Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby soniko » 20 Mar 2019, 22:55

Zigara wrote:@Pavkov
Naravno da je zasluzio.
Covek nije prljav igrac,desava se.
Milenkovic je npr slomio nogu coveku a nije prljav igrac.

Inace ova utakmica je dosta pokazala.
Ako se oporave neki igraci moze tu da se napravi fina ekipica za Portugal.

Za Pavkova se slazem, takodje se slazem i sa tim da je ova utakmica dosta pokazala, samo je problem da to sto je ova utakmica pokazala znao svako ko prati nas fudbal i prije ove utakmice.
Nisu ovo igraci iz trece zonske lige pa da ih ne poznajemo vec da im morano pruziti sansu da vidimo sta mogu.

Ova utakmica ne sluzi da vidimo ko koliko moze vec da pokusamo igrati fudbal protiv ekipe jace od nas.

Dovoljno dugo je trener, gro ekipe vec dovoljno dugo igra zajedno da je neki napredak morao biti pokazan.

Ova ekipa ni milimetar nije mrdnula od prve utakmice koju je odigrala sa ovim igracima.

Sve se svodi na stihiju, ako te protivnik stisne, sabijes se u sesnaest, kad se malo povuku, malo proigras, mozda ga slucajno tutnes iz kontre pa onda drzi gace dok nam ga ne zavuku i tako u krug.

Mi stalno cekamo nesto, nekog igraca iz povrede, neko cudo da dlse desi umjesto da imamo sistem u kojem kad zamjenis tri igraca nece da se osjeti na igri.
soniko

Postby Tegi » 20 Mar 2019, 22:57

Ovo je predlog tima za Portugal.
Za kasnije Matić uz Maksimovića, a mogao bi se Kolarov probati kao treći štoper.
Stisni muda, Mladene!
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Zigara » 20 Mar 2019, 22:58

Meni se najmanje Matic uklapa u ovu ekipu.

Adem danas uzas.
Pre svega nonsalancija u igri a onda tek igra u mestu,minimum 3-4 dodira,kad treba da povuce napred on uspori odigra u sirinu...

Edit:

Da da,tim za Portugal.
Zigara

Postby Lakerit » 20 Mar 2019, 22:58

Тренутна најјача постава Србије није лошија од Немачке. Немци су у смени генерације и нису добри као некада.
Проблем је што је селектор све урадио да ослаби Србију у другом полувремену како би се менаџерски играчи убацили у игру.
И само велика срећа и Дмитровић су нас спасили да не одемо са 3-4 комада у мрежи.
Нећемо се лепо провести у Португалу ако брзо не променимо нешто.
Lakerit

Postby Zigara » 20 Mar 2019, 23:01

Krstajic je realno vadio nosioce,ipak je danas totalno bio nebitan rezultat u odnosu na ponedeljak.
Apropo izmena.
Zigara

Postby Fratelo » 20 Mar 2019, 23:04

Moze li neko da mi kaze koju je poziciju igrao Gacinovic veceras, gde je i sta igrao Ljajic i sta je radio SMS na desnoj strani ? :krsti:

Krntaja pogubljen skroz, ne zna je li dosao ili posao. Hoce Kokiju i svakom menadzeru da izadje u susret.
Fratelo

Postby Lakerit » 20 Mar 2019, 23:05

Zigara wrote:Krstajic je realno vadio nosioce,ipak je danas totalno bio nebitan rezultat u odnosu na ponedeljak.
Apropo izmena.

Зато су Немци појачавали тим.
Њима није небитно.
Lakerit

Postby pick&roll » 20 Mar 2019, 23:09

Cvele wrote:
Zigara wrote:Dmitrovic
Milenkovic,Spajic,???
Lazovic,SMS,Maksimovic,Tadic,Kostic
Mitrovic,Jovic

Dobra ekipa baš.

:okk: Samo ne znam ko je ovaj ??? :D
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby soniko » 20 Mar 2019, 23:10

Nisu bitna personalna rijesenja, sistema nema ni u naznakama, pokusaja igre nema ni u naznakama, stihija, individualni bljesak i to je sve sto mi mozemo ponuditi.
O timskoj odbrani da ne pricamo, to je tek plac majke bozije, a trebalo bi da bude laksi dio posla od uigravanja ofanzivnog segmenta.

Ova ekipa sa vecim brojem igraca igra dovoljno dugo da bi se morali primjetiti neki pomaci, a mi ni pedalj nismo popravili igru od momenta kad je vecina ovih igraca zaigrala za reprezentaciju.
soniko

Postby Baxter Stockman » 20 Mar 2019, 23:10

Mislim da smo dobili golmana na duže staze.

Lazović i flešbekovi, isto ovako je špartao na Marakani. U Italiji dobio na igri pozadi. Neverovatno mi je da ga Muslin nije zvao, odlično bi se uklapao u njegov 352 sistem.

Jović je trenutno u boljoj formi od Mitra, i ne bi me čudilo da bude od starta u ponedeljak, ukoliko Mitar nije skroz spreman. Mada Mitar je to, luda glava, taj bi s jednom nogom igrao za Srbiju.

Nadam se da će Tadića da oprave, jer ako Adem igra od starta u Lisabonu, crno nam se piše.

Sve u svemu, not bad. Da je ovde neki ozbiljan trener, mogao bih da potpišem da bi imali jedno 1/4 finale na nekom od velikih takmičenja, najmanje. Ovo je najtalentovanija generacija godinama unazad, tuga je što nećemo videti njen pun sjaj...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zigara » 20 Mar 2019, 23:11

@Lakerit
Pa Jovica nije morao da vadi jer ovaj ima snage za 150 min.
Izvukao ga je da ga sacuva za Lisabon.

Inace onaj nesretni Ridiger od 190cm+ svaki duel na zemlji se odbijao od njega.
Zigara

Postby Џејси Керол » 20 Mar 2019, 23:12

Mnogo ste ispljuvali Adema ali do 60 og minuta je bio dobar, jbg mnogo se istrosio pomagajuci Bogosavca.
proces.
Џејси Керол

Postby soniko » 20 Mar 2019, 23:15

Џејси Керол wrote:Mnogo ste ispljuvali Adema ali do 60 og minuta je bio dobar, jbg mnogo se istrosio pomagajuci Bogosavca.

Pa naravno, nije on kriv, kriv je trener koji ga nije zamjenio kad je vidio da ne moze vise, za to inace trener sluzi a ne da ispuca zacrtanu kvotu igraca koji moraju upisati nastup.
soniko

Postby Zigara » 20 Mar 2019, 23:16

soniko wrote:Nisu bitna personalna rijesenja, sistema nema ni u naznakama, pokusaja igre nema ni u naznakama, stihija, individualni bljesak i to je sve sto mi mozemo ponuditi.
O timskoj odbrani da ne pricamo, to je tek plac majke bozije, a trebalo bi da bude laksi dio posla od uigravanja ofanzivnog segmenta.

Ova ekipa sa vecim brojem igraca igra dovoljno dugo da bi se morali primjetiti neki pomaci, a mi ni pedalj nismo popravili igru od momenta kad je vecina ovih igraca zaigrala za reprezentaciju.

Realno bilo je danas dosta debitanata da bi ocekivao neki pomak.
Bogosavac,Lazovic,Jovic,Maksimovic...
Koliko utakmica imaju u reprezentaciji kao starteri Spajic,Gacinovic,pa i SMS... ?

Odbrambeni blok nije bio los nekih 60ak minuta.
Fali malo visokog presinga.Cesto Luka krene ali ga ovi ne prate.
Neki su igraci malo i precenili Nemce...
Zigara

Postby Angus Young » 20 Mar 2019, 23:17

Ova reprezentacija vapi za tandemom Jovic - Mitrovic u napadu i krstenim bekovima.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja