Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby RobRoy » 06 Nov 2011, 15:49

Žigić: "Traka? Čast i obaveza..."

Žigić će biti novi kapiten Srbije, nakon odlaska Stankovića i njegovog zamenika Vidića.

Žigić je "Sportskom žurnalu" rekao da ne želi da priča o kapitenskoj traci dok mu to ne saopšte na okupljanju.

Pa ipak...

"Traka je čast i obaveza o kojoj mnogi maštaju. Mene to neće promeniti, nastaviću da pružam maksimum", kaže napadač Birmingema koji se oporavio od neugodne povrede.

"Moramo dalje, veliko je razočaranje bio neuspeh u kvalifikacijama, da gledamo napred. Nije ova generacija rekla poslednju reč", dodao je na kraju Nikola Žigić.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby mali_buda » 06 Nov 2011, 15:55

Basta je danas dao gol za Udineze. Cim igra standardno u prvoj postavi, pretpostavljam da je u dobroj formi, nisam ga gledao.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby CRNO_BELI » 06 Nov 2011, 16:30

Ko hoce da vidi Bastu, ima na Areni1 prenos...

Nazalost, tek sad sam vidio to..

A i ja ga nisam gledao od kad je otisao iz Zvezde..

EDIT: Prosto nevjerovatno! Nisu prosla ni dva minuta od kako sam upalio TV i poceo da gledao ovu utakmicu, a Basta je zatrazio izmjenu. Cini mi se da su u pitanju prepone...
Nije mi sudjeno da vidim covjeka...
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby RobRoy » 06 Nov 2011, 17:55

Gledao sam ja na mahove, igra dosta dobro.
Koliko se sjećam poslije meča sa Slovencima Handanović (ili Č) ga je baš nahvalio, kaže čudno mu što ga nema u našoj reprezentaciji.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Dibidus » 06 Nov 2011, 18:46

Realno fali nam takav igrac... Al' ako je onaj pravi Basta. Jos ako i Jankovicu krene, bilo bi to dobro po nas
http://www.candystand.com/play/globetro ... -that-ball
Ilija Petković: "Ne mogu vam obećati da ćemo osvojiti Svetsko prvenstvo ali vam zato mogu obećati da nećemo" :D
Dibidus

Postby ОГИ » 06 Nov 2011, 20:15

Gledao sam ga ja protiv Atletiko Madrida, iako su gubili 4:0 bio je jedan od boljih igrača na terenu, zaista je to taj Basta koji nama treba.

Još evo čitam sada da je bio igrač utakmice danas. :blue:
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Dibidus » 06 Nov 2011, 20:57

A je l' zna neko kakvo je stanje sa tom povredom sto pomenu CRNO_BELI... Je l' ugrozava to njegov nastup na ovoj turneji?
http://www.candystand.com/play/globetro ... -that-ball
Ilija Petković: "Ne mogu vam obećati da ćemo osvojiti Svetsko prvenstvo ali vam zato mogu obećati da nećemo" :D
Dibidus

Postby Sony » 06 Nov 2011, 21:39

Rece Basta da nije teze prirode. Ici ce na turneju.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby CRNO_BELI » 07 Nov 2011, 00:12

Muke po Radovanu Ćurčiću

Peh za pehom sustiže fudbalsku reprezentaciju Srbije pred prijateljske mečeve sa Meksikom i Hondurasom. Otpao Dušan Basta, pod znakom pitanja Tošić i Fejsa.

http://www.mondo.rs/s223216/Sport/Muke_po_Radovanu_Curcicu.html
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby delic665 » 07 Nov 2011, 01:47

Отказали Тошић, Баста и Тадић, замене Рнић, Трајковић, Томић?
Малер до малера. Таман када је помислио да је решио један проблем, Радован Ћурчић, вршилац дужности селектора Србије, суочио се са новим. Добио је главобољу због отказа играча током јучерашњег дана.

Прво је пре окупљања у Старој Пазови долазак у национални тим због повреде јагодичне кости отказао Невен Суботић. Уследила је муњевита реакција ФСС и позив је упућен Душану Басти. Малерозни првотимац Удинезеа повредио је примицач на утакмици италијанског првенства против Сијене, на којој је постигао и први гол за свој тим.

Суочен са овим проблемом Ћурчић је у размишљању кога да накнадно позове, добио још једну лошу вест, овога пута из Русије. Зоран Тошић због повреде у утакмици Лиге шампиона не може да се одазове позиву у репрезентацију Србије. Позив је упућен затим Душану Тадићу из Гронингена, али је и он обавестио Савез да је повређен, иако је у суботу одиграо цео меч против РКЦ.

Стручни штаб наше репрезентације у сваком случају има мало времена да потражи замену за повређене играче, а највероватније мораће то да учини међу домаћим кадровима.

Најближи позиву када је реч о штоперима је Бранислав Трајковић из Војводине, а ту је и Немања Рнић из Партизана. Што се тиче играча из иностранства у конкуренцији би могао да буде и Марко Симић из екипе Бате Борисов.

Ако не пронађе штопера, Ћурчић ће се бацити на потрагу десног бека, с обзиром да ће Ивановић бити прекомандован на место Невена Суботића у тандему са Рајковићем или Вилотићем.

У домаћој лиги Ћурчић десне бекове може да тражи у Црвеној звезди где игра Микић, у Партизану Миљковић, Војводини Вулићевић и ОФК Београду Петковић.

Што се тиче везних играча вд селектора размишља о Немањи Томићу из Партизана који је већ био део репрезентације Србије. Коначну одлуку, међутим Ћурчић ће донеће у току дана, под условом да се још неко не пожали на повреду.

Miljkovic i Rna u reprezentaciji :D :D :D Nemate pojma kako sam se iskidao kad sam procitao. Jos Jovancu da dovedu da igra u tandemu sa Pantelom, sto rece neko, ne bih propustio to ni za sta na svetu :D

Bar pozvase Tadica :P I treba da ih odbije, kad ga naknadno zovu, MRS !!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
Image
delic665

Postby mali_buda » 07 Nov 2011, 09:47

Naknadni poziv su dobili Kaluđerović i Nemanja Tomić.

Uz nove izmene u sastavu, Meksikancima i Hondurasu suprotstaviće se ekipa sastavljena od sledećih igrača:

Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir Kahriman

Odbrana: Branislav Ivanović, Pavle Ninkov, Slobodan Rajković, Nenad Tomović, Milan Vilotić, Aleksandar Kolarov, Vladimir Volkov

Igrači sredine terena: Zdravko Kuzmanović, Gojjko Kačar, Radoslav Petrović, Ljubomir Fejsa, Miloš Ninković, Miloš Krasić, Milan Jovanović, Boško Janković, Nemanja Tomić

Napadači: Nikola Žigić, Dragan Mrđa, Andrija Kaluđerović
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby lockdown » 07 Nov 2011, 10:02

Ovo postaje cirkus ... Ocigledno je da su ih pojedini igraci ispalili ... Ovaj napad je tragikomican ...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby ОГИ » 07 Nov 2011, 11:29

Šta je sa Sulejmanija zašto ga nema ?

Takođe se pitam, zašto traže štopera u našem prvenstvu pored Pejčinovića koji je standardan u Francuskoj.
ОГИ

Postby lockdown » 07 Nov 2011, 12:12

rebonja wrote:Šta je sa Sulejmanija zašto ga nema ?

Takođe se pitam, zašto traže štopera u našem prvenstvu pored Pejčinovića koji je standardan u Francuskoj.

"Zbog nezalečenih povreda Miralem Sulejmani, Zoran Tošić i Dušan Basta zahvalili su se na pozivu vršiocu dužnosti Radovanu Ćurčiću, pa će na prijateljskim mečevima sa Meksikom i Hondurasom šansu umesto njih trojice dobiti tandem "večitih", Zvezdin napadač Andrija Kaluđerović i vezni igrač Partizana Nemanja Tomić."
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby ОГИ » 07 Nov 2011, 12:32

Zamena za Tošića je mogao biti Radović, očigledno nešto nije u redu sa ljudima iz saveza. (Nikad nije ni bilo)
ОГИ

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja