Domingoo wrote:Ja bas mislim suprotno da nije nikakav igrac sto pokazuje i minutaza u osrednjem Torinu ,takticki je pretanak , duel igra slaba , ima neku tehnikicu ali onako u mestu pas po dubini ne zna da pusti.. on samo lici na talentovanog igraca i nista vise.. Sramota je da on igra pre Marka Grujica koji je standardan u Herti efikasan , pa cak i pre Brasanca koji igra redovnu u Alavesu koji je pri vrhu u Spanskoj ligi ..
Fizicki me boli kad vidim ovako lupetanje.
U prethodih 5-6 utakmica od kako je Lukic starter oni nemaju poraz, a u tom nizu su pobedili Inter i mocnu Atalantu, igrali nereseno sa Napolijem. Letos se povredio i izgubio mesto kao povratnik iz Spanije, ali je uspeo da se vrati. Zbog toga slabija minutaza.
Dobro cita igru, uopste nije slab u duelu, moze da iznese loptu, ne voli komplikuje i dosta racionalno igra, 90% tacnih dodavanja to i pokazuje, sve u svemu odlicne osobine za zadnjeg veznog.
Taj "osrednji" Torino ima isti broj bodova kao mocni Alaves i 10 bodova vise od Herte u smesnoj nemackoj ligi.
Zanimljiv je slucaj Grujica, kad se raspadao isao na SP, sad kad je povratio samopouzdanje i igra dobro postoje problemi, eto nauka za ostale ako budu zeleli da menjaju agente.