СрбинПодгорица wrote:soniko wrote:Sutra se Madjari moraju dobiti.
Ja ne bih puno rotirao, mozda bih odmorio Lazovica, Tadica, Mitra eventualno Kolarova i jos mozda jednog defanzivnog veznog, ostalo sve isto, a onda protiv Turaka, mozda jedna ili dvije promjene u odnosu na Oslo, ne vise.
Ovom timu treba kontinuitet, trebaju utakmice, dosta je vise isprobavanja, testiranja i slicnih sr.nja
Морају иначе испали у Ц дивизију што би била срамота.
Иначе шта се добија од овогодишње ЛН, осим што два побједника иду у бараж за СП?
Ne dobija se ništa konkretno, klasično ispadanje iz jedne u drugu diviziju i te dve ekipe idu u baraž za SP a mi nećemo biti sigurno među te dve, jedino ako ne osvojimo grupu pa dođemo u konkurenciju za to ali morali bi dobiti sve 4 do kraja a Rusi da pored poraza od nas još jednu ne pobede, ne treba ni računati tako nešto.
Ali, valjalo bi da ostanemo u B ligi za 2022 g. jer bi tad ako ništa drugo bili blizu da recimo obezbedimo baraž za EURO 2024 ne računajući klasične kvalifikacije.
I još jedna bitna stvar, a tek danas mediji pišu o tome a ja sam još pre mesec dana to potencirao - trebaju nam dobri rezultati u preostala 4 kola da bismo ostali u drugom šeširu za žreb kvalifikacija za SP koji je krajem novembra, odmah po završetku LN, trenutno smo 17-ti od 55 evropskih zemalja na listi FIFA, moramo biti među 20 da bi ostali u tom drugom šeširu i tako izbegli u kvalifikacijama recimo Ukrajinu, Poljsku, Švedsku, Austriju, Vels, Rusiju, Tursku, Dansku ili Švajcarsku a postoji mogućnost da u drugom šeširu budu Nemačka ili Holandija a iz prvog šešira nam svakako ne gine jaka selekcija. Te kvalifikacije startuju u martu i čak će se 3 kola odigrati za 6 dana u martu mesecu, znači otišli ili ne otišli na EURO nas u martu čeka start mundijalskih kvalifikacija za Katar.