Kakvih sve komentara ima
Vidim neki predlazu Milenkovica na beku staviti coveka od 190+ cm na beka u modernom fudbalu je ravno samoubistvu , on u Fiorentini igra 3 stopera u formaciji 3-5-2.. sto je sasvim razlicito od pozicije beka..
Drugo neko se pita po cemu je Jovic bolji od Pesica ? A po cemu nije , kako neko moze uopste da uporedi JSL i Bundes ligu igraca od 27 godina kome je Zvezda vrh karijere po formi i igraca koji se u 20 godina dokazuje u Nemackoj, plus imas dva slicna igraca Mitrovic i Prijovic i neko bi im dodao i treceg slicnog Visokog i nepokretnog Pesica cemu ? Zar nije bolje da imas Jovica koji je suprotnost Mitrovicu i Prijovcu nisko teziste ,brz ,spretan .?
Dalje pljuje se Rodic po inerciji ,a koji je to levi bek bolji kao izmena ? Bogosavac ,Miletic ? Nije da imam neko visoko misljenje o Rodicu ali to je nazalost nasa realnost.
Onda ljudi ne veruju da nije pozvan Sulejmani neko ga cak uporedio sa Rambom Petkovicem

lik ima 28-29 godina svajcarska liga mu je vrh karijeri ista ona liga cijeg prvaka pobedjuje muceni Partizan.. pravi se od njega neko mitsko bice a istina je da decko ima ispod prosecnu karijeru ni u Ajaxu ni u Benfici nije pokazao nista posebno..
Vidim neki pisu Sasa Lukic vrh igrac decko nema mesta u Torinu defanzivno krater , prosecan solidan igrac koji moze da napravi prosecnu karijeru ..
Toliko nelogicnih komentara i razmisljanja da prosto ne mogu da sazvakam ..
Sto se tice spiska Grujic je visak , Radonjic je bespotreban , Jovanovic golman i nazalost neko od stopera Spajica jako cenim i bas mi je krivo sto je otisao u Rusiju on ima kvalitet za jace lige agilan je odlicno reaguje.. Mislim da je bolje da ispadne Veljkovic mlad je ima za njega vremena..
Ovom spisku nedostaju Basta,Fejsa i mozda Radoja,ali u sustini to je najbolje sto imamo .