Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby neza » 03 Jun 2018, 20:06

Normalan deckonja... ja bas tako ne zelim nista dobro onim baleganima koji su ti zato sto ih treba prodati u Kinu... :puke:
neza

Postby Marker » 03 Jun 2018, 21:11

Karamazov wrote:
Фантом wrote:

Ja se nadam da će RTS konačno praviti i dobre emisije vezane za SP.

Ranijih godina su bili smejurija.

Pogotovo kad su voditelji bili Dejan Pantelić i ona voditeljka kojoj zaboravih ime.

Pantelić nije ni znao imena fudbalera.

Memedović je uspeo koliko toliko da ih izvuće sa svojim uključenjima.

Nisam bas optimista sto se toga tice, samo malo da se ugledaju na HRT bilo bi super.
Marker

Postby fontaneros » 04 Jun 2018, 10:45

Veceras u 20h protiv Cilea... Prnosi RTS.

Ne znam u kom sastavu ce igrati Cile, ali po meni pravi priprema za ono sto nas ceka na startu SP-a.

Bane propusta ovaj mec.

Selektor je najavio kombinovani sastav. Ideja je da proširimo repertoar igrača za prvu, ali i sve ostale utakmice u Rusiji. Zato ćemo sutra probati neke varijante. Planirano je šest izmena.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby ОГИ » 04 Jun 2018, 11:09

Фантом wrote:

Ovo me podsjeća na uvodnu špicu moćnih rendžera. :laugh:
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Гроф Тинторето » 04 Jun 2018, 11:09

Kao sto sam i najavio, covek ce rotirati do kraja i onda ce biti nismo uigrani.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Baxter Stockman » 04 Jun 2018, 11:15

Ja sam pročitao na nekim mestima da se planiraju Tošić i Bleki na štoperu, na nekim drugim Tošić i Spajić...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Puta Tapar » 04 Jun 2018, 11:20

Jest pa da budu teške noge na prvenstu.
Puta Tapar

Postby grobar_Zvornik » 04 Jun 2018, 11:24

Овај састав најављује Журнал.

Image
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Otac Makarije » 04 Jun 2018, 14:10

FSS: Muslin je taj koji je sarađivao s menadžerima

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=06&dd=04&nav_id=1400351

Gledajte ovu njušku.. Zamenik generalno sekretara saveza. Samo se ovde ovakav korov zaliva..

Sad ga je Muslin sa svojim kombinacijama otišao, a ostale postenjačine , mirnije spavam..
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Sani » 04 Jun 2018, 14:51

Podrska momcima, bizu uz njih i hladno pivo tokom ovih pripremnih i SP. :biggrin: Srecno svima nama zajedno sa njima! :biggrin:

Srbija :hatman:
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Tegi » 04 Jun 2018, 15:05

A kada prosecan Nemac navija za Boatenga i Ozila koji se slikaju sa Angelom Merkel, onda je rec o liberalnom kospolitizmu.

Pravi srpski levicar je Dimitrije Tucovic. Vecina danasnjih su sledbenici delegata sa Drezdenskog kongresa.

Idi, prijatelju, navijaj za Galaktikose i ostale metroseksualce, a nas zaostale ostavi da navijamo za nasu prosecnu reprezentaciju, umesto da iznutra rusimo svoje za tudj racun.
To sto vi pojam nacije, naroda, drzave i njene REPREZENTACIJE smatrate metafizickim konstruktima nikako nije razlog da svoju saznajnu nemoc nazivate vizionarstvom, a tudj osecaj za drzavu ili kosovski zavet nacionalistickom zaostaloscu.

Tvoji stavovi predstavljaju krajnju konsekvenciju 70-godisnje kulturne okupiranosti naseg naroda, kako samo titoisticke, tako i ove titoisticko-levoliberalno-evrounijatske. I oni su za takvo zaljenje, da me grize savest sto sam im i ove nekolike redove posvetio.

Kud mu se dede post?
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Bolkonski » 04 Jun 2018, 15:22

Gresis u percepciji.
Ja sam navijao za Petkovu reprezentaciju tokom celih kvalifikacija i na SP-u, bio sam protiv onih koji su pljuvali njega i tim zbog onoga sa Dusanom Petkovicem, navijao sam za Antarinu reprezentaciju iako se nisam slagao sa napadom Zigic-Pantelic i sa igranjem najsporijeg igraca u istoriji igre, Milijasa.
Nisam navijao za Klementeovu reprezentaciju koju je vodio Terzic jer je bila previse prljava, previse " kriminalno " obojena, toliko da je bila moralna duznost ne podrzati takvu stetnu i jezivo nakaradnu pojavu koja je bila sve protiv cega se normalni ljudi bore. A nekada je ukazivanje na to veca pomoc i ljubav nego ono fatalisticko i prizemno " bezuslovno " podrzavanje.
Politika nije uvek bila u reprezentaciji. Voleo bij da znam da li su Petkovic i Antic bili DS kadrovi ? Da li je Mihajlovic bio SNS kadar ? Mislim da nisu. A sa druge strane svi oni su profesionalni treneri sa trenerskim iskustvom.
Krstajic je SNS kadar, klasicna SNS anomalija koja uskace na funkciju bez ikakvog znanja i strucnosti o vrsenju te funkcije. Diletant kome se poverava nesto sto on ne zna da radi. Covek koji nije vodio tri treninga, ali ima partijsku knjzicu.
I sada, ako se na mesto ministra postavi vozac, ako se na mesto ministra vojske postavi keramicar koji sa vojskom nema nikakvih dodirnih tacaka, pa zbog njega padne avion, onda sa tim svi imamo problem, ali ako se na mesto selektora reprezentacije postavi covek koji nije vodio 3 treninga umesto coveka koji je iskusan strucnjak i koji je doveo taj tim na SP, onda sa tim niko nema problema, vec se on treba podrzati. Podrzite onda i ministre kao sto su Mali, Vulin, onaj sofer itd. I oni su dosli na funkcije istom metodom kao ova sirovina.
Da ne pricam o tome da su i predsednik saveza i pola funkcionera SNS kadrovi. Takvog mesanja politike nije bilo.
A onda Tegi nece da navija za SNS Partizan, ali ga obliva znoj od treme i brige :laugh: za reprezentaciju Vucica, Kokeze, Krstaje i ostalih :laugh:

Sada i uvodjenje Nemacke i liberalnog kosmopolitizma...
Nemam ja nista protiv slikanja sa liderom svoje zemlje, imam protiv mesanja te stranke u savez i reprezentaciju. Protiv toga da se tera covek koji je ovaj tim doveo na SP, da bi se ustolicio pocetnik, neznalica i diletant jer ima njihovu knjizicu, a i nije slusao predesednika saveza i velikog strucnjaka za fudbal, Slavisu Kokezu iz istog tog SNS-a.
Da li je predsednik fudbalskog saveza Nemacke clan stranke Angele Merkel ? Da li selektor i pola reprezentacije mora da pripada toj stranci ?
Takodje, lose je i poredjenje Merkelove i Vucica, jer njena vladavina Nemackoj nije nanela toliko slojevito i tesko zlo, kao vladavina ovog gmaza Srbiji.
Last edited by Bolkonski on 04 Jun 2018, 15:25, edited 1 time in total.
Bolkonski

Postby Fratelo » 04 Jun 2018, 15:25

Jbt nama je stub odbrane Dusko Tosic :laugh: :laugh: :laugh: Lik je prosecan igrac, nikakav veliki kvalitet da bi bio sigurica za mesto stopera. Pre bih gurnuo Blekija i Veljkovica kao parnjake a Bane desno.

Sta tek reci za Rukavinu, decko se verovatno pita kakva to nebeska sila postoji kada je on prvi bek reprezentacije :truce:
Fratelo

Postby Tegi » 04 Jun 2018, 15:44

Rekoh ti, Tucovic je, uprkos pojedinim neslaganjima, gospodin.
Stanislav Vinaver je pocetkom 1930-ih Krlezine politicke stavove nazvao frankovlukom preobucenim u marksizam. E ovo sto ti pises je slicno, autosovinizam maskiran u jeftino klintonisticko opozicionarstvo. Zbog toga ni Djordjevicu ne mozes oprostiti ove silne medalje, uprkos njegovom sprdanju sa naprednom bagrom.

Sto se KKP-a tice. Klub, za razliku od reprezentacije, nema nikakvu apriornu nadsportsku zaledjinu, te tu ima daleko manje mesta navijackim kompromisima. Proslost nikada ne biva konkretizovana u trenutku svoga neposrednog zbivanja, vec iza njega, kao sto ce sadasnje vreme svoju manifestaciju i "evaulaciju" doziveti u buducnosti, pa sam zato ja svoju odanost Generalu ovaploatio u granicnoj situaciji, odnosno izboru da li cu navijati za nekog ili necu navijati ni za kog. Ukorenjenost u DV-ovu poetiku je bila tako snazna, da sam se Partizana rado odrekao, te je tada postalo jasno ko je dervis bio iz ubedjena, a ko iz oportunizma i pomodatstva, sto je u momentima dok je General vodio KKP bivalo zamagljeno. Kao sto su nasa forumaska srbovanja tek mrtvo slovo na papiru, sve dok se jasno ne vidi ko je spreman da obuce uniformu, a ko da nadje razlog za racionalizaciju sopstvene izdaje.

A poredjenje Vucica i Merkelove jeste neprecizno, ali ne na nacin koji mi ti prebacujes. Vucic u Srbiji uziva daleko vecu popularnost nego Merkelova u Nemackoj, pa bi nama trebalo da bude mnogo lakse da igracima oprostimo svrstavanje uz politicke lidere.
Otidosmo predaleko. Ali stvari su jasne.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Disident™ » 04 Jun 2018, 15:59

Sani wrote:Podrska momcima, bizu uz njih i hladno pivo tokom ovih pripremnih i SP. :biggrin: Srecno svima nama zajedno sa njima! :biggrin:

Srbija :hatman:
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja