Gresis u percepciji.
Ja sam navijao za Petkovu reprezentaciju tokom celih kvalifikacija i na SP-u, bio sam protiv onih koji su pljuvali njega i tim zbog onoga sa Dusanom Petkovicem, navijao sam za Antarinu reprezentaciju iako se nisam slagao sa napadom Zigic-Pantelic i sa igranjem najsporijeg igraca u istoriji igre, Milijasa.
Nisam navijao za Klementeovu reprezentaciju koju je vodio Terzic jer je bila previse prljava, previse " kriminalno " obojena, toliko da je bila moralna duznost ne podrzati takvu stetnu i jezivo nakaradnu pojavu koja je bila sve protiv cega se normalni ljudi bore. A nekada je ukazivanje na to veca pomoc i ljubav nego ono fatalisticko i prizemno " bezuslovno " podrzavanje.
Politika nije uvek bila u reprezentaciji. Voleo bij da znam da li su Petkovic i Antic bili DS kadrovi ? Da li je Mihajlovic bio SNS kadar ? Mislim da nisu. A sa druge strane svi oni su profesionalni treneri sa trenerskim iskustvom.
Krstajic je SNS kadar, klasicna SNS anomalija koja uskace na funkciju bez ikakvog znanja i strucnosti o vrsenju te funkcije. Diletant kome se poverava nesto sto on ne zna da radi. Covek koji nije vodio tri treninga, ali ima partijsku knjzicu.
I sada, ako se na mesto ministra postavi vozac, ako se na mesto ministra vojske postavi keramicar koji sa vojskom nema nikakvih dodirnih tacaka, pa zbog njega padne avion, onda sa tim svi imamo problem, ali ako se na mesto selektora reprezentacije postavi covek koji nije vodio 3 treninga umesto coveka koji je iskusan strucnjak i koji je doveo taj tim na SP, onda sa tim niko nema problema, vec se on treba podrzati. Podrzite onda i ministre kao sto su Mali, Vulin, onaj sofer itd. I oni su dosli na funkcije istom metodom kao ova sirovina.
Da ne pricam o tome da su i predsednik saveza i pola funkcionera SNS kadrovi. Takvog mesanja politike nije bilo.
A onda Tegi nece da navija za SNS Partizan, ali ga obliva znoj od treme i brige

za reprezentaciju Vucica, Kokeze, Krstaje i ostalih

Sada i uvodjenje Nemacke i liberalnog kosmopolitizma...
Nemam ja nista protiv slikanja sa liderom svoje zemlje, imam protiv mesanja te stranke u savez i reprezentaciju. Protiv toga da se tera covek koji je ovaj tim doveo na SP, da bi se ustolicio pocetnik, neznalica i diletant jer ima njihovu knjizicu, a i nije slusao predesednika saveza i velikog strucnjaka za fudbal, Slavisu Kokezu iz istog tog SNS-a.
Da li je predsednik fudbalskog saveza Nemacke clan stranke Angele Merkel ? Da li selektor i pola reprezentacije mora da pripada toj stranci ?
Takodje, lose je i poredjenje Merkelove i Vucica, jer njena vladavina Nemackoj nije nanela toliko slojevito i tesko zlo, kao vladavina ovog gmaza Srbiji.