Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby ОГИ » 24 Oct 2011, 23:26

Imamo mi za napad dosta njih, L. Marković (bez obzira na njegove god. on je zaslužio poziv), Kojić i naravno bez Žigare nema priče. :)

Takođe, protiv Klea sam i ostalih stranaca.

A da, zaboravih mladog Stojiljkovića iz Rada, koji je odličan a tek mu je 17-18 godina. Ima tu materijala samo treba raditi sa njima i eto nam napadača.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Odin » 24 Oct 2011, 23:46

nolinjo wrote:mrdakovic u jacoj ligi bar 2 puta od nase dao oko 20 ak golova ove sezone ... :trtmilojka:

Jesi ga gledao nekad? Pa on je covek operisan od ozbiljnog fudbala. A vec ulazi u 4. deceniju zivota...
Odin

Postby kezman » 25 Oct 2011, 00:24

AirBall wrote:Nova reprezentacija, novi centarfor... Evo Scepovic npr... :D

konacno Nemanja Rnic umesto one kiksare sto igra rukama po Svetskim prvenstvima ... moze to Rna bolje :biggrin:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby VMJunior » 25 Oct 2011, 00:41

Nemanja Rnic moze eventualno,ali eventualno da ocisti kopacke Vidicu i to samo pod uslovom da ga lepo i kulturno zamoli.
VMJunior

Postby mali_buda » 25 Oct 2011, 00:47

Prvo na redu je resavanje pitanja selektora, pa tek onda dolaze na red igraci. Po nekom nepisanom pravilu, selektor bi trebalo da bira igrace po trenutnoj formi, uklapanju u tim i formaciju. Da li ce tako biti kod novog selektora ili ce se pratiti stari trendovi, znacemo odmah po imenovanju istog.

Na ovim prijateljskim koje Curcic bude vodio, ocekujem jos "robe u izlog". Red je da se ostvari jos neki interesantan transfer.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Zemunac » 25 Oct 2011, 09:09

Burke wrote:
Zemunac wrote:Zvace Kahrimana, bio mu je trener a i golmancina je za sve koje si naveo.

Ето шта ти је прави Земунац :biggrin: Локал-патриотизам изнад свега :biggrin:

Pa nema sta, sto se tice Stojkovica i Kahrimana, znam ih obojicu jos iz dana kad je Zemun bio prvoligas. O ljudskim kvalitetima je ovde uzaludno raspravljati izmedju ove dvojice. Sto se tice golmanskih kvaliteta, mozda Stojkovic ima bolji refleks, ali Kahrimanu se ne desavaju onakvi kiksevi, poseduje sigurnost. To je ja mislim nama potrebno, jer imamo veoma kvalitetnu odbranu. Dakle, nama treba neko ko je siguran, a to Kahriman jeste. Sto se tice Jorgacevica, ja imam slican komentar kao i vi za Kahrimana :ajdejebote: Brkic je ok, on bi trebao biti prvi golman, to je sigurno.
Zemunac

Postby nolinjo » 25 Oct 2011, 10:04

Odin wrote:
nolinjo wrote:mrdakovic u jacoj ligi bar 2 puta od nase dao oko 20 ak golova ove sezone ... :trtmilojka:

Jesi ga gledao nekad? Pa on je covek operisan od ozbiljnog fudbala. A vec ulazi u 4. deceniju zivota...

da gledao ove godine ...bolji igrac 3puta od mrdje ,otvara prostor ...a zna da sutne loptu ,finisira solidno :nisamodavle:
29 godina ima .Nije kasno ...bar 2 godine bi mogao da fuli ,POTPISUJEM DA IMA KVALITET ZA MEDJU 25 ako ne za jednog od dva spica
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 25 Oct 2011, 10:08

Zemunac wrote:
Burke wrote:
Zemunac wrote:Zvace Kahrimana, bio mu je trener a i golmancina je za sve koje si naveo.

Pa nema sta, sto se tice Stojkovica i Kahrimana, znam ih obojicu jos iz dana kad je Zemun bio prvoligas. O ljudskim kvalitetima je ovde uzaludno raspravljati izmedju ove dvojice. Sto se tice golmanskih kvaliteta, mozda Stojkovic ima bolji refleks, ali Kahrimanu se ne desavaju onakvi kiksevi, poseduje sigurnost. To je ja mislim nama potrebno, jer imamo veoma kvalitetnu odbranu. Dakle, nama treba neko ko je siguran, a to Kahriman jeste. Sto se tice Jorgacevica, ja imam slican komentar kao i vi za Kahrimana :ajdejebote: Brkic je ok, on bi trebao biti prvi golman, to je sigurno.

kad su se stojketu desavali kiksevi ?ove godine kad je bio u kurcu...

ja se ne secam jednog kiksa za zvezdu,mladu rep .i ono malo sto sam ga odgledao u zemunu,al se secam gresaka kahrimana iz rada (doduse moguce da su bile namestene-onaj gol sto je primio na cenatrsut :D i tako jos poneka ...u javoru jednu bude najbolji a jednu zasere ...za tavriju ne znam)
a brkic ,solidan golman koji ne gresi ali koji ne brani ni 1/3 onoga sto bi stojkovic ili jorgacevic odbranili... :manikir:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby harper lee » 25 Oct 2011, 11:41

Odlazak Vidica je ozbiljan problem i to ne zbog toga sto je jedan igrac otisao, odlazili su i drugi, (necu reci bolji jer je po meni Vidic najbolji srpski igrac ikada) vec zbog toga sto je po prvi put neki nas fudbaler kao obrazlozenje za penzionisanje javno izneo da ne zeli da se preko njegovih ledja obavlja uobicajeni damage control koji posle svakog neuspeha obavljaju za to placeni Toletovi "sportski novinari". S obzirom na Vidin karakter moglo se i ocekivati da on bude prvi igrac koji ce izokola ali sasvim dovoljno jasno za onoga ko hoce da cita da kaze - ili ja ili ovi dripci koji su zaista krivi za sve sto se desava u srpskom fudbalu. U FSS-u jako dobro znaju da citaju, zato su odmah krenule izjave "pa sta mu je, mi u FSS smo ga uvek postovali, on je nas ljubimac, ljubi ga majka" i slicno, sa ciljem da se sa sebe skine nisan koji im je na ledja okacio Vidic ovim saopstenjem.

Uopste ne sumnjam da ce i iz ovog sukoba FSS da izadje kao pobednik jer uvek ima sasvim dovoljno navijaca Partizana koji ce se setiti da je Vidic nekada igrao za Zvezdu i koji ce zakljuciti da je super sto je on otisao jer je "igrao sa 25% onoga sto igra u Junajtedu" zaboravljajuci dve stvari: 1. da njegovih 25% daleko nadmasuje 100% vecine nasih drugih igraca i 2. da je fudbal kolektivni sport i da izdanja pojedinih fudbalera podjednako mnogo zavise kako od individualnih igrackih performansi tako i od organizacije igre u kojima igrac treba da nadje svoje mesto. Stoga ce i Vidicev preuranjeni odlazak iz reprezentacije proci neopazeno i nekaznjeno za one koji su zbog njega odgovorni a Vidic ce lagano da se kroz medije pretvori u dripca kojeg boli kurac da se lomata za 1 Sveti Dres jer se najeo Junajtedovih para pa ga mrzi da se cima za dzabe.

I tako ce problem ostati a igraci ce odlaziti sa reprezentativnim mrljama u karijeri, nesposobni i onemoguceni da pruze za A tim ono sto bi realno mogli imajuci u vidu njihov kvalitet. Vidic nije prvi koji ce sa tom stigmom otici ali ono sto je veci problem je da se bojim da nece biti i poslednji.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby RobRoy » 25 Oct 2011, 14:09

Oglasio se i Ilija:

Petković: ''Neka se Vidić pogleda ispred ogledala''
25. OKTOBAR 2011. | 09:54 | IZVOR: SPORTSKE.NET

Bivši selektor naše reprezentacije, Ilija Petković ne može da veruje da Nemanja Vidić ne želi više da igra za nacionalni tim.

Ilija Petković, bivši selektor fudbalske reprezentacije naše zemlje prosto ne veruje da je doskorašnji stub odbrane srspke reprezentacije Nemanja Vidić odlučio da ne igra za svoju zemlju.

''Da li je to sigurno? Iskreno, začuđen sam. Mislim da bi Vidić morao sebe da preispita. Relativno je mlad i može još dugo da igra a ovakva izjava ne odgovara igraču njegovog renomea'', rekao je Ilija Petković za ''Sport'' i dodao.

''Ne bih da ga podsećam na neke stvari ali mislim da je prvo morao da stane ispred ogledala i dobro se pogleda. Doneo je krupnu odluku za mladog čoveka. Vratiće se sutra u Srbiju, treba ljudima pogledati u oči. S moralne tačke, nije dobro postupio a znate kako narod kaže, treba imati dušu'', rekao je Petković.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby nolinjo » 25 Oct 2011, 14:23

ilija petkovic oce da kaze...ja zbog tebe nisam zvao kezmana mateju kad nam je trebao kao za lebac a ti sad srbiju na ovakav nacin ostavljas
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby RobRoy » 25 Oct 2011, 14:52

Objavljen spisak omladinaca,Markec prva zvijezda:
Marić objavio spisak omladinaca

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije objavio spisak reprezentativaca koji su dobili poziv za okupljanje 31. oktobra u Staroj Pazovi pred prvi kvalifikacioni turnir za plasman na Evropsko prvenstvo.

Nakon kadeta Srbije, koji su na sjajan način završili svoj prvi kvalifikacioni turnir, na evropsku scenu kreću i najbolji omladinci Srbije.
Igrače do 19 godina očekuje prvi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se u okviru mini turnira igraju od 8. do 13. novembra u Izraelu.
Selektor U19 reprezentacije, Zoran Marić, objavio je spisak od 20 igrača i tri golmana koji su dobili poziv za okupljanje 31. oktobra u 10 sati u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.
Na spisku selektora Marića nalaze se:
Golmani: Filip Pajović (Videoton), Ivan Pavlović (Crvena zvezda), Miloš Čavić (Vojvodina).
Odbrana: Nikola Aksentijević (Partizan), Filip Stojković (Crvena zvezda), Uroš Spajić, Stefan Rudić (Crvena zvezda/Sopot), Nemanja Radoja (Vojvodina/ČSK), Uroš Radaković (Proleter, Novi Sad).
Sredina terena: Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Marko Poletanović (Vojvodina/Cement), Marko Pavlovski, Nemanja Mladenović (OFK Beograd), Ivan Petrović (Radnički, Kragujevac), Uroš Nikolić (Videoton), Stefan Dimić (Rad), Miloš Deletić (Kjevo Verona), Saša Ivković (Teleoptik).
Napad: Lazar Marković (Partizan), Ivan Dragićević, Nikola Đorđević (Crvena zvezda/Sopot), Aleksa Božović (BASK), Aleksandar Čavrić (Banat).
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby nolinjo » 25 Oct 2011, 15:05

tragedija je da markovic igra u omladinskoj reprezentaciji ...
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Zemunac » 25 Oct 2011, 15:33

nolinjo wrote:
Zemunac wrote:
Burke wrote:

kad su se stojketu desavali kiksevi ?ove godine kad je bio u kurcu...

ja se ne secam jednog kiksa za zvezdu,mladu rep .i ono malo sto sam ga odgledao u zemunu,al se secam gresaka kahrimana iz rada (doduse moguce da su bile namestene-onaj gol sto je primio na cenatrsut :D i tako jos poneka ...u javoru jednu bude najbolji a jednu zasere ...za tavriju ne znam)
a brkic ,solidan golman koji ne gresi ali koji ne brani ni 1/3 onoga sto bi stojkovic ili jorgacevic odbranili... :manikir:

Za Stojketa gresis... Njemu su najbolji dani upravo bili Zemun, mlada reprezentacija i Zvezda. Posle toga ga nige nije bilo! Nigde nije imao sigurno mesto posle kikseva. Pa samo se seti kad je bio u Wiganu. Onda za reprezentaciju od Portugala onaj lob sa 35-40m... Pa sad sa Estonijom. Druga stvar, on kad je pod pritiskom, ne zna loptu da ispuca...
Kahrimana sam bas pratio, sad za Tarviju je nemoguce, ali u Zemunu i Javoru je bio medju najboljim igracima...
Zemunac

Postby nolinjo » 25 Oct 2011, 16:37

sam si reko u zemunu i javoru je bio medju najboljim igracim,da li ti mislis da je to dovoljno za rep ?!
stojke ako nista ima iskustva ,jeste da napada protivnickog igraca kao klovn ,ipak stojke ima dobre reflekse ...
mislim da je nas najbolji golman ,jes kurva od coveka ali ...i veci su se kurvali pa su za repku igrali ...

pa ne gresim ,posto sam napomenuo ...da se ne secam ni jednog kiksa za zvezdu mladu rep .ili pak zemun
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja