Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby ОГИ » 05 Nov 2011, 12:03

nolinjo wrote:
rebonja wrote:
Sony wrote:Zigic je novi kapiten. Tako pise Zurnal..

Samim pozivom Žige na turneju znalo se da će on biti kapiten, dok su bili tu Vidić i Deki on je bio treći kapiten, tako da na njemu ostaje da predvodi naše pulene. :)

na koji nacin ce da ...predvodi ...on jadan sam sebe ne moze da vodi -retko glup decko :manikir:

Glup ili ne, to u ovom trenutku nije bitno jer reprezentaciju vodi čovjek koji je sarađivao sa Pižonom čitav njegov mandat. Za to vrijeme Žigić je bio treći kapiten i očekivalo se da on bude i dalje posle odlaska gore pomenute dvojice. Zaslužuje li on to ili ne, to je diskutabilno i pitanje za narednog selektora.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Unexpected » 05 Nov 2011, 12:13

Radović: Selektore, šta još treba da uradim?
05. novembar 2011. 12:02 > 12:05

Fudbaler Legije duboko razočaran nepozivanjem u reprezentaciju Srbije, uprkos sjajnim partijama za svoj klub u domaćem šampionatu i Ligi Evrope.

Image

Miroslav Radović ove sezone blista u dresu poljske Legije, ali uprkos igrama u životnoj formi nije zaslužio poziv selektora Srbije za prijateljske duele protiv Meksika i Hondurasa.

Radović, koji je prethodnih nedelja napunio protivničke mreže do vrha, uključujući i mečeve u Ligi Evrope, razočaran je što je njegovo ime izostavljeno sa spiska nacionalnog tima.

"U ovoj sezoni postigao sam 12 golova, od kojih sedam na evropskoj sceni! Zar to nije dovoljna preporuka? Šta je još potrebno da uradim kako bih pridobio poverenje? Ne znam, stvarno ne znam. Igram u životnoj formi, u Poljskoj me svi hvale... Žao mi je što nisam dobio poziv za reprezentaciju, kako da mi ne bude žao što sam zaobiđen", iskreno razočaran priznao je Radović za "Sport".

On je dodao da ne zna šta bi još trebalo da uradi da bi skrenuo pažnju ljudi iz stručnog štaba "orlova".

"Duboko me pogađa nipodaštavanje ostvarenog, jednostavno ne da mira. Ljudi, pa ja igram u ligi koja nije za potcenjivanje, i to konstantno dobro, zabijam golove i nogom i glavom i to Evropljanima, a niko u stručnom štabu reprezentacije to ne primećuje? Zašto se šansa pruža pojedincima, koji pola godine nisu igrali za klub... I kako onda, posle svega, da bezbolno prihvatim odluku? Čeka se, izgleda, da sa legijom osvojim Ligu Evrope i tek onda dobijem poziv pod zastavu", konstatovao je Radović.

On tvrdi da će se i dalje truditi da pruža dobre partije i zadržati mirnoću.

"Život ide dalje, živci nisu za bacanje. Potrebna je kontrola u svemu, kontrola koju sam uvek imao, tako da nema razloga da bilo šta menjam. Na stvari ću, za razliku od onih koji sastavljaju najjaču srpsku selekciju, i dalje gledati realno. Valjda će jednog lepog dana i mene ogrejati reprezentativno sunce, ne gubim nadu da će se neko setiti da postojim", završio je fudbaler Legije.

(MONDO)
The End.
Unexpected

Postby CRNO_BELI » 05 Nov 2011, 15:00

Postaje zalosno kako se odnose prema covjeku...
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby AirBall » 05 Nov 2011, 15:08

Unexpected wrote:

Da dobijes poziv od CG...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sony » 05 Nov 2011, 15:10

Vala bas...
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby mali_buda » 05 Nov 2011, 16:02

Zigic pozvan :krsti:

Zigic kapiten :tap:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Tegi » 05 Nov 2011, 17:15

A da li je mozda pozvan i tandem pretposlednjeg tima na tabeli Petronijevic-Damjanovic?
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Sony » 05 Nov 2011, 17:18

Nije :D :D

Kako se Curcic sad vadi...navodno: '' Eto..ostavljam sledecem selektoru da pravi dublje rezove'' itd itd...

Morao si ti druze sad da pozoves neke igrace i tako nagovijestis da ce imati minutazu u drzavnom timu u narednom ciklusu kvalifikacija.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby mali_buda » 05 Nov 2011, 17:55

Dobro sad, nece Curcic kao vrsilac duznosti da pravi velike rezove. Cisto sumnjam da je on i mnogo ucestvovao u sastavljanju ovog spiska.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 05 Nov 2011, 18:24

AirBall wrote:
Unexpected wrote:

Da dobijes poziv od CG...

:+1: samo pre ce od bosne ,posto je glavonja iz mog rodnog grada-sela ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Sony » 05 Nov 2011, 18:26

Zvali su oni i Ljajica ( koji nema veze sa CG) pa je nekako odbio :D :D
Sony

Postby Tegi » 05 Nov 2011, 21:17

Kako je mogao biti izostavljen Miric od Spartaka? :funbat:

Keza sa selektora, barem bi nam digao moral i poceli bismo da verujemo......... da cemo da otkinemo bod Makedoncima na Marakani u operaciji "Rio".
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Sony » 05 Nov 2011, 23:17

Српски репрезентативац Невен Суботић паузираће до краја године због прелома јагодичне кости на првенственом мечу између Дортмунда и Волфсбурга 5:1.

– Суботић мора на операцију, следи му пауза шест недеља – рекао је тренер Дортмунда Јирген Клоп.
То значи да Суботић неће моћи да игра за репрезентацију Србије на предстојећа два пријатељска меча против Мексика и Хондураса.
Такође, пропустиће важне мечеве у Бундес лиги против Бајерна и Шалкеа, као и два меча у Лиги шампиона против Арсенала и Марсеља.
Суботић се повредио у финишу првог полувремена меча против Волфсбурга када га је лактом ударио грчки интернационалац Јоргос Кирјакос.

zurnal.rs
Sony

Postby Dibidus » 06 Nov 2011, 14:44

Dušan Basta ponovo u reprezentaciji posle teške povrede Subotića
D. Nikolić | 06. 11. 2011. - 08:44h | Foto: M. Perić | Komentara: 30

Fudbalska reprezentacija Srbije će na prijateljskim utakmicama sa Meksikom i Hondurasom imati jedno osveženje u svom sastavu: Dušan Basta, prvotimac Udinezea, vraća se u nacionalnu selekciju i to uz naknadni poziv na spisak posle teže povrede Nevena Subotića.

Subotić je u subotu doživeo prelom kosti lica posle sudara sa laktom Sotirosa Kirjakosa u meču između Borusije iz Dortmunda i Volfsburga.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", vršilac dužnosti selektora naše nacionalne selekcije odlučio je da upražnjeno mesto u reprezentaciji Srbije upotpuni 27-godišnji Basta, koji je ove sezone odigrao sedam prvenstvenih i tri meča na međunarodnoj sceni za Udineze.

Izvor: Blic
http://www.candystand.com/play/globetro ... -that-ball
Ilija Petković: "Ne mogu vam obećati da ćemo osvojiti Svetsko prvenstvo ali vam zato mogu obećati da nećemo" :D
Dibidus

Postby Dibidus » 06 Nov 2011, 14:46

Je l' moze neko ko je gledao Bastu u poslednje vreme da napise par reci sta mozemo da ocekujemo od njega i u kakvoj je formi?
Ima li takvih :)
http://www.candystand.com/play/globetro ... -that-ball
Ilija Petković: "Ne mogu vam obećati da ćemo osvojiti Svetsko prvenstvo ali vam zato mogu obećati da nećemo" :D
Dibidus

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja