Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Sony » 28 Oct 2011, 14:11

Slazem se. Ocekujem dosta novih igraca za 11. i 15. novembar. A ne sumnjam da ce onda neki igrati i u sledecem ciklusu kvalifikacija.

Ja ocekujem pozive za Kacara - L.Markovica - Sulejmanija - Volkova - Tadica...Radovica.

Nadam se da ce i Stojke biti u timu.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Zlaja » 28 Oct 2011, 14:15

Odin wrote:
zlaja86ns wrote:Zavisno kako posmatramo. Ocekivanja nacije su da idemo na SP i EP, tj da se bijemo sa najjacim reprezentacijama, mi malo igraca za takvu trku imamo, nit je to lomic, nit obradovic niti nazalost Volkov. Toliko prasine oko rezerve pozicije koja nam je sigurna narednih 5 god, oko igraca koji nije imao ni jednu jaku utakmicu u svom zivotu, ali ni jednu.

Ma sve su levi bekovi krivi sto Pantelic, Mrdja i Zigic ne znaju da prime loptu, a kamoli da postignu po koji gol.

Kolarov je svetska klasa, tu nema govora, Volkov je moderan bek, koji lagano moze da odigra i na poziciji levog krila. Zasto ne bi tako probali?

Razumem ja da ti ne gajis simpatije prema Volkovu i da ces svasta da kazes kako bi omalozavao, ali je on igrao LE prosle sezone sa Serifom, ali ako tebi to nisu jake utakmice :dunno:

Sta ce da bude sutra kad ode u neki veliki, evropski klub? Nek' odigra barem minut protiv Meksika, pa da prebrinemo...

Ja obozavam Volkova i klub za koji igra, ali mi se ne svidja sve ovo oko rezervnog beka reprezentacije jer umesto da se koncentrise na voljeni parizan njega smaraju sa svih strana, jedni kritikuju, jedni hvale, jedni zele da mu dignu cenu, drugi da ga destabilizuju. Interesuje me samo da li bi bila ovakva prica za nekog igraca koji ne igra u srbiji. Zasto se savez ne bavi Disljenkovicem, Lazovicem ili nekim mladjim igracem kako se ne bi ponovio Misimovic, Krkic... Ako vec kazes da je odigrao odlicno presle god u ligi evrope, zasto se tada nisu otimali oko njega. Ponavljam ovo je rat crnogoraca, partizana i zvezde, svako iz svoje koristi, a FSS je samo pod uticajem medija tu...
Zlaja

Postby Zlaja » 28 Oct 2011, 14:20

Sony wrote:Slazem se. Ocekujem dosta novih igraca za 11. i 15. novembar. A ne sumnjam da ce onda neki igrati i u sledecem ciklusu kvalifikacija.

Ja ocekujem pozive za Kacara - L.Markovica - Sulejmanija - Volkova - Tadica...Radovica.

Nadam se da ce i Stojke biti u timu.

Nadam se, ali ja nazalost ocekujem 6-8 igraca nase lige, po 2, 3 iz PFC i iz CZ i jos koji pokusaj prodaje npr Mirica ili kog drugog
Zlaja

Postby CRNO_BELI » 28 Oct 2011, 14:38

Toliko frke oko Volkova, igraca koji ce eventualno biti druga opcija na lijevom beku. :tap:

Svaka cast njemu, ja ga mnogo cijenim, ali kao sto neko rece nisu krivi bekovi sto nam Pantelic, Zigic i slicni... ne znaju primiti loptu kako treba, a kamoli nesto drugo.

To je nas problem. Nemamo napadaca niti se nazire u mladoj selekciji napadac koji bi mogao nesto pokazati u sledecim kvalifikacijama.

Sto se tice imena za ove prijateljske i ja cu licitirati i staviti neke svoje zelje. A to su: Aleksic, Nastasic, Lazovic, Djuricic i L. Markovic iz mlade selekcije, te vec pomenuti Tadic, Sulejmani i Radovic...
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Odin » 28 Oct 2011, 14:48

zlaja86ns wrote:Ja obozavam Volkova i klub za koji igra, ali mi se ne svidja sve ovo oko rezervnog beka reprezentacije jer umesto da se koncentrise na voljeni parizan njega smaraju sa svih strana, jedni kritikuju, jedni hvale, jedni zele da mu dignu cenu, drugi da ga destabilizuju. Interesuje me samo da li bi bila ovakva prica za nekog igraca koji ne igra u srbiji. Zasto se savez ne bavi Disljenkovicem, Lazovicem ili nekim mladjim igracem kako se ne bi ponovio Misimovic, Krkic... Ako vec kazes da je odigrao odlicno presle god u ligi evrope, zasto se tada nisu otimali oko njega. Ponavljam ovo je rat crnogoraca, partizana i zvezde, svako iz svoje koristi, a FSS je samo pod uticajem medija tu...

Jeste Kolarov sada u sjajnoj formi, ali to ne znaci da ce uvek imati sigurno mesto u prvih 11... I kao sto sam rekao u prethodnom postu, mozda buduci selektor hoce obojicu na terenu, jednog na beka, drugog na krilo. Uostalom, zar nije bolje imati Volkova kao rezervu nego Karleusu?

Ne verujem da ovo ima toliko uticaja na Volkova kao sto mislis, i sam je izjavio pre Javora da ga zanima samo Partizan... Niko se nije otimao za njega, jer je igrao u Moldaviju. Ja sam znao da je solidan igrac pre dolaska u Partizan, jer sam ga gledao na par utakmica, ali da je ovaaako dobar nisam imao pojma. :roll: Sad kada su se svi uverili da je zaista vrhunski igrac, naravno da krece otimacina, koje ne bi trebalo biti da u FSCG postoji imalo morala.

Ako se secas, za Subotica su se dosta borili, a hteli su ga i Amerikanci, i Nemci i Bosanci. Disljenkovic je otisao zbog toga sto nije bio prvi golman u vreme kad Stojkovic nije imao klub ( :facepalm: ), tako da sumnjam da ce se vratiti. Ako dodje neki krsten selektor, ubedjen sam da ce vratiti Lazovica...
Odin

Postby AirBall » 28 Oct 2011, 14:52

Nije bitna forma Kolarova, vec je elementarno pitanje da nam niko ne moze garantovati da se i on poput Vidica nece nakon narednog ciklusa oprostiti od reprezentacije...

Zato treba razmisljati na vreme i na vreme praviti alternative...

Uz to ni malo mi nije jasna potreba pojedinaca da brane neodbranjivo... Volkov nema nikakvih dodirnih tacaka sa CG i naturalizovati njega je apsolutno isto kao i naturalizovati nekog igraca iz Gane...

Jednostavno pre, ili kasnije se mora stati na kraj kradji iz kokosinjca, jer iskreno sumnjam da ce neke i slucaj Volkov zaustaviti... Rovarice oni i nakon ovoga...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Odin » 28 Oct 2011, 14:56

AirBall wrote:Volkov nema nikakvih dodirnih tacaka sa CG i naturalizovati njega je apsolutno isto kao i naturalizovati nekog igraca iz Gane...

Iskreno, i dalje mi nije jasno kako Volkov moze odmah zaigrati za CG... Zasto Kleo mora da ceka do 2013, a nasi koji predju u CG ne?
Odin

Postby CRNO_BELI » 28 Oct 2011, 15:00

Odin wrote:
AirBall wrote:Volkov nema nikakvih dodirnih tacaka sa CG i naturalizovati njega je apsolutno isto kao i naturalizovati nekog igraca iz Gane...

Iskreno, i dalje mi nije jasno kako Volkov moze odmah zaigrati za CG... Zasto Kleo mora da ceka do 2013, a nasi koji predju u CG ne?

Mislim da je to zato sto se drzava raspala, pa oni imaju pravo da biraju za koga ce igrati, odnosno kome pripadaju.
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

CRNO_BELI

Postby AirBall » 28 Oct 2011, 15:08

Ma stvar je krajnje jasna... Ako im trebaju igraci imaju Nemacku, Italiju i Spaniju npr pa sto rece Burke juce nek naturalizuju ljude iz Primere i Premier lige da igraju za njih... Nas da se ostave jednom za sva vremena...
AirBall

Postby Odin » 28 Oct 2011, 15:10

Pa onda bi mogli da sredimo papire za Klea kao sto Italijani rade sa Argentincima...

Nadjemo Kleu nekog pradedu iz srca Sumadije, i dokazemo da ima srpske krvi. :biggrin: Moze sve da se sredi sa FIFA, samo nece Tole da se otvori toliko...
Odin

Postby Sasa_Beli » 28 Oct 2011, 15:14

CRNO_BELI wrote:
Odin wrote:

Mislim da je to zato sto se drzava raspala, pa oni imaju pravo da biraju za koga ce igrati, odnosno kome pripadaju.

Nema pravo , to je vazilo samo za prvi ciklus kvalifikacija od raspada zajednice SCG. Ostale odluke FIFA donosi na IO.
Sasa_Beli

Postby CRNO_BELI » 28 Oct 2011, 15:19

Klaudinho wrote:Nema pravo , to je vazilo samo za prvi ciklus kvalifikacija od raspada zajednice SCG. Ostale odluke FIFA donosi na IO.

Aha, moja greska. Onda ne znam kako bi on dobio pravo igranja za CG.

Iskopali bi nekog pradjeda koji je Crnogorac ili sta vec?

CRNO_BELI

Postby Sasa_Beli » 28 Oct 2011, 15:20

Pa samo specijalnom odlukom FIFA , nikako drugacije. Mada smo mi mnogo jaci u tom lobiranju zahvaljujuci Curkovicu i Lakovicu.
Sasa_Beli

Postby Sony » 28 Oct 2011, 15:21

Danas u Zurnalu pise da zbog propisa ne moze igrati za CG. Pise na naslovnoj strani...a ja citao izdanje na internetu :D
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby AirBall » 28 Oct 2011, 15:21

Mozda je Volkov u krvnom srodstvu sa Markom Simoneom pa po tom osnovu da dobije na brzinu CG drzavljanstvo...
AirBall

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja