Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Otac Makarije » 01 Jun 2018, 18:24

Desetka wrote:

Srnic na visem nivou

Srnic na visem nivou

Srnic na visem nivou

Srnic na visem nivou

.

:copa1: :copa2: :copa3: :bas: :harmonikas: :pilot: :openeyes: :inquisitor: :empathy: :astronom: :sad3:

:D
Last edited by Otac Makarije on 01 Jun 2018, 18:26, edited 1 time in total.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby soniko » 01 Jun 2018, 18:25

Disident™ wrote:18:17 u nadmetanju da li prolazimo grupu. :D

Pogledajte semafor :biggrin:
soniko

Postby Karamazov » 01 Jun 2018, 18:28

Otac Makarije wrote:
Karamazov wrote:Radonjić je bolji igrač od Gaćinovića i može više značiti od njega na SP.

Pitanje i koliko će on igrati.

A gde je dokazao da je bolj ? U ovoj ligi , protiv Krasnodara i na poslednjem derbiju ? Ne kažem ni da nije , ni da jeste, samo me zanima kako meriš to ?

Merim po onome što vidim na terenu, zato tvrdim da je bolji igrač i da će imati bolju karijeru. :yes3:

Sasvim okej spisak, kod mene nema potrebe za nekom dramom.
Karamazov

Postby Desetka » 01 Jun 2018, 18:29

Otac Makarije wrote:
Desetka wrote:

Srnic na visem nivou

Srnic na visem nivou

Srnic na visem nivou

Srnic na visem nivou

.

:copa1: :copa2: :copa3: :bas: :harmonikas: :pilot: :openeyes: :inquisitor: :empathy: :astronom: :sad3:

Odgledaj utakmice, pocni od vojvodine pa sad do bundeslige i napisi svoj stav.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Disident™ » 01 Jun 2018, 18:34

Tako je Čiča.
Svim srcem uz Krleta i Orlove.
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Гепард » 01 Jun 2018, 18:36

Otac Makarije wrote:
Desetka wrote:

Srnic na visem nivou

Srnic na visem nivou

Srnic na visem nivou

Srnic na visem nivou

.

Па није далеко од тога, јер мисли на стил. Борац, тркач, добро позиционирање. Није играч који је креативан, од кога ћеш често видети неки фазон, неке евроголове и слично.
Типична његова утакмица је она против Молдавије, пар продора и резонски гол, где се нашао на правом месту.
Ја гарантујем да ће он врло брзо, најдуже за 6 месеци бити на клупи. Ковач га је форсирао, заједно са Јовићем, Ребићем, сад кад је отишао све креће испочетка, али нема тренера балканца, који ипак има већу толеранцију на играче са наших простора од неких странаца :biggrin:
Заслужио је да иде на СП, као награду за добру сезону, али олако говорити да је бољи играч од Радоњића, не бих се баш усудио.
Last edited by Гепард on 01 Jun 2018, 18:37, edited 1 time in total.
Гепард

Postby Tegi » 01 Jun 2018, 18:37

Rezultat u anketi jos jednom potvrdjuje da je ovo forum grobara svih boja. :biggrin:

Cica i ja smo jedni od retkih ovde koji znaju sta su drzava i nacionalni fudbalski tim.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Zlaja » 01 Jun 2018, 18:37

Zamislite 3 situacije:

1. Treba nam pobeda protiv Švice, Rukivina dobio udarac, 80. min. Ko ulazi? Znači mora ofanzivno, Brazil poslednje kolo, trebaju nam tri boda.

2. Treba nam 1 ili X protiv Švice, vodimo 1:0 ili X, povredi se Milivojević ili Matić, Švica stisla. Ko ulazi?

3. Brazil, imamo nulu, 80. min, poraz ispadamo... Sa kojim igračem zatvaramo utakmicu?
Zlaja

Postby Otac Makarije » 01 Jun 2018, 18:39

Karamazov wrote:
Merim po onome što vidim na terenu, zato tvrdim da je bolji igrač i da će imati bolju karijeru. :yes3:

Sasvim okej spisak, kod mene nema potrebe za nekom dramom.

To da li će imati bolju karijeru i gde je sada su sasvim 2 različita pitanja..

Možeš ti da meriš , ali da bi to radio , treba ti uporedna vrednost , orijentir , podjednaki uslovi merenja. U ovom slučaju, uporediva takmičenja.
Bundes liga i JSL to nisu.

Dakle, nemaš gde da izmeriš.

Radonjićev prostor za napredak verovatno jeste veći , ali ne u ovoj ligi. A sa njegovim mentalitetom veliko je pitanje koliki su mu krajnji dometi.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Tegi » 01 Jun 2018, 18:40

Odgovor na drugo i trece pitanje je treci stoper. :biggrin:

Na prvo Zivkovic. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Karamazov » 01 Jun 2018, 18:46

Tegi wrote:
Cica i ja smo jedni od retkih ovde koji znaju sta su drzava i nacionalni fudbalski tim.

Moramo Tegi raditi na tome da podignemo svest kod navijača.

Da pokažemo zajedništvo i da svi pružimo bezrezervnu podršku reprezentaciji. :yes3:

Makarije, meni i ovo što sam video dovoljno da izmerim. Nama fudbalskim stručnjacima malo treba. :biggrin:

Nekad mi dovoljno da vidim rešenja koja bira igrač na terenu, ideju.

Jesu kod nas godinama prisutne raznorazne kombinacije i ja ovim nisam otkrio nikakvu tajnu.

Al ne mora da znači da je uvek tako. Može valjda trener da odluči da mu je Radonjić potrebniji, pa da se vodi i nekim osećajem. :biggrin:

Malo sam gledao Ajntraht, i ono što sam gledao verovatno se tako pogodilo da Gaćinović nije igrao.

Nije ni on imao neku vrhunsku sezonu pa da se sad toliko kuka za njim.
Karamazov

Postby Otac Makarije » 01 Jun 2018, 18:47

Desetka wrote:p
Odgledaj utakmice, pocni od vojvodine pa sad do bundeslige i napisi svoj stav.

Nismo se razumeli, tj.ja nisam dobro pročitao. Učini mi se da si napisao da je Srnić na viišem nivou od Gaćinovića, a ne da je ovaj poboljšani Srnić :okk:

Sad je jasno.. Delimično se slažem. Ali, ipak su u pitanju razlićiti nivoi , pa su takva poređenja malo neumesna..
Otac Makarije

Postby Steamroller91 » 01 Jun 2018, 18:47

Cirkus u savezu, trener marioneta, igraci kombinacije... Od sveg srca im zelim jedan krompir nakon 3 kola.

Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby Disident™ » 01 Jun 2018, 18:48

Čiča je stari fudbalski znalac.
Spoiler: pokaži
Pogotovo kad je pijan. :biggrin:
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Fratelo » 01 Jun 2018, 18:48

Ma kakav Kokeza, taj se pita oko igraca koliko i mi ovde. Kakvi kvalieti Radonjica, njegov jedini kvalitet zbog koga je tamo su njegova ledja, momku svaku noc ispred vrata stoji covek i cuva ga da doticni negde ne zapali u grad :laugh:
Grujic je slicna prica, on je ultrakop igrac.

Zamislite koliki je to nekvalitet kada Kardif pre bira da plati milion funti nego da ga pusti da odigra 60 minuta utakmice :lollol:
Fratelo

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja