Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Hajzenberg » 09 Oct 2020, 12:10

Pitanje da li Mitar može da bude starter i protiv Mađarske i protiv Turske, jeste jak k'o bik ali je ipak čovek od krvi i mesa, treba mu odmor...možemo samo da sanjamo da igramo sa dva špica, mislim da je Krstajić pre 2 godine u LN protiv Litvanije na strani startovao pod pritiskom javnosti i sa Mitrovićem i sa Prijovićem ili je to pak bilo u BG ili je čak i Jović bio starter uz nekoga od njih dvojice, možda je bila Litvanija prošle godine u kvalifikacijama za EP, ne mogu sad da kopam, uglavnom nismo slavno prošli i što reče neko ovde, mislim Tegi, mi možemo samo sa dva špica protiv nekih Azera ili Moldavaca, pitanje da li i protiv ovih prvih bi mogli a bilo bi lepo videti dva napadača u prvoj postavi.
Hajzenberg

Postby nexus13 » 09 Oct 2020, 12:13

Pavlaka pod hitno mora da vidi sta ce, ili da igra u Monaku ili pozajmica, treba nam k'o leba....jer Maksimovic... :biggrin:

Djuricic kad bi se malo opustio bio bi fenomenalan. Imam utisak da je bas stegnut, da meri sta ce da odigra. Sa 30% boljim Tadicem, normalnim Mitrom i Lazovicem usrali bi ove sinoc.
nexus13

Postby Cvele » 09 Oct 2020, 12:14

nexus13 wrote:Pavlaka pod hitno mora da vidi sta ce, ili da igra u Monaku ili pozajmica, treba nam k'o leba....jer Maksimovic... :biggrin:

Djuricic kad bi se malo opustio bio bi fenomenalan. Imam utisak da je bas stegnut, da meri sta ce da odigra. Sa 30% boljim Tadicem, normalnim Mitrom i Lazovicem usrali bi ove sinoc.

Pa jeste bio nenormalan,ali u pozitivnom smislu.

Jedino ako se ovo samo na Mitra odnosilo,a Lazovića si predstavio kao jednog od nosioca,onda okej.
Cvele

Postby Sezione » 09 Oct 2020, 12:15

Cvele wrote:
Sezione wrote:Ne moze da se igra fudbal bez spica

A ja mislio ti neki Grobar :biggrin:

Špic je trenutno opterećen turskim građevincima u Vrnjačkoj Banji,treba imati razumevanja :biggrin:

Secam se koje je mucenje bilo na Banovom Brdu u decembru 2013. bez spica. Nisam verovao da moze da se desi profesionalnoj ekipi da nema spica. Na kraju i dobismo jer su se momci stvarno trudili. Jedno od jacih smrzavanja :biggrin:

A Mitru sam hebo kumu za onaj promasaj sinoc :biggrin:
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Stenli » 09 Oct 2020, 12:21

nexus13 wrote:Pavlaka pod hitno mora da vidi sta ce, ili da igra u Monaku ili pozajmica, treba nam k'o leba....jer Maksimovic... :biggrin:

A šta sad može kad prelazni rok traje u Hrvatskoj, Holandiji i na istoku?
Došao je u Monako kod jednog trenera, a sačekao ga je drugi.

Protiv Mađara treba očekivati da šansu dobiju Katai, Zdjelar, Vlahović, Grujić, a što ne i Rockov.
Stenli

Postby walterwhite95 » 09 Oct 2020, 12:23

Činjenica je da nemamo prvog golmana nismo ni ranije imali neko rešenje iako je Stojke imao dobrih utakmica, Rajković je po meni ipak najbolji tu, zaboravlja se da je Dmitrović imao onu grešku protiv Portugala i generalno nije u nekoj formi. Nije nam baš pouzdana odbrana uopšte, od ekipe koja je umela samo da se brani došli smo do ekipe koja teško izdrži da ne primi gol na svakoj utakmici. Ali zato sada napred imamo izbor igrača koji je ranije bio nezamisliv. Plašim se samo neke povrede Lazovića jer mi bukvalno nemamo igrača koji bi ga zamenio, još kad bi našli par alternativa na boku i štoperu koje se nažalost ne naziru bili bi mnogo ozbiljni.
Last edited by walterwhite95 on 09 Oct 2020, 12:26, edited 1 time in total.
walterwhite95

Postby Hajzenberg » 09 Oct 2020, 12:25

Videćemo šta Tumba planira da istumba protiv Mađara i Turaka, kontam da će većina igrača koji su bili starteri sinoć biti i na gostovanju Turskoj starteri a protiv Mađara dobrano promešati karte. Utakmice jesu važne, ne kao ona sinoć, ne bi valjalo ispasti iz B lige iz razloga o kojima sam ranije pisao, pre svega zbog nekih budućih kvalifikacija za EURO 2024 jer bi nam pad u C ligu otežao neke pozicije ali i gubitka bodova na FIFA listi a to je važno jer je krajem novembra žreb za kval. za SP, a mi smo za sada u dobroj poziciji da ostanemo u drugom šeširu a pogotovo posle pobede u Oslu sinoć.

Ova grupa u LN je baš jaka, Rusi bi sa dve pobede kao domaćini u narednih par dana gotovo osigurali prvo mesto a veliko je pitanje ko će ispasti, možda bude samo par bodova razlike između drugog i četvrtog mesta. Mađari dobili Turke na strani, sinoć demolirali Bugare u Sofiji, u velikom su naletu, njima i bod u BG kao kuća. Turska otišla direktno na EP, preksinoć remi sa Nemcima na strani u prijateljskom duelu, u principu bitno je da ne izgubimo ni jedan od dva naredna meča, 4 boda bi bila premija. Imamo 20-ak igrača kadrih da potpuno pokriju ove 3 utakmice, prva je prošla, videćemo sastave i igru kakva će biti za te dve preostale.
Hajzenberg

Postby bezvezarije » 09 Oct 2020, 12:26

Mađarska je idealna prilika za Jovića, taman da Mitrović malo predahne. Možda i 20-ak minuta Vlahovića.
bezvezarije

Postby fontaneros » 09 Oct 2020, 12:51

Cuj mozda 20 mina

Duca od starta kakva SofiMilo
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Zigara » 09 Oct 2020, 12:53

A sta mi igramo sa Madjarskom i Turskom ?
Zigara

Postby Angus Young » 09 Oct 2020, 12:59

Ligu nacija
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Domingoo » 09 Oct 2020, 13:01

On ina neku klauzulu prilikom prodaje tipa ako odigra vise od 20 utakmica za Monaco u prvoj sezoni partizanu ide 2-3 mil bonusa nisam aiguran za iznos..
Oni ga lasno sam drze na tribinama da ne bi platili taj iznos videces cim broj utakmica dozvoli da ne plate nista pocece da igra.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Lakerit » 09 Oct 2020, 13:17

Имамо Влаховић и Јовића у шпицу и нека крене са њима сада.
Има доста играча који нису играли на овој уткамици типа Радоњића, Вељковића. Могу и играчи који су ушли са клупе типа Гаћиновића и Миливојевића.
Lakerit

Postby Tomasz Rzasa » 09 Oct 2020, 13:22

Не знам шта треба још да уради Митровић да би људи почели да цене његове фудбалске квалитете и огроман допринос репрезентацији. То што није модеран тип нападача не значи да нема неких других квалитета и да сви нападачи морају да буду некакве лажне деветке или шта већ. Влаховић (о чијем потенцијалу имам прилично високо мишљење) мора још много да гули да би дошао на Митровићев ниво. У сваком случају Митар нам је најмањи проблем а у Јовићу и Влаховићу коначно имамо и озбиљну конкуренцију у нападу. Генерално напад нам је сасвим ок, ту и немамо проблема али одбрана је критична и на томе морамо највише да радимо. Синоћ смо и у том делу изгледали добро, без неких индивидуалних грешака којима смо склони али смо опет примили гол од прилично индиспониране Норвешке која квалитетом вероватно није у топ 15 европских репрезентација.

Смс је најквалитетнији наш фудбалер и сулудо би било да улази са клупе и глуми неког џокера, то би можда могла себи да приушти нека Француска, ми тешко. На Тумбаковићу је да види како формацијски да га уклопи. У Лацију већ неко време игра доста дефанзивније у формацији која је слична овој у којој ми тренутно играмо.

У суштини ово од јуче, Костић уместо Ристића, несрећни Максимовић уместо Митровића штопера(мада можда и не јер је лик очито баксуз и не иде му у репрезентацији), Смс уместо Максимовића/Гудеља у зависности од противника. Ђуричић се одлично уклапа у ову формацију и треба да игра докле год пружа добре партије и у дресу Сасуола. За Грујића би требало да буде места такође, свакако пре Саше Лукића. Направити одређену базу од 20ак играча и гурати са њима, расподелити јасно улоге, без сталног тумбања, испробавања, подмлађивања.

Рајковић
Дмитровић
Миленковић
Максимовић
Коларов
Спајић/Митровић/Вељковић
Настасић/Павловић
Лазовић
Гаћиновић
Костић
Гудељ
Смс
Миливојевић
Максимовић
Грујић/Лукић
Тадић
Љајић
Ђуричић
Митровић
Јовић
Влаховић

Сви ови играчи су практично на списку, окосница је ту. Једино је Коларов овде на заласку каријере, плус Тадић који ће моћи још три године макс капирам и то ће нам бити огроман губитак. Сви остали су испод 30 година, односно Лазовић са 30 је следећи најстарији.

Потенцијал је ту, имамо сасвим солидан квалитет, остаје да се види да ли је ово био инцидент и да ли се враћамо на старо или нам можда сване коначно. Један добро одигран меч је свакако премало за неку еуфорију али јбг мало нама треба :biggrin:
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Olimp » 09 Oct 2020, 13:45

Zanimljivo je da smo po transfermarktu 11. reprezentacija svijeta!
Prvi ispod ovih najvećih velesila.
Olimp

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja