zlaja86ns wrote:Ja obozavam Volkova i klub za koji igra, ali mi se ne svidja sve ovo oko rezervnog beka reprezentacije jer umesto da se koncentrise na voljeni parizan njega smaraju sa svih strana, jedni kritikuju, jedni hvale, jedni zele da mu dignu cenu, drugi da ga destabilizuju. Interesuje me samo da li bi bila ovakva prica za nekog igraca koji ne igra u srbiji. Zasto se savez ne bavi Disljenkovicem, Lazovicem ili nekim mladjim igracem kako se ne bi ponovio Misimovic, Krkic... Ako vec kazes da je odigrao odlicno presle god u ligi evrope, zasto se tada nisu otimali oko njega. Ponavljam ovo je rat crnogoraca, partizana i zvezde, svako iz svoje koristi, a FSS je samo pod uticajem medija tu...
Jeste Kolarov sada u sjajnoj formi, ali to ne znaci da ce uvek imati sigurno mesto u prvih 11... I kao sto sam rekao u prethodnom postu, mozda buduci selektor hoce obojicu na terenu, jednog na beka, drugog na krilo. Uostalom, zar nije bolje imati Volkova kao rezervu nego Karleusu?
Ne verujem da ovo ima toliko uticaja na Volkova kao sto mislis, i sam je izjavio pre Javora da ga zanima samo Partizan... Niko se nije otimao za njega, jer je igrao u Moldaviju. Ja sam znao da je solidan igrac pre dolaska u Partizan, jer sam ga gledao na par utakmica, ali da je ovaaako dobar nisam imao pojma.

Sad kada su se svi uverili da je zaista vrhunski igrac, naravno da krece otimacina, koje ne bi trebalo biti da u FSCG postoji imalo morala.
Ako se secas, za Subotica su se dosta borili, a hteli su ga i Amerikanci, i Nemci i Bosanci. Disljenkovic je otisao zbog toga sto nije bio prvi golman u vreme kad Stojkovic nije imao klub (

), tako da sumnjam da ce se vratiti. Ako dodje neki krsten selektor, ubedjen sam da ce vratiti Lazovica...