bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.
Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан wrote:Malo ko voli da se napravi pametan kao proslavljeni redatElj
stihl wrote:Матић умјесто да је Роналду *ебо матер на терену, он води дјецу да се сликају са њим.
А ти његови клинци умјесто да им је идол отац, они блеје у неког португалског цигу.
Kada sam dolazio, mislio sam da ćemo otići na Evropsko prvenstvo. Nismo uspeli, tako da dajem ostavku i dajem priliku nekom drugom. Naslednik će imati dosta vremena da pripremi ekipu za Ligu nacija. Ja nisam uspeo da odvedem ekipu na EP i više nisam selektor“, rekao je Prosinečki posle utakmice u Jermeniji
Demokratski rob wrote:Robi je izjavio nešto što kod nas ne postoji.
Kada sam dolazio, mislio sam da ćemo otići na Evropsko prvenstvo. Nismo uspeli, tako da dajem ostavku i dajem priliku nekom drugom. Naslednik će imati dosta vremena da pripremi ekipu za Ligu nacija. Ja nisam uspeo da odvedem ekipu na EP i više nisam selektor“, rekao je Prosinečki posle utakmice u Jermeniji
stihl wrote:Стварају се полако сви услови да будемо уписани златним словима у историју Лугсембуршког фудбала.
Тумби хвала
Posle saopštenja FSS da je Jović na meču sa Portugalijom obnovio povredu kuka i da neće konkurisati za tim u Lukemsburgu, mediji iz Madrida tvrde suprotno.
As, Čiringito i katalonski Mundo deportivo javljaju da Jović nije povređen i da nastavlja reprezentativnu akciju sa Srbijom, odnosno da konkuriše za sutrašnji meč u Luksemburgu.
Return to Reprezentativna takmičenja
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests