Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby RobRoy » 30 Oct 2011, 10:08

Volkov: ''Razumite me, nije mi lako''
29. OKTOBAR 2011. | 20:15 | IZVOR: BETA

Novopečeni reprezentativac Srbije, posle večerašnjeg meča između Partizana i Smedereva, pozvao javnost da prihvati njegovu odluku da nastupa za ''orlove'', iako je prethodno nameravao da prihvati poziv iz Crne Gore.

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov rekao je danas da mu nije lako, ali da nije mogao da odbije poziv da zaigra za reprezentaciju Srbije.

"Nisam mogao da odbijem poziv iz Srbije", rekao je Volkov novinarima u Beogradu posle današnje prvenstvene utakmice sa Smederevom (3:1).

Volkov je ove nedelje prvo bio pristao da igra za Crnu Goru posle sastanka sa čelnicima tamošnjeg saveza, ali je promenio odluku i dobio poziv za prijateljske utakmice reprezentacije u novembru.

"Ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije bili su nemi kada sam igrao dobro u Evropi za Šerif iz Moldavije. Tada nije bilo ni naznaka da ću ikada dobiti poziv za reprezentaciju. Molim sve da razumeju moju situaciju, nije mi nimalo lako", rekao je Volkov.

On je kazao i da je zahvalan čelnicima Fudbalskog saveza Crne Gore na razumevanju.

"Hvala Dejanu Savićeviću i Savu Miloševiću. Konsultovao sam se i sa ljudima iz mog kluba, ja sam vojnik Partizana", rekao je Volkov.

Sportske.net
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby hayabusa » 30 Oct 2011, 13:13

ovaj kako je krenuo i pol ce promijenit 2-3 put :biggrin: a izjave su mu sad najjace; ili stisni muda pa reci istinu ili cuti ne blamiraj se.
hayabusa

Postby Odin » 30 Oct 2011, 13:16

Sta mislite o Filipu Kasalici? Jel' ima kvalitet za reprezentaciju?
Odin

Postby AirBall » 30 Oct 2011, 13:55

Odin wrote:Sta mislite o Filipu Kasalici? Jel' ima kvalitet za reprezentaciju?

Mislim da je domaca liga cirkus i da se ne moze proceniti kvalitet igraca dok ne ode preko... Tu ne mislim samo na Lazara Markovica koji ocigledno po kvalitetu, vec ne pripada nasem fudbalu...

Svi ostali su diskutabilni...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Odin » 30 Oct 2011, 14:13

Sto se tice napadaca, mislim da ni vreme ni kvalitet nije na nasoj strani. Nemamo vreme da cekamo svakog mladog napadaca da izgubi 2-3 godine u Evropi ne bi li dokazao kvalitet...

Daleko od toga da je Kasalica vrhunski napadac, ali sam siguran da bi pruzio bolje igre od Pantelica, Mrdje, Damjanovica...

Kad bi se vratio Lazovic, napravio bi sasvim fin napadacki duo sa Sulejmanijem, sa Markovicem i Zigicem na klupi... ali, sta ce onda Pantelic i Mrdja da rade? :roll:
Odin

Postby nolinjo » 30 Oct 2011, 15:04

Tadic ...gol minut prvi protiv fejnorda...

po meni on bi vise znacio rep . nego sulejmani jer ima bolji centarsut i timski je igrac za razliku od ovog drugog
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Sony » 30 Oct 2011, 16:32

Nije pozvan. bar je Aca sa RTS-a tako napisao na Twitteru.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby nolinjo » 30 Oct 2011, 18:17

Lane jovanovic nastavlja golgetersku seriju ...nedugo zatim pogodio precku :nargile: ubedljivo najbolji srpski napadac

jovanovic u stativu ...bas nema srece ,odlican sut
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 30 Oct 2011, 18:35

Rajkovic dobio crveni karton vec u 22'.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Sony » 30 Oct 2011, 18:56

Ima li neko informacije o potencijalnim novim imenima ( sem Radovica i Volkova) za Meksiko i Honduras?
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby mali_buda » 30 Oct 2011, 19:44

Sony wrote:Ima li neko informacije o potencijalnim novim imenima ( sem Radovica i Volkova) za Meksiko i Honduras?

To izgleda zna samo Aca Stojanovic (acastop na tviteru) ;)
mali_buda

Postby Sony » 30 Oct 2011, 20:03

Pratim redovno ali jos nista... :biggrin: :biggrin:
Sony

Postby mali_buda » 30 Oct 2011, 20:08

Aca voli da bude zagonetan :laugh: Ako se dobro secam, za golmane je nesto pominjao i naveo da nece biti Jorgacevica.

Mene zanima ko uopste sastavlja spisak za ove utakmice. Sumnjam da je u potpunosti prepusteno Curcicu.
mali_buda

Postby Sony » 30 Oct 2011, 21:23

Golman Partizana nije dobio poziv, za turneju po srednjoj Americi, da se vrati u nacionalni tim iz kojeg je sklonjen bez pravog objašnjenja pre godinu dana

NA spisku pozvanih igrača za turneju po srednjoj Americi neće biti Vladimira Stojkovića.

Golman Partizana nije dobio poziv da se vrati u nacionalni tim iz kojeg je sklonjen bez pravog objašnjenja pre godinu dana, a očigledno ni sada, takođe bez realnog pokrića, neće ga biti u sastavu.

Iz Fudbalskog saveza Srbije su počeli da stižu pozivi za reprezentativnu turneju, na kojoj će „orlovi“ igrati protiv Meksika i Hondurasa. Poznato je posle cele afere da će na spisku biti Vladimir Volkov, koji se pohvalio da je dobio obaveštenje sa Terazija kada i kome da se javi na okupljanju u Staroj Pazovi.

Ipak, u Humskoj 1 kažu da poziv za Vladimira Stojkovića nije stigao, mada je bilo najava, posle serije grešaka srpskih golmana, da bi čuvar mreže crno-belih mogao opet da obuče dres „orlova“.

MEKSIKANCI U NAJBOLjEM SASTAVU
IAKO selektor Meksika Hose Manuel de la Tore još nije obelodanio zvaničan spisak kandidata za meč sa Srbijom 11. novembra u Keretaru, već su poznata imena petorice pozvanih „legionara“. Srbiji će se sigurno suprotstaviti tandem španske Saragose Efrain Huarez - Pablo Barera, odlični golman francuskog Ažaksioa Giljermo Očoa, defanzivac Espanjola Ektor Moreno i lucidni vezista La Korunje Andres Guardado.
Štaviše, punih godinu dana od fizičkog napada na njega u Đenovi, posle kojeg je sklonjen iz reprezentacije, Stojković nije imao bilo kakve kontakte sa čelnicima saveza ili ljudima iz nacionalnog tima.

Na spisku putnika za srednju Ameriku neće biti ni Lazara Markovića. Sa njim je, pak, situacija potpuno drugačija - svi žele supertalentovanog špica Partizana! Vršilac dužnosti selektora „A“ reprezentacije Radovan Ćurčić je razmišljao da pozove golobradog napadača crno-belih da debituje za seniorsku ekipu, ali u ovom trenutku mnogo je Marković potrebniji mlađim selekcijima. I to mladoj i omladinskoj, pošto ima pravo da igra za obe i od obe mu je stigao poziv u Humsku 1!

Pitanje je dogovora na Terazijama da li je Lazar u novembru potrebniji omladinskom timu, kojeg očekuje kvalifikacioni turnir u Izraelu ili ekipi do 21 godine koja će se u Kolerajnu sastati sa Severnom Irskom, takođe u bici za plasman na EP.

I dalje je sve isto. Volkov kralju...idi u CG reprezentaciju. Bjezi od cirkus reprezentacije i saveza!!!
Sony

Postby Неша » 30 Oct 2011, 21:42

Meni samo nije jasno zasto jednostavno ne kazu ovako: "Stojkovic je dosao u Partizan a to znaci da neki navijaci nisu srecni sa tim i mi sad moramo da menjamo tim zbog tih navijaca koji redovno dolaze na utakmice reprezentacije i pruzaju neverovatnu podrsku svojoj reprezentaciji."
Muka mi je vise od podela na Delije i Grobare... Ajde da se to radi u nekim granicama normale ali ovako je to :krsti: Zvizdis svom igracu dok brani za reprezentaciju? Zelis da ga ubijes? Zbog cega bre? Strasno... Jako sam razocaran!

A vidim da ce u odnosu na Pizonov sastav biti 3 promene koje se jednostavno moraju desiti iz prostog razloga sto su se dvojica povukli(Stankovic, Vidic) a ovog treceg vise niko ne moze ocima da gleda(Jorgacevic). Ova reprezentacija nastavlja da tone i tone...
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja