Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Burke » 27 Oct 2011, 19:00

Миха је дефинитивно у овом моменту стварно најбољетм решење за нашу репрезентацију. Једини је уз Радомира, који поседује и ауторитет и знање и стварно мислим да би био велики искорак уколико би он био постављен за селектора.

Да се мало вратим на Волкова. Он ако не може да игра против Чешке, значи да ће пре његовог дебија већ бити познато да ли ЦГ иде на Еуро или не. Убеђен сам да уколико они не прођу на ЕП да постоји велика могућност да их момак искулира. Поготово ако се око Српске репрезентације направи добра прича са Михом на месту селектора.
Burke

Postby Neozbiljni pesimista » 27 Oct 2011, 19:20

Volkov ipak igra za Srbiju!

Iznenadan veleobrt po pitanju odabira nacionalne selekcije levog beka Partizana

Image

Vladimir Volkov ipak neće igrati za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore, već za rodnu Srbiju, iz pouzdanih izvora saznaje MOZZART sport!

Iznenadan veleobrt se dogodio danas tokom popodneva, a objašnjenje za ovakavu naglu promenu stava levog beka Partizana nismo još dobili. U svakom slučaju, naš nacionalni tim je ovime dobio značajno pojačanje, s obzirom na kvalitet igara koje je 25 - godišnji levi bek pokazivao od dolaska u crno - bele redove iz moldavskog Šerifa.

http://www.mozzartsport.com/vesti/7905/volkov-ipak-igra-za-srbiju

:hatman:
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby nolinjo » 27 Oct 2011, 19:21

poslao sam mu poruku cekam odgovor :)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 27 Oct 2011, 19:45

Rece mi sada drug iz Poljske da je Miroslav Radovic dobio poziv i igrace za reprezentaciju Srbije... Izgleda da su stvarno resili da sve nase igrace koji potencijalno mogu da budu reprezentativci pozovu na ove prijateljske utakmice...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Burke » 27 Oct 2011, 19:49

AirBall wrote:Rece mi sada drug iz Poljske da je Miroslav Radovic dobio poziv i igrace za reprezentaciju Srbije... Izgleda da su stvarno resili da sve nase igrace koji potencijalno mogu da budu reprezentativci pozovu na ove prijateljske utakmice...

Стварно је штета што тог Радовића нисмо имали прилике до сада да гледамо у репрезентацији, макар на тим пријатељским утакмицама. Дечко се лепо снашао у Пољској и свакако је заслужио овај позив раније. Ако се не варам он већ има 27 година и с обзиром на позицију на којој игра, од њега се може очекивати још максимално 4 успешне сезоне.
Burke

Re: FK Partizan 2011/2012

Postby nightwalker988 » 27 Oct 2011, 21:44

Преокрет: Волков ипак игра за Србију

Какав обрт! Мада је то већ била готова ствар, Владимир Волков неће играти за репрезентацију Црне Горе.

Првотимац Партизана је у среду објавио како прихвата позив из Подгорице, да обуче дрес „соколова”, а 24 сата касније одлучио је да остане на територији Србије и сачека позив матичног фудбалског савеза за пријатељске мечеве против Мексика и Хондураса.

Леви бек Партизана не жели да открива како је дошло до промене става и шта је на њега утицало. Једино је саопштио да ће се данас бавити детаљима и ставити тачку на једну од централних фудбалских тема у седмици на измаку.

– Не знам шта да кажем… Пуна ми је глава свега… Обратићу се јавности на званичној конференцији за медије. Планирам да кажем све што имам, само молим новинаре да ми не постављају питања и потпитања. Моје речи биће последња изјава на тему репрезентације Црне Горе – рекао је Владимир Волков.

Његовим речима претходио је састанак у Спортском центру „Земунело”, на коме су присуствовали леви бек црно–белих, његови менаџери Петар Базић и Зоран Ранковић, као и квартет руководилаца клуба из Хумске 1 – председник Драган Ђурић, генерални секретар Дарко Грубор, спортски директор Младен Крстајић и координатор за спортска питања Алберт Нађ.

Вршилац дужности селектора Србије, Радован Ћурчић, недавном изјавом како „размишља и о Владимиру Волкову” најавио је како би у новембарској репрезентативној акцији могао да провери бившег дефанзивца Шерифа.

На тај начин би један од најбољих играча Партизана дебитовао за „орлове”, чиме би отпала могућност „трансфера” у другу репрезентацију, у овом случају црногорску.

zurnal.rs
Last edited by mali_buda on 27 Oct 2011, 21:55, edited 1 time in total.
Reason: ubacen quote
Život je k'o BMW pazi kako parkiraš...
nightwalker988

Postby Sony » 27 Oct 2011, 22:01

Ispao je jajara..

Ako je vec dogovorio da igra za CG- nije smio onako da iskulira ljude koji su ga zvali. Nekorektno od njega...
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby irriducibili » 27 Oct 2011, 22:08

Sony wrote:Ispao je jajara..

Prema jajarama ne moze ispasti jajara...
irriducibili

Postby Sony » 27 Oct 2011, 22:09

Ma znam...ali nije korektno. Dodju ljudi..pregovaraju. TI im das rijec i dogovoris se - i onda ih sutra ispalis.

Mogu da zamislim kako se osjecaju Savo i Branko.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby irriducibili » 27 Oct 2011, 22:12

Sony wrote:Mogu da zamislim kako se osjecaju Savo i Branko.

Deja skrbavog si zaboravio. Srce mi se cepa zbog njih... :crybaby:
irriducibili

Postby mali_buda » 27 Oct 2011, 22:13

irriducibili wrote:
Sony wrote:Mogu da zamislim kako se osjecaju Savo i Branko.

Deja skrbavog si zaboravio. Srce mi se cepa zbog njih... :crybaby:

I ja sam prilicno utucen :sad2:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Burke » 27 Oct 2011, 22:18

А зашто сте сигурни да је било икаквог договора са Црногорцима?
Burke

Postby Sony » 27 Oct 2011, 22:19

Zato jer su Brna i Savo izjavili juce da je gotovo...a i sam igrac je juce rekao da ce igrati za Crnu Goru.
Sony

Postby Burke » 27 Oct 2011, 22:22

Sony wrote:Zato jer su Brna i Savo izjavili juce da je gotovo...a i sam igrac je juce rekao da ce igrati za Crnu Goru.

Морам признати да нисам видео изјаву Сава и Брновића, а што се тиче изјаве Волкова, може се тумачити и као приисак на ФСС да добије позив.
Burke

Postby Hamilkar » 27 Oct 2011, 22:24

Sto je ispao jajara??? Pa zar decko ne moze da igra za svoju zemlju... Meni ovo vise deluje kao nacin da se malo skrene paznja na njega... Stvarno je zasluzio poziv. Cak mislim da on i Kolarov mogu zajedno da igraju... Uostalom, rec data Deju ( Marko simona na na na na na ) skrbavom i Savi ( ja sam najpametniji ) Milosevicu kao i Brnaku ( dao sam gol potiljkom u derbiju ) Brnovicu i ne mora mnogo da znaci...
Uostalom, on bi za mene bio veca jajara da igra za _______ Dukljanine...
Kakve moralne velicine se ovde proseravaju po najboljem igracu Partizana, strasno...
Last edited by AirBall on 27 Oct 2011, 23:00, edited 1 time in total.
Reason: recnik neprimeren forumu
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja