Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Olimp » 22 Nov 2018, 10:29

Sramota ako smjeni Krstajića zbog rulje.
Mentalitet rulje je 2005. potjerao i jednog Željka Obradovića sa klupe reprezentacije.
Olimp

Postby Eddie Brock » 22 Nov 2018, 10:35

Bolje Krstaji dovesti mentora,nego smena
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Ćoba » 22 Nov 2018, 10:40

Jbt mi smo jedina reprezentacija na svijetu koja mijenja selektore kad pobjedjuju. :krsti:

Pusti ga sad kad ima rezultate...
Ćoba

Postby fontaneros » 22 Nov 2018, 10:48

Koje bre rezultate?

Bio je prvi ispred raspale litvanije, rumunije i crne gore (koja je igrala bez svoja dva najbolja igraca obe utakmice protiv nas) ???

Ja sam mislio da ste ironicni dok ste hvalili krstajica i nasu igru, a ono vi ozbiljni :question: :question:

Igra nam je goli qrac!! Da nema extra kvaliteta pojedinaca, ne bismo prosli ni ovo. O cemu vi pisete???

Cuj, nadigrali smo rumuniju u sred bukuresta... jebem ti zivot i fudbal i sve... :crybaby: :crybaby:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Ćoba » 22 Nov 2018, 10:50

Ma Krstajica nije trebalo ni dovoditi, nikad nisam ni bio za njega ali bode u oci tajming. A da ne pricam sto je u prevodu razlog jer vise ne slusa toliko Kokezu. :roll:
Ćoba

Postby fontaneros » 22 Nov 2018, 10:51

Cobo, druze, on ce da leti na isti nacin kako je i postavljen.

I kraj price.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Karamazov » 22 Nov 2018, 11:32

Mi sa ovakvom igrom bi ko od šale prošli onu Muslinovu grupu i daleko pre kraja osigurali plasman na SP.

Nama je ovde bio problem drugo poluvreme, tu smo gubili ritam i brljali.

Padovi u igri su i očekivani jer je bilo mnogo promena u ekipi.

Protiv Crne Gore na njihovom terenu i mi smo igrali bez nekih najboljih igrača.

Kolarov i Matić nisu igrali ali smo rutinski odradili Crnu Goru na njenom terenu i odigrali najbolju utakmicu u grupi.

Na toj utakmici je bilo sedam igrača starosti od 21 do 24 godine.

Svi smo tražili te igrače i evo konačno su dobili priliku da igraju.

Dobili su priliku mladi igrači, imamo i rezultat a to je prvo mesto, tako da je Mladen na odličan način iskoristio LN.

Ne pišem ovo zato što mislim da je Mladen odličan trener. Ako će ga zameniti bolji i ako je taj Paunović, odmah dižem obe ruke za njega.

Samo sam mišljenja da nije ni Mladen zaslužio toliki bes navijača i pljuvanje jer je uradio i dobre stvari.
Karamazov

Postby Domingoo » 22 Nov 2018, 11:42

Videlo se na konferenciji da ga nesto muci tacno sam ovo ocekivao nece on jos dugo ..
Nisam pametan u vezi ovoga skroz mi je nedefinisan kao trener i smatram da je previse zelen za selektora to pokazuju njegove izmene na utakmici sa Crnog Gorom u drugom poluvremenu kada mu je pala ekipa i kada se povukla umesto da izvuce Ljajica i ubaci brzeg igraca da ih dokusurimo iz kontre on to radi tek pred kraj meca kao i ubacivanje Luke Jovica..
Ocekivao sam od njega da cel barem odbranu da ustimuje ali ocigledno je da nema sluha..
Svojevremeno su na njegovo insistiranje doveli Jovancica iz Rada zato sto Krstaja nije mogao da ga cuva sezonu pre nego sto je postao SD uopste nije imao siru sliku da skonta da nije mogao da ga cuva zato sto je Jovancic jedan od retkih igraca koji snagom moze da mu parira a da je pritom brz a da au njegovi kvaliteti fudbalski katastrofalni.. otada je koe mene isgubio kredibiltet..

Aa druge strane nisam za novog selektora koji ce opet da tumba i proba 150 igraca ..Piksi mi se kao osoba ne svidja i smatram da je trener za smesne Azijske lige a da se o njemu kao treneru pravi nepotreban mit ..
Stanojevic je mnogo ozbiljniji takmicarski trener ali je previse ispao iz posla . Za Jokana je pitanje koliko ima motiva da se mlatara sa reprezentacijom
Last edited by Domingoo on 22 Nov 2018, 11:46, edited 1 time in total.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Zlaja » 22 Nov 2018, 11:45

Ako sam najbolje pohvatao, Piksi je bio viđen za selektora još od Austrije, ali se tamo zatezao sa Kinezima pa je to sve odloženo i postavljeno prelazno rešenje.
Zlaja

Postby baketa96 » 22 Nov 2018, 11:47

Jokanovic :drool: :drool: :drool:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Olimp » 22 Nov 2018, 11:54

Ako smjene Krstajića, nećemo se plasirati na EP 2020, karma će da uradi svoje. Kokeza je lud čovjek.
Olimp

Postby Domingoo » 22 Nov 2018, 13:10

Nama treba dugorocno resenje za selektora .. treba nam covek srednjih godina ni zelen kao Krstaja ni pregazen ..
Selektorski posao je neuporedivo laksi nego trenerski mnogo je manji akcenat na motivaciji jer se ne igra svake subote pa se igraci uzele nacionalnog tima.. Fokus selektora treba da bude pre svega na taktickoj pismenosti .. Ovaj Portugalac bi u svakom osredjnem klubu iz liga 5 posle 6 meseci leteo , a ovako osvaja EP sa Portugalom jer je takticki potkovan .reprezentacije nisu toliko uigrane kao klubovi i retko koja ekipa moze da te izuje a da ti ne uz svo znanje koje imas ako ga imas ne mozes da se odbranis.

Zato takticki jaki treneri mnogo bolje prolaze u reprezentativnom nego klupskom fudbalu Rafa Benitez je recimo idealan profil za selektora covek jede te utakmice u turnirskim takmicenjima upravo iz razloga sto igracima nije potrebna neka velika motivacija da igraju LS pa njegove takticke zakisli duboko dolaze od izrazaja..

Da li mi imamo takvog coveka ? Marko Nikolic i Milojevic su profili trenera koji bi u buducnosti mogli da budu odlicni selektori jer su pravi takmicarski treneri takticki pismeni .. Jokanovic bi sada bio vrhunsko resenje ,a za Piksija stvarno nisam siguran i ako se ispostavi kao eobro resenje ne deluje mi kao neko ko ne bi rezultat unovcio i prvom prilikom zbrisao sa cela reprezentacije ..

Nama je na mestu selektora pre svega potreban neko ko ima autoritet u vidu morala kao Jokanovic nego za koga znamo da nece otici tek tako ..

Struka nam je definitivno veliki problem mladi treneri gotovo da ne dobijaju sanse u JSL vrte se sve isti kameleoni u srpskom fudbalu .. FSS ne ulaze u edukaciju trenera ne uvodi nove programe rada sa mladjim kategorijama ne prati korak sa savremenim fudbalom i nema apsolutno nikakvu strategiju razvoja fuebala..

Kod nas je Cerver Coaching tek sada poceo da se inplementira 30 godina nakon njegovog kreiranja kada je vec na zalasku njegovo koriscenje u zemljama zapadne evrope .. Tamo se uspostavljaju neki novi trendovi i sistemi u razvoju trenaznih procesa koji su os nasih mladih trenera daleko koliko i Messi od Levantea uz to jos i ne dobijaju priliku da se pokazu u JSL pa je rezultat ovoga sto danas imamo vise nego realan.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby stihl » 22 Nov 2018, 14:35

Јокановић, Пауновић, ..., Пикси, ... остали
stihl

Postby Karamazov » 22 Nov 2018, 16:25

Kokeza o statusu Krstajića: Razgovaraćemo posle žreba

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:762013-Kokeza-o-statusu-Krstajica-Razgovaracemo-posle-zreba

Sigurno će biti smenjen.

Al pazi ovo ''uprkos pritisku novinara i predsedniku Kokezi odbijao je da igra sa dva špica''. :krsti:

Pa jel treba oni da sastavljaju tim, idioti.
Karamazov

Postby Гроф Тинторето » 22 Nov 2018, 16:54

Ukoliko selektor ne ume, onda mogu svi ako im dozvoli.

Evo kako to izgleda kad selektor nije krpa

Neću da mi menadžeri, čaršija i polusvet sastavljaju tim
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja