СрбинПодгорица wrote:Нама фали патриотизам то је а то најбитније, овдје већину боли она ствар.
Ma prije svega nam fale patriote kao sto si ti, koje od prvog kola govore nema srece od ove reprezentacije, vidimo se u sledecem ciklusu

СрбинПодгорица wrote:Нама фали патриотизам то је а то најбитније, овдје већину боли она ствар.
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.
Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
stihl wrote:Ме ни дан данас није јасно по којем критеријуму се бирају селектори и какве будале траде?
Када се погледа уназад какви су све индијанци довођени на клупу репрезентације![]()
Ми када смо имали једну он најјачих репрезентација на свијету, дали су је у руке "великом стручњаку" Сантрачу.
Онда су постављали ликове који не би могли ни на клупи Луксембурга да буду (Гењије, Жонпи, онај из Јавора, Крнтаја, сад овај несрећни Петарда).
Неко се опасно зајебава са репрезентативним фудбалом.
Lakerit wrote:И увек се гледа прво клупски интерес. Као што сада гробари покушавају да отерају Кокезу, некада су звездини то радили са Караџићем.
stihl wrote:Lakerit wrote:И увек се гледа прво клупски интерес. Као што сада гробари покушавају да отерају Кокезу, некада су звездини то радили са Караџићем.
Ово није тачно.
Партизанови навијачи се никада нису искаљивали на репрезентацији за разлику од Звездиних којима је то вишедеценијска пракса.
Прво је било да неће да навијају због имена Југославија, па онда због химне, па Саво мајмуне, о скандалу у Ђенови да и не говоримо, Стојковићу, о оном Богданову опет против козојеба и дрона, тзв. Пет минута за спас српског фудбала и тјерање Толета итд.
Све у свему екипу криминалаца са Севера заболи дупе за репрезентацијом и више су јој зла нанијели него било ко други.
Што се тиче Кокезе, нека доведе стручне људе на чело репрезентације и нека им се не мијеша у посао, па што се мене тиче нека буде на челу савеза докле год хоће.
А ово стање у репрезентативном фудбалу прераста у дубиозу и мислим да ће убрзо онај који се за све пита да узме ствар у своје руке.
Return to Reprezentativna takmičenja
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 1 guest