Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby RobRoy » 01 Nov 2011, 10:13

mali_buda wrote:Zar nije bilo pomena da je Sulejmani povredjen?

Negdje sam pročitao da će biti spreman za LŠ protiv Dinama, znači da se oporavio.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby nolinjo » 01 Nov 2011, 11:21

mali_buda wrote:Zar nije bilo pomena da je Sulejmani povredjen?

bio proslu povredjen ,danas protiv dinama igra :manikir:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 01 Nov 2011, 22:50

Начи списак Пантеле без..Ние Пантела обоен клубским бојама и зле душе оће да ми саботирају трансвер у клуб врсте западноевропски типа краљевски подтипа Реал Мадрид...На то е Пантела бацио реплику методом гласно и јасно...

Љубим верне фенове!

:lol:

EDIT:

Нема ме на списку врсте репрезентативном,а таман Пантела спремио купаћи врсте тиграсти и капицу врсте Сомбреро...Много вруће доле на хемисфери типа Јужној...Ишо Пантела на часове шпанског језика кадје игро у клубу познатием као Селта Виго...Спремио и декицу да ставим Жигари преко главе да ми служи ко сунцобран да не изгорим ко пурица...Ал' уџабе...

Љубим! :*

:lol:

Kako Pantelije vishe nema,ko da da gol :D
Felipao

Postby Sony » 01 Nov 2011, 23:19

Image

Nema Radovica? Ne znam sta je problem sa Tadicem. Hajde..Lazar moze ipak jos za omladince ili mlade...
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Odin » 01 Nov 2011, 23:29

Opet taj Mrdja. :facepalm:

Vilotic i Petrovic nemaju sta da traze ovde, ali dobro, mora jedan iz Zvezde, a Raca je ipak Raca, njega ni Bog otac ne moze da izbaci iz reprezentacije. Sad kad je Stankovic otisao, verovatno ce i u prvih 11...
Odin

Postby Sony » 01 Nov 2011, 23:31

Ja ne mogu da shvatim da Dusan Tadic nije dobio poziv. Zasto? Zbog cega?
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby nolinjo » 01 Nov 2011, 23:35

IGRA VILOTA U ZVEZDI NAVIJA :D ...MRDJA DOKTOR FUDBALA ,a da doktorirao je fudbal doktoratom na smeru igranje =efikasnost
opisuje kako jedan napadac moze zadrzati startno mesto u timu i u reprezentaciji iako nijedan gol nije postigao
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 01 Nov 2011, 23:39

Ja ovaj spisak bez Veseljka Trivunovica i Jovana Damjanovica ne priznajem... Ovo nije moja reprezentacija... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Tumbas » 02 Nov 2011, 17:37

Milanu Jovanovicu nisu sve ovce na broju, definitivno! Umalo se nije potukao sa Zileom oko penala, na utakmici protiv Lirsa (4-0). Otimali su se oko lopte, raspravljali i na kraju je ipak Zile izveo penal. Ne morate pogadjati da je Jovanovic zamenjen nakon 2 minuta! :)
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby nolinjo » 02 Nov 2011, 21:05

Tumbas wrote:Milanu Jovanovicu nisu sve ovce na broju, definitivno! Umalo se nije potukao sa Zileom oko penala, na utakmici protiv Lirsa (4-0). Otimali su se oko lopte, raspravljali i na kraju je ipak Zile izveo penal. Ne morate pogadjati da je Jovanovic zamenjen nakon 2 minuta! :)

pa da ...al sto ne procitas moj post odozgore ...

decko je igrao vrhunsku utakmicu i nie imao srece ,pogodadjao stative ...golman skidao ludacki ,kad je bio sam kao duh isti taj zile nije teo da mu dobaci ...tako da :ajdejebote:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Odin » 02 Nov 2011, 21:25

Kakav je napadac Sulejmani, nismo ni svesni, bukvalno se zeza sa Dinamom. :blue:
Odin

Postby Tumbas » 02 Nov 2011, 22:07

nolinjo wrote:
Tumbas wrote:Milanu Jovanovicu nisu sve ovce na broju, definitivno! Umalo se nije potukao sa Zileom oko penala, na utakmici protiv Lirsa (4-0). Otimali su se oko lopte, raspravljali i na kraju je ipak Zile izveo penal. Ne morate pogadjati da je Jovanovic zamenjen nakon 2 minuta! :)

pa da ...al sto ne procitas moj post odozgore ...

decko je igrao vrhunsku utakmicu i nie imao srece ,pogodadjao stative ...golman skidao ludacki ,kad je bio sam kao duh isti taj zile nije teo da mu dobaci ...tako da :ajdejebote:

Dobro, izvini... :lollol: Znam da je pogodio i stativu i precku, da je igrao odlicno. Ali nacin na koji juri za saigracem i loptom u njegovim rukama mi je smesan!!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby medjutim » 03 Nov 2011, 00:27

nolinjo wrote:decko je igrao vrhunsku utakmicu i nie imao srece ,pogodadjao stative ...golman skidao ludacki ,kad je bio sam kao duh isti taj zile nije teo da mu dobaci ...tako da :ajdejebote:

I šta, nije bilo dovoljno što je najbolji igrač na terenu, nego je morao da pokaže i da je najveći kreten?
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby nolinjo » 03 Nov 2011, 00:55

medjutim wrote:
nolinjo wrote:decko je igrao vrhunsku utakmicu i nie imao srece ,pogodadjao stative ...golman skidao ludacki ,kad je bio sam kao duh isti taj zile nije teo da mu dobaci ...tako da :ajdejebote:

I šta, nije bilo dovoljno što je najbolji igrač na terenu, nego je morao da pokaže i da je najveći kreten?

ne NEGO NIJE DOVOLJNO STO GA NE POSTUJU NA TERENU STO IMA NAJSEBICNIJU EKIPU U EVROPSKOM FUDBALU ...nego jos i neki vezni igrac sutira penal a ne najbolji igrac na mecu koji je inace napadac i koji realizuje 95% penala ... :nisamodavle:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby RobRoy » 03 Nov 2011, 11:09

Vidić "out" - Stojković "in"?

Povratnik među "Orlove" čeka zvaničan poziv. Ne želi da priča o Nemanji Vidiću.

"To je velika čast za mene. Svakom igraču je to nešto posebno, ali sačekajmo zvanični poziv", rekao je Stojković.

Golman Partizana je protiv Estonije poslednji put branio za Srbiju, napadnut je pre meča sa Italijanima u Đenovi, od tada nije pozivan.

Spekulisalo se da je to bio uslov Nemanje Vidića da bi igrao za nacionalni tim.

Stojković odbacuje spekulacije.

"Poslednji put sam ga video protiv Estonije, od tada se nismo čuli. Ne bih ulazio u te tvrdnje, to je potpuno nebitno", ostao je "zakopčan" Stojković koji takođe ne želi da priča o dešavanjima pre meča sa Italijom, ali ni da razmišlja kako će izgledati ukoliko u nekom meču Srbije kod kuće bude bio na golu.
GoTorreyGoHome
RobRoy

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja