Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby domingo » 03 Sep 2017, 16:19

Serano wrote:Миха није правио култ и атмосферу, једино је чинио услуге Рамаданију и компанији.

Стартних 11 против Хрвата је вероватно најгора постава икада.

Бркић, Шћеповић и Ален Стевановић у стартних 11.

I to je tacno ali nisam siguran da je pravio uslugu menadzerima mislim da on ima debelo problema sa precenjivanjem kvaliteta igraca.
Kao motivator je odlican sad je napredovao i takticki poprilicno nazalost on je vise za klubski fudbal gde ima sportskog direktora da ga kontrolise.
Iz te njegove lusosti da daje sansu neafirmisanim igracima iskocio je jedan Donaruma .
domingo

Postby Keža » 03 Sep 2017, 17:02

B13 wrote:. Pre desetak godina kad imaš tako neke Irce u grupi, to to ti je bilo 4 boda garantovano i to ako te iznenade u gostima. Ali danas svi igraju fudbal :D

Ma to nije tačno.
Možda pre 40 godina da su Irci bili duduci...ali ja se toga ne sećam.

Od kada pratim fudbal, oni su uvek prisutni na najvećim takmičenjima ili su pak u nekom baražu.
U svakom slučaju, nikad nisu bili kanta za napucavanje, već tvrda i nimalo ukusna kost.

Uvek se setim one kvalifikacione grupe za EP 2000.
Mi (SRJ), Hrvati i Irci...
Ne treba podsećati kakvu smo mi i Hrvati u to vreme imali ekipu.

I nas i Hrvate su zveknuli u Dablinu.
Mi smo ih dobili u Beogradu nakon Tantalovih muka, a Hrvati u Zagrebu golom Šukera golom u 96 minutu.

Trebali su biti prvi grupi, ali ih je u Skoplju sjebo Goce Hristov golom u finišu meča. Otišli su u baraž.

Uvek su tako, neatraktivna po imenima, ali prava takmičarska ekipa, koja se ne usere kad je najpotrebnije.

Jesu bukovina, ali imaju brate muda.
Keža

Postby mudrovsukilo » 03 Sep 2017, 19:27

Serano wrote:Миха није правио култ и атмосферу, једино је чинио услуге Рамаданију и компанији.

Стартних 11 против Хрвата је вероватно најгора постава икада.

Бркић, Шћеповић и Ален Стевановић у стартних 11.

miha je fudbalski bog za sve one pre njega a bogami itekako posle njega

sto se tice najgore postave protiv hrvata ikada ,ne znas sta je prethodilo tome da miha da sansu nekim manje kvalitetnim igracima
ne znas da je cela ekipa noc pre toga bila u gradu pijana komirana ,igrali su najspremniji i najnormalniji

da kolarov i ivanovic nisu glumili marsela i dani alvesa miha bi napravio ekipu ranga osvajanja medalje na evru ,super fudbal smo igrali cak je i jedan mitrovic nalicio na golgetera :biggrin:
Postby LBJ23 » 16 Dec 2016, 21:49

Kari 1na1 nije mogao da dobije Kevina Lava.

teglica » 04 Jan 2017, 00:38

Kakva malicioznost...
mudrovsukilo

Postby Primorac » 03 Sep 2017, 19:45

Kezman demantovao da ce SMS zaigrati za Crnu Goru.Ali dodao da ovaj nece mnogo tolerisati kurcenje Muslina na njemu.Inace jeste istina da smo svi selektori,posebno u fudbalu,ali sto oni formalni svaki put uzmu na pik nekog igraca i trljaj,trljaj...Decko da nije fino vaspitan vec bi imao debelo pravo da ga isproziva.A sto se tice kvalifikacija, Kiza i Grof,zajedno ili samostalno bi ovu grupu pregazili kao plitak potok.
Primorac

Postby Keža » 03 Sep 2017, 19:46

Miha je hrabro ušao u renoviranje i podmladjivanje reprezentacije i bio je na dobrom putu.

Sa njim bi se prošetali kroz onu grupu za EP 2016.
Keža

Postby Keža » 03 Sep 2017, 19:52

Primorac wrote:Kezman demantovao da ce SMS zaigrati za Crnu Goru.Ali dodao da ovaj nece mnogo tolerisati kurcenje Muslina na njemu.Inace jeste istina da smo svi selektori,posebno u fudbalu,ali sto oni formalni svaki put uzmu na pik nekog igraca i trljaj,trljaj...Decko da nije fino vaspitan vec bi imao debelo pravo da ga isproziva.A sto se tice kvalifikacija, Kiza i Grof,zajedno ili samostalno bi ovu grupu pregazili kao plitak potok.

Ja poštujem čvrst stav selektora i privrženost nekoj koncepciji, ali Muslin u ovom slučaju mora imati u vidu i neke druge stvari.

Uopšte se ne plašim da će SMS zaigrati za Crnu Goru, jer to u njegovom slučaju nema nikakvog smisla i apsolutno ništa ne bi dobio kao igrač.
Problem je što ako se plasiramo na SP, greota će biti da takav potencijal ne dobije priliku da makar bude prisutan na najvećoj svetskoj smotri. Makar da maše peškirom kao Štimac.
To baš ume da skenja i izbedači igrača.
Keža

Postby JoJo » 03 Sep 2017, 19:58

Evo jednog scenarija...po meni realno moguceg...

Ukoliko mi odigramo dve sledece nereseno, a Vels osvoji 6, Irska 4 boda, pred poslednje kolo tabela bi izgledala ovako:

Serbia..........................15 +1+1 =17
Republic of Ireland..........13 +1+3 =17
Wales......................... 11 +3+3 =17
Austria......................... 8 +1+3 =12

Poslednje kolo:

Srbija - Gruzija (nije lako, ali 3 boda izvesna)
Vels - Irska (bice pakleno...)

Sta odlucuje ukoliko mi i Vels imamo 20 bodova na kraju...gol razlika ili...?
KK Partizan ce osvojiti sve u sezoni 21/22!
JoJo

Postby Primorac » 03 Sep 2017, 20:17

Cekajte zar nije veliki rizik prepustiti slektoru,bilo kome,sudbinu jedne fudbalske reprezentacije za takvo takmicenje kao sto je SP.Pa nije Muslin
trofejni trener ala Zidan,pa da si siguran u kvalitet i ispravnost selektora.Pa mora da postoji ta strucna pa i laicka kritika,kroz formalne i neformalne grupe, koje ce valjda ukazati na neke ocigledno lose poteze selektora.Svakako da ima samostalnost u radu,svakako da bira svoje saradnike da je samostalan u sastavu ali stani,sta je bilo juce sa Maticem...Kurcenje selektora,kao i sada sa SMS.To nema nikakve veze sa njegovom samostalnoscu i odgovornosti.Sta ima fudbalska Srbija sto ce u slucaju neuspjeha da podnese ostavku ili da bude smijenjen a unazadi reprezentativni fudbal za nekoliko takmicenja.Pokriva se rezultatima,Gruzija,Moldavija sa prosjecnim Ircima x odmah u Beogradu a Vels dosao sa igracem i po i uzeo bod.U ovakvoj grupi i u kakvoj si situaciji bile ekipe Srbija je vec morala da bude sigurno prva,odnosno da ceka tri boda za promociju sa Gruzijom i da joj ove dvije utakmice nisu na noz.
Primorac

Postby Keža » 03 Sep 2017, 20:36

JoJo wrote:Evo jednog scenarija...po meni realno moguceg...

Ukoliko mi odigramo dve sledece nereseno, a Vels osvoji 6, Irska 4 boda, pred poslednje kolo tabela bi izgledala ovako:

Poslednje kolo:

Nema šta drugo.
Keža

Postby Lakerit » 03 Sep 2017, 21:20

Keža wrote:
B13 wrote:. Pre desetak godina kad imaš tako neke Irce u grupi, to to ti je bilo 4 boda garantovano i to ako te iznenade u gostima. Ali danas svi igraju fudbal :D

Ma to nije tačno.
Možda pre 40 godina da su Irci bili duduci...ali ja se toga ne sećam.

Od kada pratim fudbal, oni su uvek prisutni na najvećim takmičenjima ili su pak u nekom baražu.
U svakom slučaju, nikad nisu bili kanta za napucavanje, već tvrda i nimalo ukusna kost.

Uvek se setim one kvalifikacione grupe za EP 2000.
Mi (SRJ), Hrvati i Irci...
Ne treba podsećati kakvu smo mi i Hrvati u to vreme imali ekipu.

I nas i Hrvate su zveknuli u Dablinu.
Mi smo ih dobili u Beogradu nakon Tantalovih muka, a Hrvati u Zagrebu golom Šukera golom u 96 minutu.

Trebali su biti prvi grupi, ali ih je u Skoplju sjebo Goce Hristov golom u finišu meča. Otišli su u baraž.

Uvek su tako, neatraktivna po imenima, ali prava takmičarska ekipa, koja se ne usere kad je najpotrebnije.

Jesu bukovina, ali imaju brate muda.

Истина. Дају све од себе и боре се као луди. Скоро све супротно од наших на менталном плану иако нису неки техничари. Само се треба сетити наше утакмице са њима у Београду на почетку квалификација када смо окренули на 2-1 како су нас стисли и каква је паника код нас настала и они одмах уваљали.
Нажалост, нешто слично очекујем у Даблину.
Lakerit

Postby JoJo » 03 Sep 2017, 22:33

Keža wrote:
JoJo wrote:Evo jednog scenarija...po meni realno moguceg...

Poslednje kolo:

Nema šta drugo.

To znaci da i dva remija do kraj nama 99% piju vodu...
JoJo

Postby Sezione » 03 Sep 2017, 23:40

Proradio mentalitet. Najgore je sto i selektor isto ovako razmislja.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby JoJo » 03 Sep 2017, 23:44

Sezione wrote:Proradio mentalitet. Najgore je sto i selektor isto ovako razmislja.

Ma nerazmisljam tako, samo kazem sa 6/9 bodova prolazimo, a sa 5/9 prolazimo 99%...

Naravno, treba ici na pobedu protiv Iraca...
JoJo

Postby Bosko » 03 Sep 2017, 23:44

Neko je na jednom forumu jednom napisao da SMS I Matić ne mogu zajedno igrati jer su previsoki 1,94 i 1,92 cm. Šta mislite o tome?
Realno nama odgovara Milivojević jer nam treba neki rudar. Ne mogu svi ići prema napred, isto tako Rukavina nam više igra da čuva onu stranu nego radi ofenzive. Dok ima rezultata neka igra taj sastav, a kasnije čemo nešto drugo.
Bosko

Postby Angus Young » 03 Sep 2017, 23:45

Kakve veze ima njihova visina?
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja