bezgranicno povjerenje i u Tumbakovica i u igrace ko god da izadje na teren. Ne zelim da kvarim osjecaj zadovoljstva i ugodjaj pracenja svetinje. :biggrin:
Onako odigrat takvu utakmicu, kapa dole. Mada smo i 1997. u barazu bili top-naspanovani. Prosto je nevjerovatno da smo za 25 godina samo dva puta i igrali baraz.
Kusur, dođi ovamo!

Danas nema časti, ali ima masti. Kolje se.
Na gut, teilen wir!

Postby kajblo » 11 Oct 2020, 18:21

Gde ima prenos utakmice?
UPRAVA NAPOLJE!

.. I da kupis kanavara..
.. I da dodje materaci..
kajblo

Postby Mainland » 11 Oct 2020, 18:27

Nova s,standardno
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby fontaneros » 11 Oct 2020, 18:42

Da mi se napuse qrca svi odreda

Nacionalna reprezentacija, a ja jurim strimove

Mrs

Ps, SofiMilo od starta

Rajković – Milenković, S. Mitrović, Pavlović – Gaćinović, Gudelj, Milivojević, Mladenović – Tadić, Ljajić – Jović.
fontaneros

Postby Eddie Brock » 11 Oct 2020, 18:59

Nova Sport valjda , ne Nova S ili je to isto?
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Hajzenberg » 11 Oct 2020, 19:00

Nije Nova S, tamo ide Olja i Utisak Nedelje :biggrin:

Za promenu ovaj put je Nova Sport, ko ima u Srbiji SBB onda ima i ovaj kanal kao i SK, ali naša braća ''prekodrinski'' Srbi znam da imaju problem, ako imaju Mtel onda imaju SK ali nemaju Nova Sport.
Hajzenberg

Postby Radonjaa » 11 Oct 2020, 19:02

fontaneros wrote:
Rajković – Milenković, S. Mitrović, Pavlović – Gaćinović, Gudelj, Milivojević, Mladenović – Tadić, Ljajić – Jović.

Nadao sam se da je tačan sastav koji je najavljen juče, sa SMS i Jovićem, bili bi brutalan tandem, ali jbg, i ovo je dosta moćno
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Crna Ovca » 11 Oct 2020, 19:07

Hajzenberg wrote:Nije Nova S, tamo ide Olja i Utisak Nedelje :biggrin:

Za promenu ovaj put je Nova Sport, ko ima u Srbiji SBB onda ima i ovaj kanal kao i SK, ali naša braća ''prekodrinski'' Srbi znam da imaju problem, ako imaju Mtel onda imaju SK ali nemaju Nova Sport.

Ja sam uzeo EON sportski paket preko neta, dobiju se svi SK-ovi i Nova Sport, a nema te Nove S, tako da je meni ova promena resila probleme :D
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby Hajzenberg » 11 Oct 2020, 19:10

Crna Ovca wrote:
Hajzenberg wrote:Nije Nova S, tamo ide Olja i Utisak Nedelje :biggrin:

Ja sam uzeo EON sportski paket preko neta, dobiju se svi SK-ovi i Nova Sport, a nema te Nove S, tako da je meni ova promena resila probleme :D

Do sada je išla Srbija na Nova S, ali večeras ne, a možda za 3 dana protiv Turaka opet bude na Nova S, tako da... :roll:
Hajzenberg

Postby Eddie Brock » 11 Oct 2020, 19:50

Link naravno dobar ako ima, molicu :okk:
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby fontaneros » 11 Oct 2020, 19:56

fontaneros

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja