Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Dylam Dop » 03 Sep 2017, 08:39

Tileoleo wrote:Sta mislite o pozivanju Bojana Krkica u reprezentaciju?

Čovjek ne mož da nastupa za Srbiju, a i kad bi mogao ne vidim ni jedan zdrav razlog da bi se mogao uklopiti, tim prije kad bi namirisao odmah kako ferceraju stvari u FSS-u i sa Muslinom.. Dečko je rođen i odgajen u drugačijoj kulturi i izuzetno teško bi se adaptirao na naš mindset i čitav taj štimung oko rep's'tacije prepun negativnog naboja.. Nije slučajno ni što je jedan Subotić odustao..

Da nije nastupio za Španiju (i seniorski tim) I da se makar na jednu sezonu obreo u jednom od "večitih", da ga imaju neposredno na oku i da se pritom još istaknuo I upoznao sa Srbijom, onda bi imalo smisla postaviti to gore pitanje.

@SMS

Mislim da je to još uvijek samo patka. Da sam kojim slučajem neko novinarski-uvaženo sporCko mudo I poznavalac fuce, nakon ovog kvalif. prozora insistirao bih jako da ugovorim intervju sa Muslinjavim gdje bi lajtmotiv i akcenat razgovora bio na nepozivanju ovog gore, postavci igre i sl. Ali nije ipak da sam toliki fan fuzbalja.. :biggrin:
Dylam Dop
Guest

Postby grobar_Zvornik » 03 Sep 2017, 08:53

Какав црни Кркић. Кад је могао помоћи није га занимало уопште, распада се годинама и не треба нам.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Serano » 03 Sep 2017, 09:06

Мислим да Кркић формално може наступати за Србију, пошто је одиграо један меч за Шпанију, а сада је та минимала две утакмице ваљда.

Апсолутно нисам за, зато што човек не игра ништа годинама, а сада све мање времена и проводи на терену. Репрезентација у пракси не би смела да буде полигон за разигравање комбинација и оживљавање каријера.

То што га пре није занимала Србија апсолутно нема никакве везе.

Треба гледати искључиво интерес који тим може имати од xy играча на терену.
Serano
Guest

Postby Bosko » 03 Sep 2017, 10:02

Serano wrote:
Bosko wrote:Pa otac mu je iz Sanskog Mosta. Ako ga je odgojio dobro, igraće za Srbiju, ako nije neka se goni gde hoće i nikad ne dolazi u Srbiju i RS.

Је л то Сергеј починио кривично дело, па му треба забранити улаз у сопствену земљу?

Da.
Bosko

Postby Isak » 03 Sep 2017, 10:50

Isak wrote:Šuška se , šuška da Kežman i Dejo dovode Sergeja u reprezentaciju CG .
Isak

Location: Iza brda je polje , iza polja je šuma , iza šume je kuća , iza kuće je put koji vodi do mene

Postby СрбинПодгорица » 03 Sep 2017, 11:14

Ако пође СМС тамо по..рем му се, тако мислим и за селекотора и савез ако дозволе да пође. Савез колико данас мора разговарати са њиме још и Вању протјерали. По ЦГ форумима се пише да су га готово убиједили да је близу да већ у октобру наступи за ЦГ. Ипак се надам да има памети да схвати да је Србија близу СП и могућности да игра он тамо. ЦГ је састављена већином играча који не могу играти у Србиј, али СМС би био велики удар за нас.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby jovanho » 03 Sep 2017, 11:30

Kad vidim komentare na poslednjih par strana, kao da je forum udruzenja zena, a ne ljubitelja sporta...
jovanho

Postby Serano » 03 Sep 2017, 11:36

Bosko wrote:Је л то Сергеј починио кривично дело, па му треба забранити улаз у сопствену земљу?

Da.

Хвала на одговору.

Надам се да ће надлежне институције реаговати.
Serano
Guest

Postby mudrovsukilo » 03 Sep 2017, 12:09

treba srbi da nacionalizuju brata svilara

kakav rajkovic kakvi bakraci
Postby LBJ23 » 16 Dec 2016, 21:49

Kari 1na1 nije mogao da dobije Kevina Lava.

teglica » 04 Jan 2017, 00:38

Kakva malicioznost...
mudrovsukilo

Postby grobar_Zvornik » 03 Sep 2017, 12:36

Па вала ред је да и Срби добију свог Витора Баиу. :biggrin:
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby domingo » 03 Sep 2017, 13:22

Meni se iskreno uopste ne svidja ovo sto Muslin igra .trazi se neka sirina u napadu na ustrb veznog reda pa kad nas zatvore po boku mi smo potpuno neupotrbljivi.

Ovo je neki starinski usporen fudbal sto mi se nikako ne sidja a nije da nemamo potencijala da igramo brze i efikasnije.

Stojkovic

Ivanovic-Maksimovic-Nastasic-Kolarov

Matic-SMS
Ljajic-Tadic-Kostic
Mitrovic

Ovako bi realno trebalo da izgleda postava , stim da Ivsnovic,Kolarov,Kostic i Mitrovic mogu da se rotiraju po potrebi. Srz ekipe treba da cine Matic ,SMS,Ljajic i Tadic jer su ubedljivo najbolji igraci a nama 2 od njih 4 ne igraju.

Klupa:
Rajkovic
Milenkovic,Spajic,Pejcinovic
Basta,Obradovic
Radoja,Fejsa
Gacinovic,Lazovic,Zivkovic
Prijovic,Pavlovic
Last edited by domingo on 03 Sep 2017, 13:28, edited 1 time in total.
domingo

Postby Tileoleo » 03 Sep 2017, 13:23

Dylam Dop, ima pravo nastupa za nas jer je odigrao samo jedan mec za Spaniju, po novim pravilima onda moze da igra. Tesko da ce ga Spanija ponovo nekada zvati, a mi kuburimo odavno sa spicevima. Mada kad pogledam karijera mu nazaduje svake godine, ali ima iskustvo sigurno. Ne znam, onako mi pade na pamet covek. :biggrin:
Tileoleo

Postby domingo » 03 Sep 2017, 13:35

Nama trenutno igraju mnogo slabiji igraci od one kojih imamo .
Vukovic i Mitrovic od njih su redom bolji igraci Milenkovic,Pejcinovic,Tomovic usudio bih se da kazem i Vukasin Jovanovic (mada o njemu nemam neko misljenje).
Rukavina - standardna rezerva , Basta prvotimac .
Gudelj od njega su redom bolji Radoja ,SMS,Jojic usudio bih se da kazem i Brasanac.
domingo

Postby B13 » 03 Sep 2017, 13:47

Nadam se da u Dablinu neće proraditi srpski mentalitet, i da nećemo igrati na x. Smešna nam je grupa, i ta Irska je smešna reprezentacija, moramo da pobedimo.

Poklopio nam se rezultat Velsa, jer će u poslednjem kolu kod kuće protiv Iraca igrati za prolaz, te će biti maksimalno našpanovani, dok mi idemo na Austriju čije su šanse samo u teoriji.

Nama drugo mesto u grupi ne donosi ništa, jer će nas svaka reprezentacija u baražu natreskati.
B13

Postby Tomasz Rzasa » 03 Sep 2017, 14:08

Najbitniji je rezultat a on je za sada tu. Formacija, ovaj onaj igrac, stil igre, sve je u drugom planu ako je tu rezultat. Imali smo neverovatnu srecu da dobijemo ovakvu grupu iako smo bili u trecem sesiru i sad je sve na nama, plasman u Rusiju bi bio lep uspeh, posle bi morali da se plasiramo i na ep posebno ako se bude igralo opet u onako prosirenom formatu i to bi vec bio neki blagi kontinuitet ucesca na velikim takmicenjima sto nama nije svojstveno.

Naravno nikad nije kasno da u svom stilu sve zaseremo, neki jajarski pristup u Irskoj i eventualni poraz znatno komplikuje stvari al aj da vidimo i taj utorak koji mu dodje dan d srpskoga fudbala trenutno, pobedom smo prakticno s obe noge na prvenstvu a red bi bio da neki takav mec konacno i resimo u svoju korist.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja